פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אנשים אני ממש מיואש מזה כבר אוקיי אז הדבר קורה גם לאוזניות וגם לרמקולים אני מעלה את מערכת ההפעלה שלי לאחר משהו כמו 10 דקות או יותר, פשוט הסאונד מפסיק לחלוטין, שומעים אותי במיקרופון אבל הסאונד מפסיק, מה שאני יכול להוסיף פה, זהנגיד אני מפעיל WINAMP כדי להפעיל שיר כלשהו אני רואה שזה רץ 2 שניות ומפסיק... ואני ממשיך אותו בפס כל קצת זה מפסיק בעיה מוזרה אני עושה "ניתוק" אני שומע את הצליל של הוינדוס שסוגר וככה שעולה המחשב מחדש שוב אחרי כמה זמן הסאונד מפסיקתודה מראש לעוזרים מי שפותר לא ת'בעיה אחלה בנאדם!!מיואש ולאדע מה לעשותגיא.
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר אחי ניסיתי לעשות את זה יענו ניסיתי לחפש ת'דרייבר של הכרטיס קול שלי בגוגל לא מצאתי יש לי משהו עגלה ON BOARD ישן השם של זה:Realtek AC97 Audioאם אתה מצליח למצוא לי אין עליך אולי זה יעזור אפילו לאדע
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים תנסה להוריד מהאתר של ריילטיק (זה קישור לדרייבר )Windows 98Gold/98se/Me/2000/XP/2003(32/64 bits) for Driver only. For Windows 98 SE, DirectX®8 is required to enable advanced features. (Excution file)http://www.realtek.com.tw/downloads/dlac97-2.aspx?lineid=5&famid=12&series=8&Software=True
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים מחבר תודה אחי עזרת לי מאוד חרשתי על האינטרנט ומצאתי רק עכשיו ראיתי שהבאת לי זה פתר את הבעיהאפשר לנעול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.