פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים או קיי , אז כמו שאמרתי , המפרט מיועד למשחקים כבדים ולאוברקלוק שייאפשר עוד עוצמה במשחקים זה הולך ככה , אני רוצה חוות דעת על המפרט האם הוא מתאים למטרות שציינתי ועם יש חלקים באותה יכולת במחיר יותר זולמפרט :מעבד : CORE 2 DOU E6300 (CORE TYPE : ALLENDALE) TRAY DEAL + THERMALTAKE BIG TYPHOON VX לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DS4 LGA775 (אם אתם חושבים שזה כדאי , אני ארד לDS3 או אפילו לDFI INFINITY FOR LGA775 ) זכרונות : G.SKILL DDR II PC6400 800MHZ 2GB DUAL CHANNEL KIT CL 5כרטיס מסך : CONNECT3D RADEON X1900XT + ARCTIC COOLING ACCELRO X2דיסק קשיח : MAXTOR DIAMONDMAX 10 250 GB 7200 RPMצורב DVD : LG H10A ספק : ENERMAX 400W E400AWT LIBRETY 20/24 PIN POWER SUPPLYמארז : COOLER MASTER Centurion 5 CAC-T05-UW Blackסטיק : LOGITECH WINGMAN ATTACK 3 אשמח לחוות דעת
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים מצויין.כמה דברים:אני רואה שאתה קונה בנעה -הDFI INFINITY 975X יותר משתלם.הקירור שבחרת למעבד לא משתלם. הSCYTHE NINJA PLUS יותר זול ויותר אפקטיבי.הקירור הזה כבר לא נמכר עם הכרטיס מסך הזה. הכרטיס עכשיו נמכר עם ZALMAN VF900 - שהוא אפילו יותר טוב. אולי כדאי שתחכה עם הקניה, כי מחירי כרטיס המסך הזה צפויים לרדת בכ500-400 שקלים בימים הקרובים.הארדיסק נחמד. סדרת MAXLINE IIIשעולה ממש מעט יותר היא יותר משתלמת - של אותו יצרן.
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים מחבר מצויין.כמה דברים:אני רואה שאתה קונה בנעה -הDFI INFINITY 975X יותר משתלם.הקירור שבחרת למעבד לא משתלם. הSCYTHE NINJA PLUS יותר זול ויותר אפקטיבי.הקירור הזה כבר לא נמכר עם הכרטיס מסך הזה. הכרטיס עכשיו נמכר עם ZALMAN VF900 - שהוא אפילו יותר טוב. אולי כדאי שתחכה עם הקניה, כי מחירי כרטיס המסך הזה צפויים לרדת בכ500-400 שקלים בימים הקרובים.הארדיסק נחמד. סדרת MAXLINE IIIשעולה ממש מעט יותר היא יותר משתלמת - של אותו יצרן.אני לא קונה בנועה , אני קונה מצד שלישי , אבל ניחוש יפה קיבלתי את הרעיון משם , אני אחכה עם הקניה עד שהVX יצא , אז נחכה כבר לירידה שצפויה , אם אתה אומר שהDFI יותר טוב , זה נשמע גם טוב , לקחתי , האמת בפורום השילוש הקדוש (זכרונות , מעבד ולוח) ממליצים על הג'יגבייט , אבל לDFI יש יותר ניסיון וניסיון עם אוברקלוקרים פסיכים במיוחד... לגביי הנינג'ה , אני מודה , הוא יותר חזק, אבל הBT לוקח בשקט שחשוב לי כי אני ישן בחדר שבו ממוקם המחשב... מישהו יכול בבקשה לשלוף איזה ביקורת על הMAXLINE??תוספת : אין טעם לקנות XTX , ההבדל בינו לבין הXT הוא רק בקלוקים , טיפה אוברקלוק ישווה בינייהם ועוד טיפה , והXT עולה על הXTX כשהוא בהגדרות סטוק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.