פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים ה50 דולר האלה לא הולכים לכיס של MS, הם משמשים לתחזוקת שרתים אולטרה איכותיים עם רוחב פס מטורף
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים מה הקשר?WIFI רק מחבר אותך לרשת השרות LIVE זה שרות בתשלום שכמובן צריך לירשם אליו התכוונתי למשהו כמו דיירקט איי פי כדי לשחק עם חברמישהו פה משחק fps עם הxbox360?
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים ה50 דולר האלה לא הולכים לכיס של MS, הם משמשים לתחזוקת שרתים אולטרה איכותיים עם רוחב פס מטורף מדהים!!!! חבל שלא למחשב
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים FPS לא ניסתי ברשת, אבל GRAW רץ מעולהכמובן שבלי שום קשר לליב אפשר לשחק עם חברים בחיבור ישיר עם כבל מוצלב או רגיל עם סויץ', כבר מהאקסבוקס אחד הם זיהו אחד את השני בלי בעיות והיו המון לאן פארטי שהורכבו מבוקסים
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים נופ, MS הכריזו שוב לאחרונה שלא מתוכננת תמיכה בעכבר ומקלדתאך פיר נוט! אם אתה מתעקש לא להבין את גדולת השלט, חברות צד שלישי מפתחות מתאמים
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים אררררררשמע משחק פלטפורמה וכל זה אני אוהב שלט אבל, fps? פעם אחרונה שניסיתי לשחק fps זה היה הsocom הזה על הפוסי 2 באיזה בית מלון ואמאלהבסטיק אחד לזוז ובסטיק שני לכוון, בסוף מרוב בילבול הלכתי ישר לאיזה תהום שהיתה שם ונהרגתי, קמתי מהכיסא והלכתי, תסכול
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים נופ, MS הכריזו שוב לאחרונה שלא מתוכננת תמיכה בעכבר ומקלדתאך פיר נוט! אם אתה מתעקש לא להבין את גדולת השלט, חברות צד שלישי מפתחות מתאמיםה360 למרות שיש לו USB נורמלים לא מאפשר חיבור עכבר ומקלדת?
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים כי שיחקת את זה על פס2, השלט שלו לא מותאם בעליל לאנשיםחפש חבר עם אקסבוקס כלשהו, בטוח יש לו היילו 2/1 (אם אין לו- תירה בו וחפש חבר חדש)שחק איתו את הכמה שלבים הראשונים בקו-אופ ותבין מה השלט עושה לזאנרהוא פשוט מחיה משחקים, לדוגמא Darkwatch, שעל המחשב הוא היה יוצא FPS בינוני לכל הדעות פשוט שולט ביותר על האקסבוקסואני מדבר בתור אחד שעד אז פשוט מאס בזאנר הFPS עד כדי כך שלא רציתי (מרצון!) לשחק בHL2אפשר לכבר מקלדת בשביל אינפוט של שמות כתובות הודעות וכאלהאבל אי אפשר לשלוט במשחקים, עכבר כנל
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים ארררררר שמע משחק פלטפורמה וכל זה אני אוהב שלט אבל, fps? פעם אחרונה שניסיתי לשחק fps זה היה הsocom הזה על הפוסי 2 באיזה בית מלון ואמאלה בסטיק אחד לזוז ובסטיק שני לכוון, בסוף מרוב בילבול הלכתי ישר לאיזה תהום שהיתה שם ונהרגתי, קמתי מהכיסא והלכתי, תסכול כן צודק גם לי יש PS2 וזה בלתי נסבל :-[ סתם בזבתי כסף
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים המממאין לי חבר עם אקסבוקסיש אפשרות לתאר במילים תזוזה עם השלט במקום עם עכבר ומקלדת במשחקי יריות בלי auto aim?אני לא יודע פשוט אני מסתכל על תמונות של השלט ואני נזכר בשלט המסריח של הפלייסטיישן 2 ולא מתחבר לי איך זה שונה
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים כן צודק גם לי יש PS2 וזה בלתי נסבל :-[ סתם בזבתי כסף לכל קונסולה יש תיתרונות שלה לדוגמה לPS2 יש RPG יפנים מעולים
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים זה לא יתרון בשליטהזה בגלל שהחברות החליטו לפתח את המשחקים האלה לפלייסטיישןהנה היה את פיינל פנטזי 7 ימח שמו שהיה גם בפורט למחשב והוא היה מאוד מצליח
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים 1. טריגרים. כשאתה יורה בטריגר במקום בלחצן זה מוסיף המון2. יותר אינטואטיבי, פחות מדויק, יותר מלוכלך. זה לא כירוגי כמו יריות במחשב, אתה זורק את המבט, את הכיוון, יורה מהמותן, לפעמים פוגע לפעמים לא3. אנלוגיות. הסטיקים רגישים לתנועה, דחוף מעט השחקן נע לאט דחוף מהר הוא ירוץ. לחץ על הטריגר יותר חזק או יותר חלש דברים יקרו בהתאם4. רטט. בשילוב עם הטרגרים את חש את האקדח זועם לך בידכל אלה גורמים לתחושה הרבה יותר אינטנסבית ממש שיש במחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.