פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים מחבר וואי תודה רבה! עוד שאלה חשובה...אני למעשה רוצה את המשחק רק בשביל המוד וזה משחק ששוקל הרבה מ-א-ו-ד.. השאלה שלי היא אם אני יכול להוריד דמו של HL2 ולהתקין רק תמוד הזה ולשחק בו...אפשרי? (הלוואי וכן הלוואייייי )
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים לא שאני יודע... אם זה היה פועל על הדמו אז היה אפשר להשתמש רק באוביקטים שיש בדמו...חוץ מזה, שחק בHL2 ...זה משחק חובה
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים מחבר חחח לא צריך לספר לי גדלתי על HALF LIFE לא רק זה .. כבר גמרתי תמשחק. אבל הבעיה היא נעלמו לי הדיסקים :\ וסיפור להוריד את זה
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים אין קשר לדיסקיםהדרך המקורית לפני שזה נכנס לחנויות זה היה להוריד מאינטרנט דרך סטיםפשוט הקטע עם הדיסקים זה כדי שהאנשים שמפחדים על האשראי שלהם (נו באמת) יוכלו גם לקנות ולקבל את זה על דיסקיםאפשר גם בסטים לעשות גיבויים על דיסקים
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים מחבר מה שאתה אומר זה שאם אני מוריד את המשחק דרך הסטים אני יכול לצרוב אותו ולהתקין אותו בכל פעם מחדש?
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים לא, אלה להוריד אותו כל פעם מחדש במקרה ומחקת. הוא פשוט נכנס לרשימת המשחקים שיש לך בחשבון ואפשר לשחק בו מכל מקום בכל זמן - גם ממחשבים אחרים, אך לא בו זמנית. כל עוד התוכנה מחוברת לאינטרנט היא בודקת כמה אנשים משתמשים באותו החשבון.
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים אפשר פשוט להוריד את זה לD (כלומר להתקין את הסטים בD) וכך המשחק יישמר בD וכשמפרמטים אז אין צורך להוריד ולבזבז זמן.כך אני עושה וזה עובד מצויין.
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים לא צריך להתקין בD,אפשר פשוט לעשות copy\paste בכל מקרה,אי אפשר לצרוב. כרגע אני מוריד CSS וHL2 מסטים וזה איטי...כל כך איטי...
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים זה תלוי מאיזה שרת הסטים מורידההרי יש כל מיני שרתים והסטים בוחרת שרת אוטומטיתיכול להיות שהיא בחרה שרת מרוחק, אבל אם זה היה שרת ישראלי אז היה יורד לך על המקסימום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.