פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים מחבר כן, זה סוג של בלוקיזציה כזו. לא יודע למה התכוונת כשאמרת - "לוחצים על המסך של המחשבונים".אבל שוב - ראיתי את זה גם במסכים אחרים.אני אבדוק לגבי ה-f419. מקווה שלחנות יש אותו. בזאפ הוא עולה 500 ש"ח(!!!) מתחת למחיר של ה-LG. הוא לא הרבה פחות טוב? כי נשמע אחלה מחיר אם הוא מסך טוב. ואם בכל מקרה אני אקבל בלוקיזציה אז מה אכפת לי? באייבורי (החנות שקניתי) מתחייבים ל-100 ש"ח מתחת למחיר של זאפ. 1,400 ש"ח ל-19 אינץ' - לא רע בכלל.
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים יש לי את המסך הזה.. F419 .. וזה אחלה מסך..זכיתי בו באולסייל (במכרז) במחיר של 1260 שח ;D
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים בסדר =\אבל לא כמו CRT..זה המסך ה-LCD הראשון שלי.. אחרי CRT..תבקש בחנות שיתנו לך להזיז את העכבר או משהו... ותראה איך זה..
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים מחבר יש למישהו מושג בנוגע לבלוקיזציה של הצבעים בתזוזה? ייתכן שזה בגלל הכרטיס מסך?
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים כל הבעיות שאתה מתאר , מקורם בכרטיס המסך.כך את המסך למחשב עם כרטיס איכותי ותקין אני בטוח שהם לא יופיעו יותר
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים גם לי יש תופעות של שינוי צבעים כשאני עושה SCROLL עם הגלגלת או מזיז חלון של EXPLORER...המסך הוא 940BW, ואין לי מושג אם זו בעיה במסך או בכרטיס מסך... (במסך CRT הישן שלי זה לא קרה)
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים אין כמו CRT איכותי, LCD זה ביזבוז כסף על דבר שבסך הכל היתרון שלו זה בגודל וכל השאר חיסרונות.
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים מחבר אי אפשר להשוות לחדות של LCD. ראיתי מסכי CRT מדהימים אבל אף אחד לא הגיע לחדות של LCD. הגודל ממש לא מטריד אותי אבל אין מסך עם חדות כזו ב-CRT.הבלוקיזציה - אולי זו תכונה של LCD שאין מה לעשות בנוגע אליה.אז יש לי שאלה אחרת - איך לעזאזל אני מפעיל את המסך דרך DVI? חיפשתי בתוכנות של הכרטיס מסך ולא מצאתי בשום מקום ואם אני פשוט מחבר את הכבל זה פשוט לא מעביר מידע.
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים אי אפשר להשוות לחדות של LCD. ראיתי מסכי CRT מדהימים אבל אף אחד לא הגיע לחדות של LCD. הגודל ממש לא מטריד אותי אבל אין מסך עם חדות כזו ב-CRT.הבלוקיזציה - אולי זו תכונה של LCD שאין מה לעשות בנוגע אליה.אז יש לי שאלה אחרת - איך לעזאזל אני מפעיל את המסך דרך DVI? חיפשתי בתוכנות של הכרטיס מסך ולא מצאתי בשום מקום ואם אני פשוט מחבר את הכבל זה פשוט לא מעביר מידע.זה אמור לפעול לך אוטומאטית ואם לא תנסה דרך הכפתורים על גבי המסך להעביר לחיבור ה DVI.
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים למשל אצלי בכרטיס 6600gtיש שנייםוהDVI השני על הכרטיס לא יעבוד, הוא אמור לעבוד רק אם הכנסתי כבר מסך אחד ואני רוצה dual screenאז יכול להיות לפותח הדיון יש שניים על הכרטיס והוא הכניס לחור של המסך השני
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים מחבר לא לא. לפותח הדיון יש כרטיס מסך עם VGA אחד ו-DVI אחד. ה-VGA פועל. ה-DVI לא פועל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.