עבור לתוכן

בעיות גרפיות עם הX19XT במשחקים כבדים...

Featured Replies

פורסם

טוב כעיקרון ברוב המשחקים עם הכ.מסך אני מרוצה עד הגג, אין מה לדבר הוא מריץ חלק והכל רק יש בעיה במשחק FEAR COMBAT.

משום מה אצל רוב האנשים רואים יפה אפילו לחבר שלי שיש X800GTO רואה יותר יפה ממני במשחק ובדקתי את זה.

הטקסטורה אצלי דיי מכוערת אפשר להגיד ואני עובד על הגרפיקה האוטמתית שהמשחק נותן.

אני רואה ת'גרפיקה במשחק בGAMESPOT לדוגמה ואני רואה שאצלי רואים ממש מכוער, המחשב שלי צריך להריץ ת'משחק על HIGH ולראות יפה לא ? אז למה רואים כל כך מגעיל =\ אני יכול לעלות לכם תמונה יותר מאוחר.

כעיקרון זה SUX =\ + יש לי בעיה עם הFRPAS במשחק, הוא תמיד מראה לי שיש לי על 1 FPS לא משנה באיזה מצב אפילו שמתי על LOW וזה הראה לי על 1FPS.

יש מצב שזה בעיה עם הX64? אני כבר לא יודע מה לעשות =\ עד עכשיו שמתי לב שזה רק בFEAR =\

למה זה? עכשיו אני עובד עם הדריבר הכי מעודכן לX64 של ATI - ה6.7 =\

יכול להיות שזה צוואר בקבוק ? :|

תודה מראש לעוזרים,

טימור.

פורסם

תשנה ידנית את ההגדרות לMAXIMUM

פורסם

יצא 6.8 לא?

פורסם

כן

כל חודש הם מוציאים עוד גירסא המשועממים האלה

פורסם
  • מחבר

טוב, נראה לי גילתי ת'בעיה.

זאת הAA עושה ת'בעיה, ד"א עומרי אני מדבר על מקסימום הכל על מקסימום.

ברגע שאני שם AA ישר כל הטקסטורה נהיית מכוערת טילים למה ? : |

עריכה: סודר!!! סודר!! =] כנראה בגלל שלפני יומים שיחקתי בדריברים שם :x ושניתי שם משהו וכנראה זה נדפק עכשיו החזרתי להגדות הברירת מחדל של הדריברים, והוא רץ פצצה :) הכל על MAX AAX2 ועם הShadows וTF על 2 גם.

רואים פצצה וזה רץ חלק.

רק עדין אני לא יודע כמה FPS יש לי כי FRAPS לא מראה =\

יש למישהו תוכנה טובה שתראה לי כמה יש לי בדיוק ?או לסדר את הFRAPS ?

פורסם

איזה מסך יש לך?

פורסם
  • מחבר
link=topic=198684.msg1741943#msg1741943 date=1156064599]

איזה מסך יש לך?

SamSung SyncMatser 793DF

זה CRT.

פורסם

בטוח יש פקודה לקונסול שמראה כמה FPS

תחפש בגוגל

למשל ב CoD2 זה cg_drawfps 1

פורסם

שמע אני לא יודע לגבי המסך הזה אבל במג שהיה לי אם הייתי שם פילטירים זה היה ניראה ממש מכוער עכשיו שיש לי LG FLATRON אני רואה הרבהההה יותר טוב

כל מישחק ניראה אחרת

פורסם
link=topic=198684.msg1742158#msg1742158 date=1156074589]

שמע אני לא יודע לגבי המסך הזה אבל במג שהיה לי אם הייתי שם פילטירים זה היה ניראה ממש מכוער עכשיו שיש לי LG FLATRON אני רואה הרבהההה יותר טוב

כל מישחק ניראה אחרת

יש לי את המאג הזה

הוא מסך דפוק בטירוף אני חייב להודות אבל הוא סביר במשחקים, חוץ מזה הוא מסנוור כמו לא יודע מה וגם קשה לקרוא עליו טקסט

איזה מסך יש לך עכשיו?

פורסם

LG FLATRON 775FT בן אולי 7 או 8 שנים חחח ואני מרוצה מימנו אש חוץ מיזה שוקל טון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים