פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים אוקיי אז ככה, עשיתי OC ל D805 שלי המפרט בצד. BUS: 168.5MhzFSB: 674Mhz הגעתי ל 3370MHz מתח: 1.4125 קישור: http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=112568 הממ כמה שאלות, שאני מעלה את ה FSB אז גם התדר של הזכרונות עולה, זה נורמלי? האם להעלות את תדר הזכרונות גם כן או לתת לביוס להעלות לבד? באיזה מהירות להעלות מתח? תודה
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים כן זה נורמלי שהזיכרונות עולים עם הFSB. זה ככה אמור להיות מכיוון ויש יחס ישיר בין הזירונות לבין המעבד...ותעלה את הזיכרונות עד שהם כבר לא יהיו מסוגלים, אחרי זה תוריד אותם טיפה...
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים מחבר כן זה נורמלי שהזיכרונות עולים עם הFSB. זה ככה אמור להיות מכיוון ויש יחס ישיר בין הזירונות לבין המעבד... ותעלה את הזיכרונות עד שהם כבר לא יהיו מסוגלים, אחרי זה תוריד אותם טיפה... הממ איך אני יודע עד כמה בערך הם מסוגלים? עריכה: עידכון! הגעתי ל 3900Mhz! ניראה לי זה הגבול, אם אני מעלה ממש טיפה המחשב לא עושה BOOT. כנראה שהזכרונות VALUE שלי מגבילים אותי אבל לא נורא אחלה זכרונות יחסית ל VALUE, תיראו אילו תוצאות! לינק: http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=112641 פרטים: באס: 195Mhz באס אפקטיבי: 778Mhz מכפלה: X20 אמצעי קירור: BT כל השאר יש במפרט שלי יאללה אני הולך לעדכן ב OCDB אני יהיה מקום שני ;D (הזבל עשה 4Ghz ) אהה ד"א זה הולך להיות OC קבוע
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים תוצאה באמת מכובדת... 3900 זה מכובד, זה כנראה הגבול - תנסה למצוא דרכים להגיע ל4GHZ, אולי תמצא.. ;D כל הקטע זה השיא, זה רק הפרש של 100MHZ, שאתה לא מרגיש בכלל בביצועים..ה805 בהחלט טוב, וידוע כאוברקלוקר מעולה.ד"א, לפני שאתה הולך להשאיר את זה כOC קבוע, תבדוק אם זה יציב..
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים מחבר תוצאה באמת מכובדת... 3900 זה מכובד, זה כנראה הגבול - תנסה למצוא דרכים להגיע ל4GHZ, אולי תמצא.. ;D כל הקטע זה השיא, זה רק הפרש של 100MHZ, שאתה לא מרגיש בכלל בביצועים.. ה805 בהחלט טוב, וידוע כאוברקלוקר מעולה. ד"א, לפני שאתה הולך להשאיר את זה כOC קבוע, תבדוק אם זה יציב.. המממ זה לא היה יציב :-\ אז הורדתי ל 3700 והרצתי Prime 95 X2 ועבד מעולה! אהה ודרך אגב, מסתבר שזה עדיין לא הגבול של הזכרונות (!!! , אני מרגיש כאילו קניתי זכרונות G.Skill ב 2500 ש"ח עם צ'יפים של WINBOND ), פשוט אני צריך להעלות להם מתח, הם על AUTO. אבל אין לי כח להתעסק עם זה הינה לינק (שוב חח): http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=112701
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים הזיכרונות לא קשורים פה.שים אותם על יחס 1:1 והם לא יגבילו אותך עוד הרבה זמן.
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים הזיכרונות לא קשורים פה.שים אותם על יחס 1:1 והם לא יגבילו אותך עוד הרבה זמן.ראה וידוי.
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים מחבר עידכון: מסתבר שיש באג בלוח, והזכרונות עובדים רק על מחלק 1:4 ואי אפשר לשנות זאת, ככה ש CPU-Z מראה תדר שגוי. הממ במאמץ PRIME 95 X2 הצ'פסט במקסימום על 51. (NF4 הקציצה הרותחת הזאת ) אשמח להצעות :-\
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים כל עוד אין האטה אוטומטית (Throttling ) במהירות המעבד , אני לא חושב שיש לך מה לדאוג מקסימום תקנה איזה קירור חלופי לצ'יפסט זה לא עולה הרבה...
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים שלח מייל לASUS ושאל אותם מה אפשר לעשות בנוסע לתזימונים.מה המתח של המעבד?מה המתח של הזיכרונות?והזיכרונות האלה לא יגבילו אותך עוד המוווון זמן, אתה לא עובד בבאס שלהם בכלל.
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים שלח מייל לASUS ושאל אותם מה אפשר לעשות בנוסע לתזימונים.מה המתח של המעבד?מה המתח של הזיכרונות?והזיכרונות האלה לא יגבילו אותך עוד המוווון זמן, אתה לא עובד בבאס שלהם בכלל.הוא לא מצליח להוריד את היחס ל-1:1, ולכן הזכרונות כן מגבילים אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.