עבור לתוכן

E6400 תוצאות...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני אנסה.

למרות שהגיוני שהבעיה בתוכנה. הבנצ'ים האחרים עובדים בסדר גמור, ויש להם (לפי מה שראיתי) בדיקה של שתי הליבות.

בכל מקרה - מה אתה אומר לגבי הטמפרטורות של המעבד שפרסמתי קודם? הוא מגיע ל-63 (הרצה 3 של burnIn בבדיקת המעבד). הטמפ' במנוחה היא 44-47.

פורסם

זה נראה בסדר אבל אני לא יודע מה נחשב לטמפ' סבירה למעבד הזה

תחכה לעוד תגובות או שתחפש באינטרנט בטוח אפשר למצוא

טמפ' מומלצות

ד.א

כמו שאתה רואה אני די מתענין ב-OC שלך כי יש לנו מערכת דומה

שלי יוצא לדרך ביום שני (בתקווה) אז תדאג לעדכן תוצאות.

מרוב התלהבות כבר עדכנתי את המפרט שלי באתר :lol:

פורסם
  • מחבר

יש מה להתרגש.

עם כל הבלאגן, זה עדיין רץ על 420 (3.36GHZ), ואם תקנה קירור למעבד אז בכלל תוכל לקחת אותו יותר רחוק. כבר עכשיו חלק מהתוצאות יותר טובות מה-X6800 (חוץ ממדידה אחת שה-955 וה-945 מצטיינים בה, והם גם ככה יותר טובים בבדיקה הזו).

פורסם

ניראה לי שהזיכרונות יעצרו אותך הרבה לפני שטמפ' תעצור אותך

אם הצלחת 420 עם CEON אז עם ה G.SKILL אני מצפה לתוצאה כזאת לפחות

(אם אני לא יצליח לפחות לא תתבאס על הזכרונות)

פורסם

המעבד יציב בS&M?

פורסם
  • מחבר

S&M:

טמפרטורה מקסימלית 64. הוא עבר (תוך כדי הבדיקה היה כתוב ניצול 100% אבל בSETTINGS היה כתוב 75%). יש לציין שהמחשב נמצא מתחת לפתח של המזגן שמכוון על 23 מעלות.

את הטמפרטורה, אגב, אני מודד עם התוכנה של הלוח. משהו מטריד אותי - המאוורר גם הפעם לא עלה מעל 1800RPM. דווקא כשעשיתי לו burnIn הוא עלה עד ל-2700RPM. עכשיו, אפילו שהמעבד מגיע ל-63 מעלות זה לא מזיז לו. מה שיותר מוזר זה שבביוס ביטלתי את האפשרות לוויסות חכם, ולפי המדריך - ככה הוא צריך לעבוד במקסימום מהירות. המקסימום שלו זה 2800, לפחות. אז או שהמדידה לא טובה או שאני צריך נגישות אחרת למאוורר כדי להגיד לו מה לעשות.

בכל מקרה הוא עבר את הבדיקה. השאלה כמה זה נורא 64 מעלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים