פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים שלומות,מישהו יכול להמליץ על משחק אפי טוב? משחק הרפקאות מעניין - רצוי שיהיה סאונד מצויין וגרפיקה טובה אבל לא עוד משחק תפקידים מרדים, משחק הרפתאות. :-X :-X :-X
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים אתה מתכוון לקוואסט? מאוד מאוד מאוד מאוד ממליץ על dreamfall......עוד משחק ממש ממש ממש מומלץ זה indigo prophecy
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים משנה לך אם הוא ישן ?אם לא איכפת לך אם זה ישן אז כך את כל סדרת MONKEY ISLAND , מבחינת סאונד ואנימציה הכי טוב המשחק השלישי בסדרה THE CURSE OF MONKEY ISLAND
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים עוד אחד עם סאונד מושלם זה the longest journey אבל הוא קצת ישן (שנת 2000) אבל אני נהנה ממנו
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים מחבר שהגרפיקה לא תיהיה יותר מדי "אנימה"אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון...א-פ-י
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים אם כבר אי הקופים מומלץ לשחק את המשחקים לפי הסדר אחרת לא מבינים את העלילה המטורפת
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים צודק, רק אמרתי אבל שיש סאונד טוב ואנימציה מצוינת במשחק השלישי,אבל צריך להיזהר מהמשחק הרביעי כי הוא פשוט מזעזע
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים מחבר Ah gees I knew it'd come to thatHere's the thing English is far easier and 'natural' over forums though not once had I come across a dude having trouble making out my saying hence Hebrew :\ Anyhow, I asked for epic, you know, as in "Tolkein-like"shit that often involve knights, horses and shinny armor. maybe a sorcerer here and there you get the idea. I hope
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים אפיק כאילו סטייל ימי הביניים?ומשחק הרפתקאות?מאיזו תקופה, אפילו אובליביון הוא משחק הרפתקאות, מורווינד גם, וגם דאגרפול וארנה
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים מחבר כשזה לא סובב סביב רק להרוג חולדות\חייה חמודה כדי לעלות רמות וכל הזמן לקנות חרב יותר נוצצת לא אכפת לי העיקר שיהיה אפי, עם דרישה לסאונד וגרפיקה טובים - העיקר ה"אווירה" :-X הערה: אובליוויאון מחוץ לתחום בשבילי (ראה מפרט )
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים אתה יכול להריץ אותו על מדיום-high עם המפרט שלך אבל אני מבין שאתה כמוני, או שרואים יפה עד הסוף או שלא משחקים בכללאתה יכול לשחק במורווינד, כן אני יודע הסביבה קצת מעפנה שם אבל אתה יכול לעשות מה שבא לך ולהיות מה שבא לך ולטייל, כדי לעלות רמות זה לא מנקודות ניסיון אלא מ10 פעמים של עלייה בסקיל שמתרחשת שאתה עושה משהו שקשור ואז אתה עולה עם הסקילולפי הgoverning attribute של הסקיל זה גם יחליט כמה נקודות בונוס להוסיף לסטטוס שאתה תבחר כמו כוח או מהירות או לא משנה מה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.