עבור לתוכן

E6400 תוצאות...

Featured Replies

פורסם

בינתיים:

PCMark2002:

באס 420:

CPU - 13186

Memory - 25263

HDD - 1530

באס 400:

CPU - 12568

Memory - 24254

HDD - 1512

Stress Prime - מנוחה - 43 מעלות (הביוס טוען 47), טמפ' מקסימלית 61. הבעיה היא שהוא טוען שיש לי שני CPU ואני מנחש שהוא מתכוון לשתי הליבות. הוא אמר לי להפעיל את התוכנה פעמיים, במקביל. אבל אז הטמפרטורות עולות הרבה יותר. הכוונה היא באמת לשתי הליבות? והאם זה אומר שאני לא יכול להשתמש בהן במקביל בעומס כבד?

הרצתי Prime אחר והטמפרטורה הייתה יותר נמוכה. יש לציין שהמזגן עובד והטמפ' בחדר היא בערך 23 מעלות.

פורסם

אתה צריך להפעיל את הPRIME פעמיים (כלומר, את אותה תוכנה רק שתיים במקביל)...

אני לא זוכר איך בדיוק אבל הרעיון הכללי שאתה צריך להעתיק את הקובץ של זה או להתקין לתוך שתי תיקיות שונות ואז להפעיל אותן במקביל :xyxthumbs:

ושלחתי לך הודעה לפרטי, אני חייב שתעזור לי בזה :-*

פורסם
  • מחבר

דווקא הסתדרתי. פתחתי את הקובץ פעמיים והתוכנה עלתה פעמיים. אז זה בעייתי מאוד כי אחת התוכנות מפסיקה, כנראה בגלל טמפרטורה גבוהה מדי :(

פורסם

מפסיקה בגלל שגיאה?

פורסם
  • מחבר

כן. Error.

ויש לי עוד בעיה. בהתחלה המאוור עבד לי על 200RPM ועכשיו הוא לא עולה מעל 1600RPM. ניסיתי לשחק בביוס והוא נשאר ככה.

איך אני יכול לשלוט בו? בכמה RPM יכול המאוורר סטוק של המעבד הזה לעבוד? כי אני רוצה לשים אותו על מקסימום כל הזמן.

עוד עדכון:

Sisoft Sandra 2007:

Dhrystone ALU - 31112 לפי כתבה שפורסמה כאןX6800 - 26995

Whetstone iSSE3 - 21525 לפי כתבה שפורסמה כאן X6800 - 18587

לא רע, הא? :yelclap:

ביצועים מדהימים!!! הדבר היחיד שמדאיג אותי זה הטמפ' תחת לחץ. למישהו יש הערות או הצעות?

פורסם

עם אילו זכרונות אתה?

פורסם
  • מחבר

זכרונות CEON, ג'נריים (800MHZ). אבל לפי מה שהבנתי הצ'יפים עליהם יכולים להיות של סמסונג.

תזמונים:

5-5-5-16

הם עושים לי 840 ועברו את הבנצ'ים.

בחנות נתנו לי אותם אפילו שביקשתי מאשקין. אני אנסה לקבל החזר כספי ולקנות איתו אולי קירור למעבד כדי להרגיש יותר בטוח. מה שמוזר זה המאוור שפעם עבד על ממוצע 2300 ועכשיו לא עולה מעל 1600. איך שולטים במהירות שלו?

פורסם

אם אתה מקבל שגיאה בפריים זה אומר שהמערכת שלך לא יציבה.

כדאי לבדוק את הזכרונות עם MEMTEST86

פורסם

תריץ את SNM על הבדיקה הכי ארוכה שיבדוק גם זיכרונות....

תעשה MEMTEST86 כמו שהמליצו מעלי....

והכי חשוב, תנסה להוריד תזמונים...

פורסם

הטמפרטורות לפי מה שאתה אומר גבוהות מדי , אם זה עולה - "הרבה יותר מ 61"

זה לא מעודד , עד כמה יותר?(אין לך מה לדאוג זה לא מסכן את המעבד אבל חשוב לתקן את זה).

פורסם
  • מחבר

איפה אני מוצא את SNM? חיפשתי ולא מצאתי :(

יש אלטרנטיבה ל-MEMTEST? כי אין לי דיסקט וגם הצורב לא מחובר כרגע אז אין לי איך להריץ את זה.

