פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים כמו שארתי תבדוק גם עם קור טמפ ותראה מה היא נותנת.האם ההשתמשת לפחות במשחה טרמית נורמאלית, או הזבל שבא עם הסטוק?
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים ההבדל בין המשחות השונות לא יכול להגיע ליותר מ5 מעלות.אלא אם כן "מרחו" אותך ולא מרחו כלום או שלא מרחו נכון, ואז זה סיכון ממש למעבד.
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים מאיפה לי לדעת על משחות?אני מניח שמרחו מה שבא עם המעבד - למה להם להסתבך?אני מניח שאני אקנה קירור אחר למעבד. ראיתי פה פרסום על BT ב-170 ש"ח ואני מניח שזה שווה. על מה עוד הייתם ממליצים? (אני לא צריך משהו קיצוני, סה"כ הטמפרטורות שלו על סטוק נסבלות. רק משהו שיוריד לי ב-5 עד 10 מעלות).
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים אין קשריש חנויות שנותנות לך משחה אחרת במקום המשחה של אינטל בחינםואתה יכול רק להרוויח מזה
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים נו, אז או שהם שמו לי משחה של אינטל (כפי שהם צריכים) או משהו יותר טוב. אני בכל מקרה לא יכול לבוא לאף אחד בטענות.ויש להניח שהם כן מרחו משהו. הם לא היו סתם זורקים לי מחשב. זו רשת גדולה.בכמה מעלות יכול להוריד לי ה-THERMALTAKE BIG TYPHOON?
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים לא לא אתה לא מביןזה לא שמורחים לך משהו זול, המעבד של אינטל שבא עם קירור בא עם מדבקה טרמית שדבוקה להיטסינקופשוט מלא אנשים טוענים שהמדבקה הטרמית הזאת שווה לתחתלא אמרתי שאתה עשית משהו לא טוב או שחנות עשתה משהו לא בסדר ואם בעתיד תרכיב איזה גוף קירור איכותי אבל תרגיש שהוא לא עושה את העבודה שלו מספיק טוב בגלל בעיית משחה תוכל לשים משחה טובה במקוםובקשר לbig typhoon יש דיון פה שהוא סקר של זה מול הנינג'ה שיש שם בנצ'מרקים
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים כן, אבל הוא קרוב ל-300 שקל (לא במבצע)... יש משהו יותר סולידי של פחות מ-200? אני רק צריך 5-10 מעלות. במצב מנוחה המעבד על 44-47 בערך 10 מעלות יותר ממה שצריך.
פורסם 2006 באוגוסט 2019 שנים כן, אבל הוא קרוב ל-300 שקל (לא במבצע)... יש משהו יותר סולידי של פחות מ-200? אני רק צריך 5-10 מעלות. במצב מנוחה המעבד על 44-47 בערך 10 מעלות יותר ממה שצריך.הוא לא כל כך קרוב ל - 300 ש"ח, מצאתי אחד ב - 220 ש"ח.לינק - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11393
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.