עבור לתוכן

בנות בעולם המחשבים

Featured Replies

פורסם

מאוד מעניין אותי לדעת כמה מהאנשים פה מכירים בנות שמבינות במחשבים אני לא מדבר על כאילו שיכולות להתקין מסנג'ר במחשב לבד .

אני מדבר על בנות שמפרקות מחשב ותולשות חוטים עם השיניים . זאת אומנם תופעה מאוד נדירה בערל כמו לראות מוסכניקית בת אבל אני משוכנע שיש כמה .

אני כבר 25 שנה כמעט על כדור הארץ ויצא לי להסתובב הרבה בעולם אבל לפגוש בנות שמבינות במחשבים לא ממש יצא לי .

וזה דווקא דיי מעניין כי הרי הבנה במחשבים היא לא משהו שקשה או מיוחד ללמוד .

אולי בגלל שזה מסתובב סביב דברים טכניים יותר ובגלל זה יש חוסר עניין ?

אבל גם בגדים ואופנה הם הרי בדיוק אותו דבר, הבנה בחומרים ובאופנה הם הרי אותו דבר כמו הבנה באיך המארז ייראה טוב ויפה .

יש למישהו רעיון ?

פורסם

שתיים שאני לימדתי בעצמי

פורסם

חח אני לא מכיר בנות שממש מבינות אבל יש להם ידיעה די גדול

כיאלו לא מרכיבות מפרקות אבל יודעות לעשות פועלות קצת יותר גבוהות מאשר

להתקין מסנג'ר, ולא להבין למה הוא לא פועל בלי אינטרנט

פורסם

זה בגלל שרוב הבנות ממשיכות ללכת עם הסטיגמה של הדברים של הבנים והדברים של הבנות ובסך הכל הפסד שלהן

פורסם

קטונתי מלהסביר את התופעה הבאמת מעניינת הזו... אבל , הסבר אחד טמון דווקא בציטוט האל-מותי

"welcome to the internet, where the men are men, and the women are too!"

פורסם

יש משפט דומה

Welcome to the irc, where men are men, women are men and little girls are FBI agents

פורסם

פעם התחלתי עם מישהי שבמקרה הבינה לא מעט במחשבים ואפילו התחילה ללמוד לתואר באוניברסיטה הפתוחה

לא יודע... זה ממש מוזר לדבר עם בחורה על התקנת ווינדוס :smile1: ושאר ירקות והחלק העוד יותר מוזר הוא שהיא דווקא נראת לא רע בכלל :xyxthumbs:

פורסם

וואלה עכשיו כשאני חושב על זה אנילא מכיר אף אחת שמבינה במחשבים :-\ אפילו לא קצת.

פורסם

אתם מדברים על התקנת וינדוס?

אויש זה מרחיב את הכמות אצלי (ל-3, אבל מגדיל)

אני דווקא דיברתי על כאלה שמבינות מה ההבדל בין גשר דרומי וגשר צפוני, מה התפקיד של כל אחד וכו' וכו'

פורסם

אני דווקא דיברתי על כאלה שמבינות מה ההבדל בין גשר דרומי וגשר צפוני, מה התפקיד של כל אחד וכו' וכו'

אתה מדבר על חומרה הוא על תוכנה

פורסם

איך בחורה לא יכולה להתקין ווינדוס xp?

זה לא שהיא עושה הכל בשורת פקודה

בשביל זה בנו ממשק גרפי לאורך כל ההתקנה לא?

אני זוכר שאת ווינדוס 95 היה צריך להתקין דרך הדוס וזה לא היה עם ממשק משהו משהו כמו שיש בווינדוס XP אז אם זה לא מספיק קל לבחורה אז אני באמת כבר לא יודע מה לחשוב

פורסם

זה מוגזם מדי לבנות חח מי שאני מכיר לא יודעות את זה אבל פירמוט יש 2-3.

איך בחורה לא יכולה להתקין ווינדוס xp?

זה לא שהיא עושה הכל בשורת פקודה

בשביל זה בנו ממשק גרפי לאורך כל ההתקנה לא?

אני זוכר שאת ווינדוס 95 היה צריך להתקין דרך הדוס וזה לא היה עם ממשק משהו משהו כמו שיש בווינדוס XP אז אם זה לא מספיק קל לבחורה אז אני באמת כבר לא יודע מה לחשוב

מה הבעיה לכתוב

format c:

cd e

cd ena

install

ואז הכל גרפי.

פורסם

אני אישית "חנכתי" 3

D:

פורסם

זה מוגזם מדי לבנות חח מי שאני מכיר לא יודעות את זה אבל פירמוט יש 2-3.מה הבעיה לכתוב

format c:

cd e

cd ena

install

ואז הכל גרפי.

זהו

שלפעמים העכבר לא היה עובד בהתקנה ה"גרפית" הזאת ואז מי שלא יודע להשתמש במקלדת כדי לזוז כפתור לכפתור בתיבת דו שיח היה נתקע

שלא לדבר על ה16 צבעים, אאוץ'

פורסם

זהו

שלפעמים העכבר לא היה עובד בהתקנה ה"גרפית" הזאת ואז מי שלא יודע להשתמש במקלדת כדי לזוז כפתור לכפתור בתיבת דו שיח היה נתקע

שלא לדבר על ה16 צבעים, אאוץ'

יצא לי להתקין 3\4 פעמים 95... דווקא עבד מעולה!

בכל מיקרה, אני אולי מכיר אחת שמבינה, אבל אני לא יודע במה היא מבינה (תוכנה או חומרה)....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים