עבור לתוכן

[עזרה] בחירת זיכרונות למחשב.

Featured Replies

פורסם

שלום חברי הפורום.

יש לי אפשרות בחירה בין:

GSKILL DDR 500mhz 2048MB DUAL CHANNEL 3-4-4-8 UCCC

ל-

KINGSTON HYPERX 2048MB DDR 400MHZ DUAL CHANNEL CL 2-2-2-5

זה בשביל המחשב החדש שלי שהוא:

AMD 3800 DUALCORE

DFI LanParty UT nF4 Ultra-D

אני לא יודע מה לבחור...

אני מתכוון לעשות OC קטן שהמעבד יהיה בערך על תדר של 2500-2600 , עכשיו אני יודע שב- OC ה- UCCC ממש טובים , אז אני לא יודע כרגע מה כדאי לקחת.

משהו יכול לעזור? זה די דחוף , פשוט אני הולך להזמין תזיכרונות עוד מעט.

תודה.

פורסם

חשוב לציין - החלקים כבר נקנו והבנאדם פשוט לא סגור על איזה זיכרונות ללכת מכיוון שהזיכרונות שהיו לו לפני זה - GSKILL 2GBZX באו דפוקים מהחנות והוא קצת חושש מGSKILL. למרות זאת - 1320שקל לזיכרונות 500MHZ עם צ'יפים UCCC לעומת 1700שקל לזיכרונות 400MHZ עם תיזמונים 2-2-2-5 וצ'יפים לא ידועים, לדעתי ה500MHZ לוקחים.

פורסם
  • מחבר

בדיוק כמו stinger אמר...

משהו יכול לעזור בבקשה...?

פורסם

חבל שהמחשב נקנה, אם כבר AMD בגלל מחירם הזול אז כבר AM2..

לגביי הזיכרון אני גם חושב שעדיך G.SKILL בגלל ה 500MHZ אבל מצד שני תזמונים משוחררים..

לעומת ה KINGSTON עם תזמונים הדוקים יותר אבל 400MHZ

G.SKILL מבוססי UCCC ואני חושב שזה מה שמכריע כאן.

פורסם

ה-HypreX יכולים לבוא גם עם TCCD למיטב זיכרוני, או כל שבב מפציץ כזה...

ה-HZ שזה הדגם של ה-G.Skill מבוססי UCCC, יכולים לעבוד עד לבאס של כ-250 בתזמונים של 2.5-3-3-3 (מנסיון אישי עם זיכרונות מבוססי UCCC).

הייתי הולך על ה-HZ רק בגלל שאני יודע שהם מסוגלים לעשות הרבה דברים ב-OC ואני מניח לשם כך הזיכרונות האלה נקנים(לפי הלוח אני מניח את זה).

פורסם

ה-HypreX יכולים לבוא גם עם TCCD למיטב זיכרוני, או כל שבב מפציץ כזה...

ה-HZ שזה הדגם של ה-G.Skill מבוססי UCCC, יכולים לעבוד עד לבאס של כ-250 בתזמונים של 2.5-3-3-3 (מנסיון אישי עם זיכרונות מבוססי UCCC).

הייתי הולך על ה-HZ רק בגלל שאני יודע שהם מסוגלים לעשות הרבה דברים ב-OC ואני מניח לשם כך הזיכרונות האלה נקנים(לפי הלוח אני מניח את זה).

לא קיים TCCD בסטיקים של מעל 512 - ככה שתשלול תאופציה הזאת.

פורסם

נכון לא קיים, רק ניסיתי להגיד שזה יכול להיות כל צ'יפ "בומבסטי" אצלהם כך שזה ניחוש לאן תגיע ומה תקבל..

פורסם

הצ'יפ שיש ב-HyperX לא בשימוש בשום זכרונות אחרים

לדעתי האישית מדובר בצ'יפים שלא עושים תדרים גבוהים אבל עושים תזמונים נמוכים

ללכת על UCCC

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים