עבור לתוכן

המלצה לGPS

Featured Replies

פורסם

אני רוצה ליקנות מחשב כף יד שישמש אותי אך ורק בתור GPS, אני לא רוצה משהו יקר מידי אני צריך משהו פשוט שיהיה לי רק בשביל זה ואני ממש לא מתמצא בכל מה שקשור לזה... אז אם יש מכשיר שהוא יעודי לדבר כזה שאתם מכירים אני ישמח לקבל המלצה

פורסם

תלוי בתקציב

פורסם

אהלן דורון :}

ל-MIO הסיניים יש כמה דגמים, אני מראה את הזולים ביותר:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=186_1099&products_id=11031

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=186_1099&products_id=12895

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=186_1099&products_id=12941

האם הם אמינים?

כן, לאבא של יש MIO 558 בן שנתיים, עד היום לא היו בו תקלות רציניות חוץ מזה שהוא שכח לפעמים להטעין :smile1:

לדעתי בחלק מהמכשירים יש צורך לקנות תמיכה נפרדת בעברית או תוכנת ניווט, אבל את זה תבדוק עם פנדה. אני לא מתמצא בבאנדלים.

אולי תשקול במחירים כאלה לקנות פשוט מכשיר GPS?

פורסם
  • מחבר

תלוי בתקציב

עד 1500 זה התקציב... כולל כל האביזרים הנלווים שאני אמור לקנות חוץ מכרטיס זיכרון, אבל בעצם מה עוד צריך להוסיף?

אני קראתי ושמעתי שיש מכשיר מסוים של MIO שאם הסוללה שלו נגמרת והוא נכבה בפיתאומיות אז כל המידע והתוכנות פשוט נמחקות או משהו כזה... זה לא קיים בדגמים שציינת?

כן אז זה מה שאני מחפש אני לא צריך את כל המכשיר כף יד ולהתקין בו את התוכנה ובלה בלה בלה... פשוט היה לי ניסיון פעם אחת עם מכשיר כף יד שבו הייתה תוכנה מותקנת שהיא נורא ידידותית ונוחה אז זה מה שאני מחפש

דרך אגב מאיפה אתה יודע את השם שלי ???

פורסם

כל האביזרים הנלווים שאני אמור לקנות חוץ מכרטיס זיכרון, אבל בעצם מה עוד צריך להוסיף?

אני קראתי ושמעתי שיש מכשיר מסוים של MIO שאם הסוללה שלו נגמרת והוא נכבה בפיתאומיות אז כל המידע והתוכנות פשוט נמחקות או משהו כזה... זה לא קיים בדגמים שציינת?

כן אז זה מה שאני מחפש אני לא צריך את כל המכשיר כף יד ולהתקין בו את התוכנה ובלה בלה בלה... פשוט היה לי ניסיון פעם אחת עם מכשיר כף יד שבו הייתה תוכנה מותקנת שהיא נורא ידידותית ונוחה אז זה מה שאני מחפש

דרך אגב מאיפה אתה יודע את השם שלי ???

1.באחד המכשירים שהצעתי לך שמה היה כרטיס 256 בבאנדל.. לא זוכר איזה. בכל מקרה אתה חייב לבדוק לגבי תמיכה עברית

2. זה לא רק במכשיר של MIO. בניגוד למחשב, במחשב כף יד קיים רק זכרון סטייל RAM שנמחק אחרי סיום אספקת החשמל. לכן, כשהסוללה נגמרת -> הלכו הנתונים. במכשירים יקרים יותר יש לרוב סוללת גיבוי לנתונים בלבד, אבל היא מחזיקה שעה שעתיים גג.

3. תבדוק. אני לא יודע אם התוכנה באה עם המכשיר. בכל מקרה, אנחנו מדברים על האופציות החוקיות... ;)

דורון יא אפוף, אני האיש שנתן לך את הפאנל O_o

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch: כן נכון :lol: שכחתי

שאלה נוספת, האם מחיקת נתונים בפתאומיות אחרי שנגמרת הסוללה קיימת בכל המכשירים האלה? יש דרך לפתור את הבעיה הזאת?

פורסם

ב-168/168RS וב-169 אני יודע שקיימת הבעיה הזאת

הכל בגלל שהזכרון הוא תלוי-מתח, זה נפתר בקלות ע"י טעינות וכרטיס זכרון

אם כבר הגענו לטעינות, ברכב תשים את הזרוע מעל הדש בורד, תשאיר מרווח של כ-7-9 ס"מ לפחות

במיוחד כאשר המטען מהמצת מחובר למכשיר, אחרת כל פס האטה מסוגל לדפוק לך את הקונקטור (פעם אחרונה שבדקתי זאת התקלה הכי נפוצה ב-Mioים, עלות של 200 שקל + שעת מעבדה)

פורסם

למיטב זכרוני בעית "אובדן מידע" קיימת בכל מכשירי הפוקט. לכל המכשירים יש סוללה אחת ללא מקור מתח חשמל לגיבוי. צריך לשמור שהסוללה לא תתרוקן במלואה. מתרגלים.

פורסם

נושא איבוד המידע בכיבוי או פריקת סוללה נפתר במכשירים מבוססי מערכת הפעלה מובייל 5

שם אתה יכול לכבות את המכשיר או להוציא את הסוללה והמידע לא נמחק זה קשור לניהול הזיכרון של המכשיר

המיו זה פיתרון טוב ומועדף על רבים לנושא ניווט קח בחשבון רק שהוא מחשב יחסית חלש ליישומים אחרים

אז חשוב שתחשוב אם אתה מעוניין בו רק לניווט או ליותר

פורסם

מיו חלש?

לא לא, בכלל לא....

יש לאבא שלי אחד. MIO 558. הוא אמנם יותר יקר מה-180 אבל הוא גם יותר ישן. מעולם לא נתקלנו בבעיות כוח עיבוד איתו.

פורסם

המכשירים המשולבים בכלל והמיו בפרט חלשים יותר ממכשירים איכותים אחרים שאתה מוסיף להם GPS נפרד

כמובן שזה בא לידי ביטוי במחיר ולכן אם כל המטרה היא ניווט אין כמו המיו אם דברים אחרים צריך לחשוב

פורסם

משיחה עם האיש מדובר על ניווט בלבד. המיו מתבקש במצב הזה, במיוחד לנוכח המחירים המופקעים על IPAQ ו-ASUS למשל

פורסם

אמליץ שני פתרונות -

א) מכשיר Mio 201 - מחירו מעט יותר יקר מה 169 אך מגיע עם מערכת הפעלה 5, וזכרון בלתי נדיף.

ב) או מכשירי PND - שהם בעצם יעודיים רק לניווט - בקטגוריה הזו יש לך את ה mio c301 או את ה globalsat GV201, שמגיע עם מסך יחסית גדול (4")

הם עולים כ 100 שקל יותר , אך כבר כוללים את תוכנת הניווט (במקרה זה - iGO). והם בהחלט פיתרון אידיאלי למכשירים המיועדים רק לניווט.

פורסם

מנסיון, עם ה-Mio הזולים, הקליטה שלהם על הפנים.

פורסם

קיימת בעית קליטה כלשהיא עם דגמי ה p550 וה p350. וכמובן המקלטים של ה 168 הם מקלטי דור 2. פרט לכך לא התרשמתי שיש להם קליטה פחות טובה מהמכשירים של אסוס או פוג'יטסו.

כמו כן יתרון לדעתי חשוב של מכשירי ה mio, ביחס לחלק מהמכשירים היקרים יותר, הוא שהם מגיעים עם ערכת רכב (מטען ותושבת) , דבר שלא קיים בפוג'טסו כסנדרט לדוגמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים