פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים הייהתחלתי להשתמש בMUSICMATCH בשביל להפוך דיסקים שיש לי לMP3הכל עובד טוב מאוד ואחרי שאני הופך את הדיסק לMP3 אני יכול לשמוע את הקבצים בתוכנהאבל אני לא מוצא את הקבצים במחשב במקום שאמרתי לו לשמור אותם אני רואה שני ספריות ריקותשניהם עם השם של הדיסק אבל אחת פשוט ריקה והשניה ריקה ואני לא יכול להיכנס אליהושאני מנסה למחוק אותם הוא נותן רק להעביר ל"סל מחזור" ואחרי זה אני לא יכול למחוק אותם משםמה הולך פה?? מישהו יכול בבקשה לעזור לי עם זה?
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים תשתמש ב-CDeX, היא לא כבדה כמו ה-musicmatch, ואני אוכל להסביר לך אם תהיה בעיה.
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים מחבר לתוכנה הזו יש DATABASE כמו לMUSICMATCH?כזו שיודעת לבד לתת שמות לשירים (מוסיקה ישראלית בעיקר)
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים עברתי כבר הרבה נגניםהWMP (ובמיוחד 11) הכי נוח ליוכולל כל מה שאני צריך(הוא גם מסדר את השירים בספריות אוטומטית ומצרף תמונות של דיסק/אמן)
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים מחבר media player is for noobs.אני לא נוב פשוט יש לי בעיה עם תוכנה ספציפית פשוט רציתי לעבוד איתה כי היא נותנת שמות באנגלית לשירים בעברית וזה מאוד נוח ליואני לא מחפש נגן אני רק מחפש משהו שיהפוך את הדיסקים שלי לMP3 ויתן להם שמות באנגלית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.