פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה, של ג'יגהבייטhttp://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2181ביחס לחברות אחרות שמיצרות את אותו כרטיס (MSI, ASUS, וכו') הוא מציג ביצועים טובים יותר ? פחות טובים ? שווה ללכת עליו או עדיף חברה אחרת ?תודה.
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים אם תפרט יותר בכותרת אני אשמח... הכותרת צריכה לסכם את הדיון לא להיות המשכיות שלו.
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים אז ככה.. כל החברות בעצם מייצרות את אותו כרטיס..מידי פעם יש שינויים קטנים קטנים אבל תאכלס לא ממש מורגשים..אם כבר קונים כרטיס כזה קנה עם קירור כי הקירור של ג'יגה בייט לא הכי טוב..
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים אחי לי יש אותו והוא אכלה אבל אין הבדל בינו לבין כרטיסים של חברות אחרות, תילך על הכי זול/עם קרור יותר טוב(בנעה מחשבים מוסיפים קרורים לכרטיס)
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים SAPPHIRE עדיף נראה לי על כל חברה אני קניתי מהם הם קצת יותר יקרים נראה לי אבל טובים
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים SAPPHIRE עדיף נראה לי על כל חברה אני קניתי מהם הם קצת יותר יקרים נראה לי אבל טוביםטעות.. כל החברות מייצרות את אותו כרטיס.. הקירור הוא מה שמשנה.. לכן עדיף ללכת על החברה הזולה יותר ולהביא קירור טוב.
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים SAPPHIRE מ KSP ב 2200 שקל הכי זול מגיע עם משחק (מורידים מהאתר שלהם) ומאפשר לקנות קירור טוב.
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים יש לי כזה במארז ליד הכרטיס מסך כבלים כאלה מנחושת זה נראה לי המקרר של הכרטיס אבל לא בטוח חחחחחח אולי זה משהו של חלק אחר
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים בונא אנשים אתם רואים טוב?? אתם לא רואים שזה בדיוק אותו קירור? :bash: קח תהכי זול! אם אתה בקטע של שקט לך לnoacomp ותעשה חיים ישם אחלה מיבצע.
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים אין שום הבדל בין החברות!!!זה אותה ליבה ואותם נתונים,לפעמים הקירור או העיצוב שונה ומקבלים כמה משחקים...בעניין חברת Gigabyte חברה טובה מאוד...הכי זול Shappire...קח אותו!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.