עבור לתוכן

מפרט חזק מאוד למשחקים ואוברקלוק למטרת עוד כוח למשחקים , פרטים בפנים...

Featured Replies

פורסם

או קיי , אז כמו שאמרתי , המפרט מיועד למשחקים כבדים ולאוברקלוק שייאפשר עוד עוצמה במשחקים

זה הולך ככה , אני רוצה חוות דעת על המפרט האם הוא מתאים למטרות שציינתי ועם יש חלקים באותה יכולת במחיר יותר זול

מפרט :

מעבד : CORE 2 DOU E6300 (CORE TYPE : ALLENDALE) TRAY DEAL + THERMALTAKE BIG TYPHOON VX

לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DS4 LGA775 (אם אתם חושבים שזה כדאי , אני ארד לDS3 או אפילו לDFI INFINITY FOR LGA775 )

זכרונות : G.SKILL DDR II PC6400 800MHZ 2GB DUAL CHANNEL KIT CL 5

כרטיס מסך : CONNECT3D RADEON X1900XT + ARCTIC COOLING ACCELRO X2

דיסק קשיח : MAXTOR DIAMONDMAX 10 250 GB 7200 RPM

צורב DVD : LG H10A

ספק : ENERMAX 400W E400AWT LIBRETY 20/24 PIN POWER SUPPLY

מארז : COOLER MASTER Centurion 5 CAC-T05-UW Black

סטיק : LOGITECH WINGMAN ATTACK 3

אשמח לחוות דעת

פורסם

תחליף את הלוח לDFI אם אתה רוצה OC טוב..

פורסם

מצויין.

כמה דברים:

אני רואה שאתה קונה בנעה -

הDFI INFINITY 975X יותר משתלם.

הקירור שבחרת למעבד לא משתלם. הSCYTHE NINJA PLUS יותר זול ויותר אפקטיבי.

הקירור הזה כבר לא נמכר עם הכרטיס מסך הזה. הכרטיס עכשיו נמכר עם ZALMAN VF900 - שהוא אפילו יותר טוב. אולי כדאי שתחכה עם הקניה, כי מחירי כרטיס המסך הזה צפויים לרדת בכ500-400 שקלים בימים הקרובים.

הארדיסק נחמד. סדרת MAXLINE IIIשעולה ממש מעט יותר היא יותר משתלמת - של אותו יצרן.

פורסם
  • מחבר

מצויין.

כמה דברים:

אני רואה שאתה קונה בנעה -

הDFI INFINITY 975X יותר משתלם.

הקירור שבחרת למעבד לא משתלם. הSCYTHE NINJA PLUS יותר זול ויותר אפקטיבי.

הקירור הזה כבר לא נמכר עם הכרטיס מסך הזה. הכרטיס עכשיו נמכר עם ZALMAN VF900 - שהוא אפילו יותר טוב. אולי כדאי שתחכה עם הקניה, כי מחירי כרטיס המסך הזה צפויים לרדת בכ500-400 שקלים בימים הקרובים.

הארדיסק נחמד. סדרת MAXLINE IIIשעולה ממש מעט יותר היא יותר משתלמת - של אותו יצרן.

אני לא קונה בנועה , אני קונה מצד שלישי , אבל ניחוש יפה קיבלתי את הרעיון משם , אני אחכה עם הקניה עד שהVX יצא , אז נחכה כבר לירידה שצפויה , אם אתה אומר שהDFI יותר טוב , זה נשמע גם טוב , לקחתי , האמת בפורום השילוש הקדוש (זכרונות , מעבד ולוח) ממליצים על הג'יגבייט , אבל לDFI יש יותר ניסיון וניסיון עם אוברקלוקרים פסיכים במיוחד... לגביי הנינג'ה , אני מודה , הוא יותר חזק, אבל הBT לוקח בשקט שחשוב לי כי אני ישן בחדר שבו ממוקם המחשב... מישהו יכול בבקשה לשלוף איזה ביקורת על הMAXLINE??

תוספת : אין טעם לקנות XTX , ההבדל בינו לבין הXT הוא רק בקלוקים , טיפה אוברקלוק ישווה בינייהם ועוד טיפה , והXT עולה על הXTX כשהוא בהגדרות סטוק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים