פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים שלום אני מעוניין לקנות נייד של ACER זאת לאחר שמכרתי את הנייד הישןHP לפני שאני עושה את הצעד הזה אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על המותג ACER ואיך האחריות(אני לא מחפש המלצות על מחשבים אחרים רק על ACER ובמיוחד על TRAVELMATE 4152LMI) תודה
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים המחשב הזה אינו בייצור יותר.סדרת ה-Travelmate שלהם סבירה בהחלט.המעבד הוא חד ליבה בלבד, המחיר צריך להיות נמוך.נותן האחריות הרשמי של Acer בארץ היא ניופאן.
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים המחשב עדיין נמכר בארץ ואכן על ידי ניופאןהוא אכן חד ליבה, אבל נותן לא פחות מ-5 שעות עבודה מהסוללה שלו וביצועים שלא מביישים אותויש לו מקלדת מעין ארגונומית נוחה מאוד, לפחות לדעתיקל מאוד לתפעל את הרשת ושאר התכונות בעזרת התוכנות שמקבלים מותקנותהוא זול מאוד, לדעתי משהו כמו 4,500 ש"ח בלבד, ולצרכים משרדיים טיפוסיים אין צורך ביותראין סיבה לדעתי להשקיע במעבד כפול ליבה אם כל מה שצריך זה שימושיים משרדיים ואינטרנטיים, ומבין החדי ליבה הוא מהנחמדים ביותרהבעיה היחידה היא שהמסך הוא 15 אינץ' 'לבד' ולא 15.4, אבל שוב, לדעתי מדובר 'בהקרבה' סבירה
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים מחבר אני כנראה קונה אותו לדעתי מסך 15 לא רחב זה יתרון אבל איך המותג עצמו
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים מחבר יש גם HP באותו מחיר 4500 ש"ח עם מפרט דומה אבל אני חושש לקנות HP למרות שהקודם היה HP ולא היו לי בעיות אולי זה מזל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.