עבור לתוכן

עזרה בהרכבת מפרט למחשב ביתי עד 2,500 ללא מסך

Featured Replies

פורסם

אהלן.

אני מנסה להרכיב מפרט למחשב חדש. לא מבינה בזה יותר מדי אבל קראתי די הרבה הודעות כאן ובניתי מפרט עם רוב החלקים שאני צריכה.

בגדול זה מחשב ללימודים, אינטרנט, מוזיקה ותמונות. לא צריכה מחשב למשחקים או לאוברקלוק. החלטתי ללכת על +Athlon 3500 בחיבור AM2.

התקציב שלי עד 2,500 ללא מסך ומקלדת, אם אפשר בפחות אז עדיף!

המפרט שבניתי עד עכשיו בקובץ המצורף.

צריכה עזרה בעיקר בבחירת כרטיס אם עם כרטיס מסך OB או כרטיס מסך בנפרד. מחפשת כרטיס זול שיהיה אמין ושיתמוך בטכנולוגיות החדשות (DDRII, SATAII, PCI-E). אם תוכלו להסביר קצת על הדגם שאתם מציעים זה ממש יעזור כי הלכתי לאיבוד עם כל הצ'יפסטים והנתונים הטכניים של הכרטיסים.

זיכרון מספיק לי 512 כרגע, אם נראה שלא עובד טוב אני אוסיף עוד אחד.

דבר נוסף זה לגבי המארז/ספק כוח. קראתי פה בכמה מקומות שלא כדאי ספק פשוט. השאלה שלי אם זה באמת כ"כ חשוב גם לשימושים כמו שלי או רק אם טוחנים את המחשב? עד עכשיו לא חושבת שהיה לי ספק של חברה נחשבת ואף פעם לא היו לי בעיות. אני לא מתכוונת להוציא יותר מדי כסף על זה אז בבקשה להמליץ על הדגם הכי זול שלדעתכם יעשה את העבודה.

תודה מראש, ג'יין.

[attachment deleted by admin]

פורסם

מעבדי ?AMD? Price Units Total

Athlon64 3500+ (Socket AM2) 555 1 555

לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total

M55Plus-S3G AM2, 6100, DDR II800, PCI-E 520 1 520

זכרונות? DDR II 533 Price Units Total

512MB Twinmos 250 1 250

דיסקים קשיחים? Maxtor Price Units Total

160GB (8MB) SATA II 390 1 390

צורבים? DVD Recorders Price Units Total

LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 195 1 195

מארזים? Price Units Total

Vertigo-2 400W SILVER 165 1 165

Total price 2075 ¤

יש כאלה שיחלקו על דעתי, אבל זה מספיק בהחלט לפי התיאור שלך. נשאר לך כ-425 ש"ח עודף - את יכולה לחסוך, להוסיף עוד זיכרון, לקחת 250GB דיסק קשיח (לדעתי כדאי, עוד 90 ש"ח), או אפילו לקנות כרטיס מסך סביר. בקשר למארז וספק הכוח, זה יספיק לך ואת לא צריכה ספק איכותי מדי.

פורסם

אם יש כרטיס מסך OB אז לדעתי חובה ללכת על גיגה זיכרון,

בכל מקרה עדיף להשים גיגה כדי שהמחשב ירוץ חלק.

אתה יודע שב2500 ש"ח אפשר להכניס אינטל כפול ליבה עם גיגה זיכרון וכרטיס מסך נפרד

פורסם
  • מחבר

אולי עוד מישהו יכול לעזור?

בעיקר לגבי הכרטיס אם. אם אפשר קצת הסבר מה הכרטיס יודע לעשות ולמה הוא מומלץ זה בכלל יהיה אחלה.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים