עבור לתוכן

המלצה למשחק אפי [?]

Featured Replies

פורסם

שלומות,

מישהו יכול להמליץ על משחק אפי טוב? משחק הרפקאות מעניין - רצוי שיהיה סאונד מצויין וגרפיקה טובה

אבל לא עוד משחק תפקידים מרדים, משחק הרפתאות.

:-X :-X :-X

פורסם

אתה מתכוון לקוואסט? מאוד מאוד מאוד מאוד ממליץ על dreamfall......

עוד משחק ממש ממש ממש מומלץ זה indigo prophecy

פורסם

משנה לך אם הוא ישן ?

אם לא איכפת לך אם זה ישן אז כך את כל סדרת MONKEY ISLAND , מבחינת סאונד ואנימציה הכי טוב המשחק השלישי בסדרה THE CURSE OF MONKEY ISLAND

פורסם

עוד אחד עם סאונד מושלם זה the longest journey אבל הוא קצת ישן (שנת 2000) אבל אני נהנה ממנו

פורסם
  • מחבר

שהגרפיקה לא תיהיה יותר מדי "אנימה"

אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון...

א-פ-י

פורסם

אם כבר אי הקופים מומלץ לשחק את המשחקים לפי הסדר אחרת לא מבינים את העלילה המטורפת

פורסם

צודק,

רק אמרתי אבל שיש סאונד טוב ואנימציה מצוינת במשחק השלישי,

אבל צריך להיזהר מהמשחק הרביעי כי הוא פשוט מזעזע

פורסם

Well gee. I feel a little guilty, now

פורסם
  • מחבר

???

אי הקופים?!

הוא הרפתקאות, אבל רחוק מליהיות אפי... :screwy:

פורסם

מי זה אפי?!

פורסם
  • מחבר

Ah gees

:s07: I knew it'd come to that

Here's the thing English is far easier and 'natural' over forums though not once had I come across a dude having trouble making out my saying hence Hebrew :\

Anyhow, I asked for epic, you know, as in "Tolkein-like"shit that often involve knights, horses and shinny armor. maybe a sorcerer here and there you get the idea. I hope

פורסם

אתה אוהב משחקי תפקידים?

פורסם

אפיק כאילו סטייל ימי הביניים?

ומשחק הרפתקאות?

מאיזו תקופה, אפילו אובליביון הוא משחק הרפתקאות, מורווינד גם, וגם דאגרפול וארנה

פורסם
  • מחבר

כשזה לא סובב סביב רק להרוג חולדות\חייה חמודה כדי לעלות רמות וכל הזמן לקנות חרב יותר נוצצת לא אכפת לי

העיקר שיהיה אפי, עם דרישה לסאונד וגרפיקה טובים - העיקר ה"אווירה" :-X

הערה: אובליוויאון מחוץ לתחום בשבילי (ראה מפרט :silly:)

פורסם

אתה יכול להריץ אותו על מדיום-high עם המפרט שלך אבל אני מבין שאתה כמוני, או שרואים יפה עד הסוף או שלא משחקים בכלל

אתה יכול לשחק במורווינד, כן אני יודע הסביבה קצת מעפנה שם אבל אתה יכול לעשות מה שבא לך ולהיות מה שבא לך ולטייל, כדי לעלות רמות זה לא מנקודות ניסיון אלא מ10 פעמים של עלייה בסקיל שמתרחשת שאתה עושה משהו שקשור ואז אתה עולה עם הסקיל

ולפי הgoverning attribute של הסקיל זה גם יחליט כמה נקודות בונוס להוסיף לסטטוס שאתה תבחר כמו כוח או מהירות או לא משנה מה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים