עבור לתוכן

בעיית תצוגה באקספלורר 7 בטא 3

Featured Replies

פורסם

היי חברים,

את הגרסא החדשה אתם ודאי מכירים, הבעייה היא ששורת התפריט מוצגת כמו בווינדוס 98 ולא בצורה גראפית כמו שאמור להיות (למשל מועדפים שאמור להיות מוצג כלינק כוכב צהוב פשוט רשום, מועדפים) ואיני יכול לפתוח טאבים אלא רק חלון חדש, שורת טעינת דף בתחתית העמוד גם אינה מוצגת וכשדף מסויים נטען איני יודע אם יש בעיה בעמוד או שהדף נטען במשך זמן רב.

האם הבעייה מוכרת למישהו ואם כן כיצד ניתן לתקנה ?

פורסם

ניתן לתקן את הבעיה על ידי כניסה ללוח בקרה,משם להוספה/הסרה של תוכניות ומחיקת הדפדפן הארור הזה! :cwm10:

פורסם

אפשר לפתוח טאבים בIE?!ווי,לא השתמשתי הרבה זמן באקספלורר :s05: עוד חיקוי של מייקרוסופט.מי היה מאמין,שמייקרוסופט יחקו משהו?לא יאמן.

punk אבל איך הוא יוכל להתקין את הדפדפן המעולה פירפוקס אם הוא ימחק את הדפדפן? :kopfpatsch:

מחזק את מה שהוא אמר,רק עם תוספת קטנה:תיכנס לgetfirefox.com,תוריד לדסקטופ,ואז תמחק את הדפדפן.

פורסם
  • מחבר

אבל מה זה קשור למה ששאלתי !!!

:s07:

כמה ספאם כמה ??

פורסם

אפשר לפתוח טאבים בIE?!ווי,לא השתמשתי הרבה זמן באקספלורר :s05: עוד חיקוי של מייקרוסופט.מי היה מאמין,שמייקרוסופט יחקו משהו?לא יאמן.

punk אבל איך הוא יוכל להתקין את הדפדפן המעולה פירפוקס אם הוא ימחק את הדפדפן? :kopfpatsch:

מחזק את מה שהוא אמר,רק עם תוספת קטנה:תיכנס לgetfirefox.com,תוריד לדסקטופ,ואז תמחק את הדפדפן.

באמת מה אתה קשור. בכל מקרה, MS חיקו כמעט כל דבר שהם הוציאו. הם פשוט גאונים מבחינה מסחרית ולכן סביר להניח שאין לך תפוח על המחשב כרגע.

פורסם
  • מחבר

תפוח ? :nixweiss:

סה"כ אני רוצה לדעת איך משנים את מצב התצוגה לגרפי, מאנבלים את הטאבים ופותחים את סרגל טעינת הדף .... זה הכל :-\

search_highlight.jpg

כך בדיוק לא נראה הדפדפן שלי, אין לי את השורה של דף הבית, טאבים וכו'.

פורסם

*ציניות*עוד חיקוי של מייקרוסופט.מי היה מאמין,שמייקרוסופט יחקו משהו?לא יאמן.*ציניות*

בכל מקרה,אני ממליץ לך לנסות את פיירפוקס.הוא יותר מהיר מהאקספלורר,ויותר נוח.

פורסם

חלאס. אם אין לכם פתרון, אל תגיבו.

פורסם

במידה ואתה לא רואה את השורה של הטאבים(ככה הבנתי את הבעייה) נסה את הפיתרון הבא:

תצטרך לחלץ את הקבצים מתוך הEXE של ההתקנה (WINZIP/WINRAR).

חפש בתוך אחת הספריות קובץ שנקרא xmilsetup.exe - תפעיל אותו, זה איזה עידכון לWINDOWS.

ריסט.

תראה מה קורה.

*זה סידר לי את BETA 2 אולי יעבוד גם ב3.

פורסם
  • מחבר

טוב חבריה לצערי הפסדתי במלחמה נגד $M לא הצלחתי לסדר את הדפדפן (סופרמן, לא היה את הקובץ שאתה מדבר עליו בתיקייה) מה שעוד הוא באגי ביותר וזולל המון משאבי מערכת, לא לדבר על זמני טעינת עמוד שהם קטסטרופה.

נאלצתי להסיר, תודה בכל אופן לכל העוזרים.

פורסם

אתה רואה,בגלל זה אמרתי מה שאמרתי בהתחלה.הדפדפן הזה פשוט גרוע.

פורסם

טוב חבריה לצערי הפסדתי במלחמה נגד $M לא הצלחתי לסדר את הדפדפן (סופרמן, לא היה את הקובץ שאתה מדבר עליו בתיקייה) מה שעוד הוא באגי ביותר וזולל המון משאבי מערכת, לא לדבר על זמני טעינת עמוד שהם קטסטרופה.

נאלצתי להסיר, תודה בכל אופן לכל העוזרים.

זה נמצא בספרייה UPDATE.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים