פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים אז תקרא לפני שאתה כותב.בכל אופן LCS ו VCS הם רק כדי לשמח את בעלי ה PSP.אה ו Rockstar North לא פיתחה את LCS ואת VCS אלא סניף אחר של רוקסטאר.למרות זאת הם לקחו חלק גדול בפיתוח העלילה.בסדר פשוט מיהרתי ורציתי לכתוב לזה ששואל אני תמיד קורא לפני שאני כותב מצטער אחי .ולמה ההכנסתה את זה ש Rockstar North לא פיתחה את המשחק? ודרך אגב זאת rockstar leeds וגם מה זה משנה איזה סניף .
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים ל GTA Liberty City Stories יש את המנוע הגרפי של סאן אנדאס נכון?לסאן אנדראס יש את אותו מנוע של וייס סיט?
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים אם תסתכל פה: rockstargames.com/jobs ואני יודע שזה לא קשור ותיכנס ל Rockstar Leeds תראה שהם אחראיים על הפיתוח הראשי של המשחק.RN הם שוליים לגבי קו עלילה.אם תיכנס לאתר הרשמי תראה את הסמל הלבן של רוקסטאר.בפתיחה של האתר רואים את הסמלים של:Rockstar Games- חברה ראשית והפצת המשחק בעולםRockstar Leeds- אחראית ראשית על פיתוח המשחק והמשחקים ל PSP גם Midnight Club 3 Dub Edition הם פיתחוRockstar North- אחראית על פיתוח סדרת GTA. במשחקים ל PSP הם רק עזרו בקו עלילה ומשחקיות קצת
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים מחבר מפתאום!! לכל משחק GTA יש מנוע גרפי משלוומרוב שמוציאים עכשיו משחקים לPS אנשים שמשחקים במחשב כבר מתבעסים....
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים מפתאום!! לכל משחק GTA יש מנוע גרפי משלוומרוב שמוציאים עכשיו משחקים לPS אנשים שמשחקים במחשב כבר מתבעסים....לא נכון, הכל מבוסס על המנוע הגרפי של GTA3 (אני לא זוכר תשם) אבל כל פעם הם משפרים אותו ודרך אגב זה גם אותו מנוע משחק רק שמשפרים כל פעם.
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר כן נו לזה התכוונתי יעני המנוע הגרפי נשאר אותו הדבר רק שמשפרים את התלת מימד שזה לא אותו דבר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.