כשבדקתי ליבה אחת ב-PRIME הרצתי אותו 20 דקות בערך והוא הגיע לטמפ' מקסימלית של 61, כשבממוצע הוא עשה 59-60. אבל כשהרצתי את התוכנה פעמיים ונתתי לכל אחת לבדוק ליבה אחרת אז תוכנה אחת הפסיקה בגלל שגיאה.

הייתי עם מזגן על 25 מעלות (המחשב היה מתחת לפתח שלו) והמקסימום שהמאוורר עשה היה 1800. עכשיו כיביתי את המזגן והוא קופץ למקסימום 2300. כל זה במבחן BurnIn של Sisoft 2007, שעדיין רץ. הטמפרטורה של המעבד מגיעה עד מקסימום 60 מעלות. מינימום - 44. במצב מנוחה - בין 44 ל-47. זה נורמלי? זה בטוח (מבחינת בריאות המעבד)?

קירור סטוק.

פורסם

כשהרצת את התוכנה פעמיים פתחת פעמיים את אותו קובץ או שפתחת את התוכנה דרך תקיות נפרדות?

אם עשית את האופציה הראשונה תעבור לשניה....

פורסם

testmem.nm.ru/snm.zip

לא צריך להריץ אותו פעמיים :)

פורסם
  • מחבר

התוכנה זה קובץ אחד. פתחתי אותו פעמיים (לא במחיצות נפרדות) ובכל חלון בחרתי CORE אחר. אז מה זה אומר - שהוא העמיס על המעבד כפליים במקום לחלק את זה בין הליבות?

בכל מקרה אני מריץ עכשיו burnIn לבדוק יציבות והוא כבר בסיבוב השני. כפי שאתם רואים מהציטוט שלמטה - הכל פועל כמו שצריך. אני רק לא יודע אם הטמפרטורות הן טובות.

עכשיו המאוורר פועל על 2650 פלוס מינוס. הטמפרטורה בערך 50 בממוצע.

מה דעתכם?

משהו מטריד - לפעמים המאוורר "מפסיק" לעבוד (לשנייה פתאום רואים 0 במהירות שלו), ואז קופץ בחזרה ל-2500. נראה לי קצת לא הגיוני. לא סומך על התוכנה (שהגיעה עם הלוח) כי לא ייתכן שהוא מפסיק וחוזר ל-2500 בשנייה. אבל קצת מפחיד. מישהו מכיר את התופעה? יש תוכנה מומלצת לבדוק טמפרטורות ומהירות מאוורר?

הייתי עם מזגן על 25 מעלות (המחשב היה מתחת לפתח שלו) והמקסימום שהמאוורר עשה היה 1800. עכשיו כיביתי את המזגן והוא קופץ למקסימום 2300. כל זה במבחן BurnIn של Sisoft 2007, שעדיין רץ. הטמפרטורה של המעבד מגיעה עד מקסימום 60 מעלות. מינימום - 44. במצב מנוחה - בין 44 ל-47. ממוצע - 53 עד 56. זה נורמלי? זה בטוח (מבחינת בריאות המעבד)?

קירור סטוק.

פורסם

תריץ PRIME פעמים משתי תיקיות נפרדות כמו שאמרו לך אם עדין מתקבלת שגיאה

תוריד לבאס400 ותבדוק שוב אם עדין יש שגיאה אז זה לא מהזכרונות כי עכשיו הם עובדים בסטוק

וזה אומר שהמעבד לא עומד בתדר החדש ואולי הוא צריך יותר מתח

אם אין שגיאה אז כנראה הזכרונות הם שעושים את הבעיה ואז או שהם צריכים יותר מתח

או שהם פשוט גרועים ואז באמת כדאי לך להחילף אותם

יכול להיות שהשגיאה היא בגלל בעית תוכנה או בגלל שאתה מריץ את זה לא טוב אז אולי תנסה

לראות אם אתה מקבל אותם שגיאות גם בבאס המקורי כשהכל על סטוק.בכלל אני חושב שכל בדיקה שאתה מריץ

אחרי OC צריך להריץ גם לפני כדי שתוכל לעשות השוואה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים