עבור לתוכן

צריך המלצות לפלאפונים- דחוף.

Featured Replies

פורסם

^^

אתה צודק לגמרי, אני פשוט נדהם מכל מה שאפשר לעשות לW800I הזה הוא פשוט אדיר ולא גדול בכלל... אתה יכול לתכנת אותו ולשנות בו המון המון דברים

הV3X הוא סתם פלאפון בשביל פוזה לפי דעתי...

כשרציתי להחליף את הפלאפון הישן שלי, בהתחלה רציתי גם W800I אבל אז ראיתי את המחיר שלו(1800 שקל),אז החלטתי לקחת את הנוקיה 6280 שעולה לי 1080(30 שקל לחודש), פלוס יש לו דור שלישי שזה נחמד.

• תגובות 31
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

איפה יש אותו בידיוק ב1000 ש"ח?? הוא צריך לעלות קצת יותר מה- w800, לא?

פורסם

W800I זה הטלפון הכי לא נוח שיצא לי לעבוד איתו. ממש מסורבל, לא נוח ביד ואיטי בטירוף..

פורסם

איפה יש אותו בידיוק ב1000 ש"ח?? הוא צריך לעלות קצת יותר מה- w800, לא?

עם קצת התמקחות הכל אפשרי... :xyxthumbs:

ובקשר למחיר הפורמלי, כן הוא בערך באותו מחיר של הW800I.

פורסם

עם מי התמקחת? עם נציג המכירות של מי?

פורסם

ה-6280 הוא כרגע הפלאפון הכי טוב בארץ(כן,המצב עגום) בשביל מה הויכוח?

אתם יודעים שתלונות על ממשק משמיעים טכנופובים מפגרים או מבקרים שמחפשים בנרות חסרונות ("קשה ללחוץ על הלחצנים, נעזרנו בפטיש אוויר ומכשיר פשוט התפרק - הוכחה לכמה הוא עדין" וכד')

פורסם

הוא ממש לא הכי טוב בארץ , V3X יותר טוב ובעצם מלא מכשירים יותר טובים כמו W800

פורסם

6280 טלפון גרוע, בעוד הV3X הטלפון הכי טוב בארץ נכון להיום. הW800 יש לו פוטנציאל, אבל SE מימשו אותו בצורה גרועה (איטי, ג'ויסטיק מאוד לא נוח, תפריט מסורבל - כמעט כמו מוטורולה בימים הרעים שלה וכו')

פורסם

אחרי ששיחקתי עם הE1000,V3X ו6280.

אני חייב להגיד שלE1000 יש פיצ'ר שאין בשניהם שהוא ממש ממש חשוב.

קיצורי דרך.

פשוט תפריט + מספר - ואתה עובר לאיזה אתר שאתה רוצה או תפריט בפלאפון.

רק ככה באמת אפשר להנות מהדור השלישי. שתוך 10 שניות אני בודק את המניה של טבע, ותוך חצי דקה מוצא את המספר של המסעדה ברסט.

זה אולי נשמע טיפשי אבל זה פיצ'ר ממש ממש טוב.

כל פעם להיכנס דרך OBOX מחדש זה ממש מעצבן ומבטל כמעט את יתרון הגלישה.

ה6280 פלאפון יפה מאד, עם מצלמה טובה, וממשק יחסית נוח (במיוחד יחסית לV3X שסיבכו שם את העניינים בצורה מטורפת), אבל אורנג' שמו מקש שמאלי קיצור MUSIC מעצבן ואי אפשר לשנות את זה, לפי מה שהבנתי.

W800? לא מבין מה ההתלהבות ממנו. נכון הוא פלאפון טוב. אבל הוא לא היחיד שמנגן MP3. היום אפשר לקנות כרטיס של ג'יגה לכל פלאפון. לכל פלאפון יש היום מצלמה 2MP לכן לא רואה יתרון גם שם.

ואין לו דור שלישי שזה חתיכת חיסרון.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עידכון.

קודם כל תודה לכולם.

בסוף לקחתי את הסמסונג 770 בפלאפון. אני מרוצה ממנו, הוא קל יותר מהV3C שהציעו לי, ולפי דעתי המצלמה שלו הרבה יותר טובה (שלא לדבר על התפריט ושאר התכונות...)

פורסם

הW800 יש לו פוטנציאל, אבל SE מימשו אותו בצורה גרועה (איטי, ג'ויסטיק מאוד לא נוח, תפריט מסורבל - כמעט כמו מוטורולה בימים הרעים שלה וכו')

איטי ? תפריט מסובך ? נכון שצריך יומיים להתרגל למקש ה-C או מקש החזור אבל לאחר מכן אי אפשר לחזור אחרת, ואיטיות ? אני בהחלט לט חושב שהוא איטי יותר מ-V3X\6280.

אגב, נכון ש-MP3 אתה יכול לנגן בכל פלאפון, אבל לסדר רשימות הפעלה או לפי אמנים אתה לא ממש יכול...

פורסם

כנראה שלא יצא לך להתעסק עם הE1 (או כל טלפון ITUNES), ואת נגן הג'אווה של מוטורולה (הלא כל כך נוח).

אגב, הקטע של מקש החזור וCLR לא יקח לי זמן להתרגל אליהם - בתור בוגר מוטורולה בימיה הרעים (ופאנבוי שלה :)), שאז אלו היו כל הכפתורים שלהם בערך, והוא פשוט לא נוח. אבל זה כי כבר התרגלתי לP2K המושלם של מוטורולה ;)

פורסם

כנראה שלא יצא לך להתעסק עם הE1 (או כל טלפון ITUNES), ואת נגן הג'אווה של מוטורולה.

אותו נגן שמכריח אותך לשים רק עד 50 שירים גם אם יהיה לך כרטיס של 30GB ?

פורסם

כן אותו נגן שכבר מזמן מנגן כמויות של שירים ללא הגבלה ועוד דברים

פורסם

ב-E1 יש לו הגבלה ל-100 (בגירסא שנמכרת, או לפחות נמכרה :P בסלקום), יש פריצות ויש נגנים אחרים. מצד שני - מסכים איתך שזו הגבלה מטופשת.

בכל מקרה יש את נגן הג'אווה של מוטורולה שמאפשר את כל זה, אבל הוא לא ממש נוח (אי אפשר לעשות דברים אחרים במקביל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים