עבור לתוכן

image colorization

Featured Replies

פורסם

אז אני יוצר שרטוט בשחור לבן, ומכניס אותה לתוכנה שלך?? לא כל כך הבנתי מה אתה צריך להכניס לתוכנה.

פורסם
  • מחבר

שוב, זה לא מסובך - אתה מכין תמונה בשחור לבן, מדפיס אותה, צובע בטושים בצבעים עליזים ושולח לעיתון....

או לחילופין -

אתה מכניס לתוכנה (כלומר שם בסיפריה של קובץ ההרצה) שתי תמונות.

bw.bmp - כוללת תמונה כלשהי ב - gray scale.

s.bmp - אותה תמונה (כמו bw), רק שעליה שירטטת קווים ציבעוניים.

ברגע ששתי התמונות האלה בסיפריה, אתה מריץ את colorization.exe. לאחר כמה שניות/דקות תגלה בסיפריה את r.bmp, שהוא קובץ התוצאה

פורסם

יו !!!

זה עובד מצויין :yelclap: :yelclap:

כל הכבוד ! :xyxthumbs:

פורסם

על תמונה קטנה עבד בצורה מצויינת

על תמונה ברזולוציה יותר גבוהה התחילו הבעיות

צריכת הזיכרון פשוט רצחנית (אני סגרתי את התוכנה כשזה הגיע ל3GB)

אחרי 7 דקות~ עצרתי כשזה לא סיים

פורסם
  • מחבר

לאיזה רזולוציה אתה מתכוון ב-"יותר גבוהה"?

כמו שאמרתי בפוסט הראשון, לתמונה בגודל 1024/768 לקח לי בערך 10 דקות

לא יצא לי לנסות מעבר לזה, אבל אני מעריך שזה גדל די מהר, סיבוכיות של פיתרון מערכות משוואות זה משהו בסיגנון O(N^3) אאל"ט

עוד שני דברים -

1) אם הצלחתם לקבל הודעת שגיאה solver failed (בתוך הקונסול, לא בתור הודעת שגיאה בווינדוס) וזה לא נבע מזה שאין צביעה בכלל או משהו, זה כבר באג רציני ואני אשמח לשמוע עליו

2) אם הצלחתם ליצור משהו יפה, תפרסמו פה ואולי זה יגנב לקראת המצגת שאני צריך להכין ;D

פורסם

800*1000 עם DPI די גבוהה

פורסם
  • מחבר

either try it again and give it some more time (he solves for both I and Q - did he finish at least one of them?) or send me the input files and i'll try em myself

thanks

פורסם

הוא סיים את I

יותר מאוחר אני אנסה שוב (או שיש לך במקרה גם גרסה ללינוקס? ::))

פורסם
  • מחבר

a new version is up (same link in the first page), hopefully it'll fix the problem DOGMA has shown earlier

also it lets you choose the algorithm used (Levin et al. or Poisson image editing) levin is better for images with large solid color areas. poisson however saves a few seconds of computation (not critical)

the release also has improved instructions and example input

פורסם

העדכון הרבה יותר טוב!

למרות שתוצאה דיי מעפנה בגלל החוסר השקעה שלי

זה למעשה פשוט עובד שזה מדהים! :)

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

very nice :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים