עבור לתוכן

שלום אני צריך מפרט מהחנות של פנדה,תקציב 4000 שקל למשחקים ולאינטרנט.נערך.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב או כאן:

http://www.pandas.co.il/

איך החנות פנדה?

פשוט המליצו לאבא שלי.

אמרו לו שפנדה קצת יקרים אבל המוצרים הכי טובים בשוק.

ואתם יכולים לבנות לי מחשב טוב עד 4000 שקל למשחקים?

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות:

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?4000 שקל,לא יודע אם מזומן או אשראי,נראה לי מזומן.

2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)אני בעיקר באינטנט ומשחק קצת,לא גיימר כבד אבל אוהב לשחק ורוצה ביצועים של מדיום ככה.

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.אני צריך מקלדת,רמקולים,עכבר ומסך LCD SAMSUNG 740N 17

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי?אני רוצה כונן דיסקטים וצורב DVD.

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?אמרו לי שמעבדי אינטל יותר טובים מ-AMD אז אינטל,בעצם לא ממש משנה לי,כרטיס מסך GEFORCE עדיף.

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?אני מעדיף מארז שיש חלון שקוף כזה יפה.(:

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?יש לי מערכת הפעלה ווינדוס XP,אני רוצה שהמחשב יהיה מוכן וכמובן ירכיבו לי את כל החלקים,אני אבוא לקחת מהחנות.

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?אאא לא,אני פשוט קונה מחשב חדש כי אנחנו משתמשים במחשב 1 5 אנשים ויש עומס ואין מקום במחשב וזה,והוא גם ישן,אנחנו קונים מחשב כדיי שיהיה פחות עומס בבית.

אני צריך מסך LCD SAMSUNG 740N 17,מקלדת מוטימדיה,עכבר ורמקולים.

תודה רבה וזה חשוב ודחוף כי 80% אני קונה מחשב היום.

פורסם

חוקי הפורום אוסרים על הבעת דעה על חנויות מעבר להשוואת המחירים בניהם.

זה חייב להיות מ2 החנויות הנ"ל?

פורסם
  • מחבר

חוקי הפורום אוסרים על הבעת דעה על חנויות מעבר להשוואת המחירים בניהם.

זה חייב להיות מ2 החנויות הנ"ל?

כן

פורסם
  • מחבר

נו מישהו בבקשה?

אני קונה היום 70%

פורסם

בוא נתחיל עם זה שההקפצה בפורום אסורה.

אחר כך, מה קרה ל10% סיכויי קנייה ממקודם?

ונקנח בעובדה שאחרי שנוריד מהתקציב את המסך, המקלדת, הרמקולים והעכבר ישארו כ3500 ש"ח שזה לא המון למחשב למשחקים... המסך נכלל בתקציב או לא?

פורסם
  • מחבר

בוא נתחיל עם זה שההקפצה בפורום אסורה.

אחר כך, מה קרה ל10% סיכויי קנייה ממקודם?

ונקנח בעובדה שאחרי שנוריד מהתקציב את המסך, המקלדת, הרמקולים והעכבר ישארו כ3500 ש"ח שזה לא המון למחשב למשחקים... המסך נכלל בתקציב או לא?

עם המסך שרשמתי ועם הכל,תרשמו לי מפרט.

מה דעתכם על זה?

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=145&CatCode=

או זה

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=168&CatCode=

פורסם

מתן

תוסיף בבקשה את התקציב לכותרת הטרד

פורסם

מה לגבי כוננים אופטיים? צריך? פלופי גם?

דרך אגב בונה המפרטים של פנדה לא מעודכן אז זה קצת בעיה לתת לך מפרט מסודר משם.

פורסם
  • מחבר

אני צריך צורב DVD,אגב מה עם המחשבים שהבאתי מ-IVORY?

טובים<?

פורסם
  • מחבר

נו בבקשה תענו לי.

פורסם

המפרט שנתתה של AMD די טוב רק מארז גנרי ספק גנרי זיכרון צריך לבדוק איזה וכרטיס מסך לשים 7600GT אוGS תלוי בתקציב

על תילך על האינטל אלה אם זאת מערכת של קונור כבר

פורסם
  • מחבר

מזה קונור ואתה מדבר על המפרט הראשון או השני?

ואתה יכול לתת לי את ה-ICQ או מסנג'ר?

פורסם
  • מחבר

עוד תגובות?

ערכתי את הכותרת והוספתי את המדריך הזה למה שאני צריך במחשב לפי הדיון של חוקי פורום חומרה. :yelclap:

פורסם
  • מחבר
:please:, נו בבקשה מפרט מפנדה ב-4000 שקל.כולל מסך LCD כמו שאמרתי למעלה. :ylsuper:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים