פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים שאלתי גם בפורום לוחות-זכרונות-מעבדים אבל אולי מישהו כאן יודע: מישהו שמע על זכרונות CEON?ביקשתי MUSHKIN וקיבלתי CEON. המוכר אמר שהוא מוכן להחליף לי (אין להם זכרונות 800 אחרים אבל מקסימום אני אוריד ל-533 ואקנה בחו"ל)...בכל מקרה אני מתכנן להאיץ את הזכרונות ל-840. בפורומים באנגלית המליצו לנסות את הזכרונות בכל מקרה ולראות אם הם מגיעים או לא. כלומר, יכול להיות שנפלתי דווקא על מוצר שיוצר באופן טוב.אם הם לא יצליחו להגיע אני אחליף!השאלה היא - אם הם כן יצליחו להגיע, האם בכל מקרה כדאי להחליף או "להסתפק" בזה שהזכרונות כן הצליחו להגיע לרמה הזו ולשמוח כל כך? האם זכרונות מאשקין יכולים להגיע ליותר? (כלומר, האם 840 לזכרונות 800 זה מכובד?)
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אני שמעתי יש לי סטיק אחד זיכרון של CEON פלוס סטיק של PDP. עשיתי OC מעפן והזיכרון עובד ב420 (מ400) ;D
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים סיאון ואאינאון אלה חברות דומות וענקיות, תברר עם איזה צ'יפ הוא מגיע ונוכל לתת לך "טווח" (הPCB לא ממש משנה, עוד לא ידוע ממש על PCB מומלץ)
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר PCB? אני לא יודע מה זה.מ'זתומרת עם איזה צ'יפ הוא מגיע? (אני חייב לפתוח את המארז כדי לדעת או אפשר דרך ה-WINDOWS?)
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים איבורי תבקש תכסף על הזיכרון חזרה ותקנה משהו נורמלי (או שאתה רוצה להיות הריאשון בפורום שנותן ביקורת על זיכרונות CEON ב-OC)
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר איך ידעת שזה אייבורי? הם דווקא היו מאוד בסדר. אני בכל מקרה אבקש להחליף. הבעיה שאין להם זכרונות 800 של חברה אחרת. אולי הם יחזירו לי את ההפרש. כמה צריכים לעלות זכרונות גנריים של 800? (2GB)
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים שילמת על מושקין ? למה קיבלת זיכרונות שעולים חצי מהמחיר של המושקין ?א'-יחזירו את ההפרש והוא לא קטן.ב'-יביאו לך את מה ששילמת עליו.
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר צודק!אני אדבר איתם.עכשיו לגבי ההבדל בין א' ו-ב'...התכוונתי ללכת על באס של 410 או 420 ולהאיץ את הזכרונות ל-820 או 840. הלוח אם מסוגל כנראה (עוד לא ניסיתי אבל רוב הסיכויים). אם הזכרונות שהם נתנו לי יצליחו - עדיף לשמור אותם ולקבל את ההפרש או בכל מקרה להחליף?
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים תראה גם אני ההיתי שם , הוא לא מוכן היה לתת מחירון ולא הצעת מחיר מודפסתמתוך מדיניות אני בטוח שאם תסתכל בקבלה שלך לא כתוב מאיזה חברה הזיכרוןבכל מקרה שילמתה על CEON וקיבלת CEON עשית טעות אבל זה לא נוראלהבא לומדים פשוט תנסה להחזיר אותם ולקנות זיכרון ממקם אחר אם הוא לא מסכיםאז תבקש לשפר משהו בהפרש נגיד כרטיס מסך ותקנה זיכרון במקום אחראולי תוציא יותר כסף ממה שתכננת אבל תקבל תמורה מלאה לכסף שלךובשום מקרה על תתפשר על זיכרונות אחרים שלהם
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים צודק!אני אדבר איתם.עכשיו לגבי ההבדל בין א' ו-ב'...התכוונתי ללכת על באס של 410 או 420 ולהאיץ את הזכרונות ל-820 או 840. הלוח אם מסוגל כנראה (עוד לא ניסיתי אבל רוב הסיכויים). אם הזכרונות שהם נתנו לי יצליחו - עדיף לשמור אותם ולקבל את ההפרש או בכל מקרה להחליף?בכל מיקרה להחליף!!!, תחזיר להם את הזיכרונות ותגיד להם שאתה רוצה החזר של הכסף על זיכרונות ותיקנה זיכרונות במקום אחר (=נורמאלי).
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר אבל אם הזכרונות כן מגיעים למטרה שהצבתי להם - לא שווה פשוט לקחת את הכסף?
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אבל אם הזכרונות כן מגיעים למטרה שהצבתי להם - לא שווה פשוט לקחת את הכסף?אבל מי אמר לך שהם יסכימו שתחזיר להם את הזיכרונות אחרי שאתה עשיתה עליהם OC לא מוצלח?
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים ה-CEON שלי (DDR רגיל) הגיעו עם צ'יפים איכותיים של סמסונג (TCCC), ככה שאי אפשר לקרוא לזיכרונות האלה ג'נריים.למרות זאת אין ספק שאתה צריך לדרוש את מה שהזמנת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.