עבור לתוכן

עדכון BIOS ללוח ג'יגה בייט DS3

Featured Replies

פורסם

החייגן שלי שמר את הסיסמא אבל אני מנסה להתקין חייגן במחשב החדש. הבעיה שאני לא יודע את הססמא והחיבור הוא על שם אבא שלי ואני לא יודע את הת.ז. שלו. בכל מקרה - יש אפשרות להעתיק את החייגן למחשב החדש (עם הססמא)?

למה אני שואל? אני רוצה לעדכן את ה-BIOS של הלוח של המחשב החדש כדי לעשות OC. הבעיה שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט עם המחשב הזה. יש אפשרות להעתיק את העדכון על דיסקט ולהתקין או שאני חייב חיבור לאינטרנט?

תודה!

פורסם

תוריד לדיסקט מהמחשב שמחובר לאינטרנט ותעדכן את המחשב החדש.

פורסם
  • מחבר

איזה עוד תוכנות אני צריך להוריד כדי לעשות OC?

(אני מוריד את CPU-Z כדי לבדוק את מה הולך שם. איזה תוכנות עוקבות אחרי הטמפרטורה ובודקות ביצועים?)

פורסם

איזה עוד תוכנות אני צריך להוריד כדי לעשות OC?

(אני מוריד את CPU-Z כדי לבדוק את מה הולך שם. איזה תוכנות עוקבות אחרי הטמפרטורה ובודקות ביצועים?)

אתה בטח רוצה אברסט בשביל לראות מה הטמפ'.... ודבר שני אתה רוצה גם סופר פאי בשביל לבדוק את הביצועים.

נ.ב

ממליץ לך לקרוא את חוברת ההדרכה בעינן העידכון לפני שאתה מעדכן, ככה תדע בדיוק מה לעשות!! כדי שלא יהיה לך שום בעיות.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לכתוב את השמות של התוכנות באנגלית? זה יעזור לי למצוא אותן :)

פורסם

super PI

Everest

פורסם
  • מחבר

מצויין.

עכשיו יש לי שאלה בנוגע ל-OC. אני תיכף אקרא את הMANUAL אבל - לגבי המתח - איך אני יודע אם אני צריך להגביר מתח? (לזכרונות \ מעבד)

והאם אני יכול בטעות לשרוף ככה את החלקים? אני פשוט מת מפחד.

ועוד משהו - יש לי מאחורי המארז כפתור ON OFF (שכנראה מחובר לספק כוח) - בשביל מה הוא נועד?

פורסם

מצויין.

עכשיו יש לי שאלה בנוגע ל-OC. אני תיכף אקרא את הMANUAL אבל - לגבי המתח - איך אני יודע אם אני צריך להגביר מתח? (לזכרונות \ מעבד)

אם נגיד העלת 200 מגה הרץ והמחשב לא יציב אז מעלים קצת מתח

והאם אני יכול בטעות לשרוף ככה את החלקים? אני פשוט מת מפחד. ברור שיש סיכון,אבל תלוי טמפ' כמה מתח אתה מעלה..

ועוד משהו - יש לי מאחורי המארז כפתור ON OFF (שכנראה מחובר לספק כוח) - בשביל מה הוא נועד?

פורסם

מצויין.

והאם אני יכול בטעות לשרוף ככה את החלקים? אני פשוט מת מפחד.

אתה צריך לעלות מטח רק אחרי שאתה העלתה מספיק את המהירות, וגם אחרי שבדקת שזה לא משהו אחר, וגם שהטמפ' סבירה, בקיצור להתיעץ!

לגבי הכפתור, זה בשביל לכבות את המחשב לגמרי!!

פורסם
  • מחבר

לא לא, זה כפתור שנמצא מאחורי המארז. אולי הוא קשור איכשהו למאוורר של הספק?

אז בעצם מה קורה אם בחרתי מהירות גבוהה מדי, למשל, והמחשב לא מסוגל לה?

פורסם

הכפתור הזה יגיד ביי ביי למחשב שלך

פורסם

1) לא לא, זה כפתור שנמצא מאחורי המארז. אולי הוא קשור איכשהו למאוורר של הספק?

2) אז בעצם מה קורה אם בחרתי מהירות גבוהה מדי, למשל, והמחשב לא מסוגל לה?

1) הספק תמיד מספק זרם... והלוח תמיד מקבל בשביל לשמור על זמן וביוס וכו' (אם אתה מוציא את המחשב המחשמל אז הוא משתמש בבטריה שעל הלוח אם).

2) אז המחשב לא יהיה יציב ואז אתה מוריד את זה, אתה לא יוכל להוריד את המהירות, אז תאפס ביוס.. פשוט.

פורסם
  • מחבר

יש לי כמה שאלות אחרי שקראתי את המדריך.

כתוב לי ב"מדריך" האופציות הבאות:

CPU host clock control - disable defult

(אני צריך את זה? מה זה אומר?)

CPU host frequency

הערכים הם מ-100 ל-600. הם כותבים ש-266 זה למעבד שעובד על 1066 (מה שלי יש)... אז איך אני יכול להעלות את זה ל-400? (האם זוהי מהירות הבאס שעליה מדובר?)

CPU intelligent acelerator 2

כתוב שזה מיועד לזהות את הלחץ על המעבד ולווסת את המהירות שלו אוטומטית.

זה מנותק בדיפולט. אני צריך את זה?

System memory multiplier

וגם memory frequency

למה צריך את שניהם? אם אני קובע לו את המכפלה - אז זה לא קובע את התדר לפי מהירות הבאס? (והאם זה לפי כפולות קבועות או שאני פשוט יכול לכתוב ערך? כי אם אני הולך על באס 420 אז המהירות תיהיה 840... האם לקבוע לו 800 או שאפשר לכתוב 840?)

DIMM overvoltage

טוב, אני מניח שבזה אני לא אגע עד שאני אבדוק מה קורה ואשאל אתכם. כל שאר האפשרויות זה של המתח לחלקים השונים.

אם משהו משתבש - המחשב מאתחל את עצמו ופונה לביוס? איך אני יכול להבטיח שהמחשב יפסיק את עצמו אם יש סכנה כלשהי?

מה זה CMOS?

תודה על הסיוע.

פורסם

CPU host clock control - disable defult

(אני צריך את זה? מה זה אומר?)

CPU host frequency

הערכים הם מ-100 ל-600. הם כותבים ש-266 זה למעבד שעובד על 1066 (מה שלי יש)... אז איך אני יכול להעלות את זה ל-400? (האם זוהי מהירות הבאס שעליה מדובר? כן )

CPU intelligent acelerator 2

כתוב שזה מיועד לזהות את הלחץ על המעבד ולווסת את המהירות שלו אוטומטית.

זה מנותק בדיפולט. אני צריך את זה?

System memory multiplier - זה המחלק, תיקבע את זה ל- 1:1וגם memory frequency

למה צריך את שניהם? אם אני קובע לו את המכפלה - אז זה לא קובע את התדר לפי מהירות הבאס? (והאם זה לפי כפולות קבועות או שאני פשוט יכול לכתוב ערך? כי אם אני הולך על באס 420 אז המהירות תיהיה 840... האם לקבוע לו 800 או שאפשר לכתוב 840?)

DIMM overvoltage

טוב, אני מניח שבזה אני לא אגע עד שאני אבדוק מה קורה ואשאל אתכם. כל שאר האפשרויות זה של המתח לחלקים השונים.

אם משהו משתבש - המחשב מאתחל את עצמו ופונה לביוס? איך אני יכול להבטיח שהמחשב יפסיק את עצמו אם יש סכנה כלשהי? כאשר יש בעיה אז אתה תרגיש את המחשב ניתקע לך, זה לפי דעתי, אין לי ניסוי....

מה זה CMOS? - זה זיכרון שבו יש את ההגדרות של הביוס, אם הזיכרון הזה לא מקבל זרם, אז אחרי כמה שניות הוא נימחק ואז הביוס מתאפס!!

תודה על הסיוע.

פורסם
  • מחבר

תודה!

לא אכפת לי שהביוס יתאפס. מקסימום אני אתחיל מהתחלה את כל הניסוי.

רק לגבי ה-memory frequency לא הבנתי...

האם זה כפולות קבועות (533,667,800) או שאני יכול לקבוע איזה ערך שאני רוצה?

כי אם אני הולך על באס 420 ועל 1:1 אז הם צריכים לעבוד על 840... השאלה אם אפשר להגדיר על 840 או פשוט על 800?

ושוב תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים