פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים היי לכולם בחודשיים האחרונים עברה בי המחשבה לשדרג את המחשב. אז התחלתי לקורא קצת באתר בפורום באתרים בעולם במשך החודשיים האלה. ואני "די" סגור על מה אני רוצה. רק מה- אני בדיוק מבין מבחינת תאימות של החומרה. אז אם תוכלו לעזור לי אני יעריך את זה מאוד. אז ככה- המעבד- הוחלט ללכת על הקונרו E6600 כרטיס מסך- חשבתי והחלטתי לא לחכות ל DX10 אז הלכתי על ה X1900XT של רדאון. לוח אם- אחת הבעיות הגדולות שלי אני עברתי על הרבה לוחות אם אבל אני ממש איבדתי את עצמי אם למישהו יש משהו טוב להציע כי זה חלק שאני לא אוהב להתפשר בו. זכרונות- חשבתי לכיוון של 1gb אבל מקיראה בפורום ראית שלמחשב משחקים חזק מומולץ ללכת על 2gb ספק- be my guest לא מבין בזה כלום! מארז- גם לא מבין אבל כן הבנתי שצריך משהו גדול עם מאוורים רצינים יש אפשרות לחריגה קטנה לצדדים אבל רק לצרוך שיפור משמעותי.... עכשיו בנוגע ל oc אני לא חסיד גדול לא העניין, אני מעדיף ללכת על הגדרות המפעל ולא לנסות לשבור גבולות של החומרה. אבל מי יגיד לא לעוד קצת כוח בחינם, אז אולי oc עדין. אז אני מניח שצריך גם קירור, אם למישהו יש משהו מעניין להציע...!? (אגב לא צריך צורב, עכבר מקלדת כלום למעשה....) בכל אופן תודה רבה על העזרה. עריכה: כנראה שאני אשתש במחשב לעריכת סרטים לבי"ס ותהיתי אם ישנו הבדל משמעותי בין E6600 ל E6400
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים מחבר יש מצב שמישהו יענה לי אני רוצה להתחיל להכין את התקציב למחשב לבחור את החלקים ולהשוות מחירים...ולא צריך הכל מחנות אחת יש לאבא שלי חבר שיסדר את ההרכבה
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים שמע אחי יש מצב אתה מגדיל את התקציב בעוד איזה 700 ש"ח?ניסיתי להרכיב לך מפרט לפי הדרישות שלך אבל כל פעם נתקעתי עם 1 גיגה זכרון ולדעתי זה בזבוז לקחת קונרו 6600 ו-x1900xt בלי 2 גיגה זכרון
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים עדיף 6300+ אוברקלוקהוא עדיין יגיע לרמה של E6600וכמה זה? בדיוק הבדל של 700 שקל!
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים מחבר כן יש מצב להגדיל בשביל זה עבדתי ויש הבדל משמעוי בעריכת וידאו בין 6400 ל 6600 כזה שיצדיק הוצאת 700 שקל??כי אם אין וזה לא כזה מרכזי עדיף לשים לעוד זיכרון לפי דעתי וסתם אלה איזה לוח אם בחרתם???ושוב לא חובה הכול מאותה חנות ללא הרכבה וללא מערכת הפעלה..ממש תודה לעונים ולעוזרים
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים ZOMEROלא שולחים שתי הודעות רצופות.תשתמש בכפתור עריכה וקרא את חוקי הפורום:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=59714.0
פורסם 2006 באוגוסט 2119 שנים logicpcIntel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPUDFI Infinity Intel 975X/G Socket 775 MotherboardGeil 2GB (1GB X 2) DDR2 667 Dual Channel Value MemoryWestern Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDDCoolermaster RC-534 Centurion P/S Not Included CaseEnermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supplyksphttp://ksp.co.il/hmain.php?uin=29607999 ש"ח
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים מחבר נשמע נחמד מאוד רק הדיסק קשיח די קטן אבל בכ"ז תודה...וסתם בשביל הספורט כמה בערך( אני לא מבקש שתבדקו...) יעלה לי כל פריט בנפרד בZAP ועוד הצקה קטנה כמה בערך עולה כרטיס קול נורמלי??שוב תודה רבה
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים יהיה טוב יותר אם תגיד מה הסכום הסופי שאתה מוכן להגיע אליו ואיזה רכיבים אתה בדיוק צריך
פורסם 2006 באוגוסט 2319 שנים מחבר אני בעיקרון צריך מפרט שלם למחשב חדש כולל הכול בסכום של עד 7000(7500 במקרה של שידרוג משמעותי שיהיה שווה את התוספת)עכשיו לרכיבים:בקשר למארז מאוורים ומערכות קירור לוח אם(שתומך בCF) וספק אין לי כל-כך מושג מה כדאי ובמיוחד מה כדאי ברמת התקציבדיסק קשיח: 300 גיגה SATA 2 16MB נראה לי שיתאיםכרטיס מסך: חשבתי על 1900xt 512 (איך החברה PALIT??)זיכרונות: 2 גיגה לפחות אין לי מושג באיזו מהירותמעבד מתלבט בין 6400 ל6600 האם התוספת מחיר מצדיקה את הקנייה למטרותיי??אני לא זקוק למערכת הפעלה כלשהי לא לציוד הקיפי ולא להרכבה בנוסף אין צורך שכל החלקים יבואו מחנות ספציפית אני צריך לדעת מהו המחיר הזול ביותר שנית להשיג*המחשב מיועד לגיימניג- משחקים הכי חדשים לדוג' כיום PREY מחר crysis וכו'ולעריכת וידאו(שלפי איך שהבנתי צריכים מחשב די חזק לעניין...)ממש תודה על כל העזרה שנתתם לי ותודה גם על עזרה עתידיתעריכה: אני חושב שאני אעשה לו OC בקטנה כמי שאמרתי קודם לא לשבור שיאים אלא רק לנצל את החומרה באופן נכון וטוב יותר...עריכה2: אם אפשר תוסיפו בבקשה כרטיס קול נורמלי..(עם 5.1 ערוצים..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.