עבור לתוכן

שידרוג המחשב

Featured Replies

פורסם

אממ אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בעיקרון אני לא רוצה איזה מחשב על אלא מחשב רגיל שיהיה מהיר בלי בעיות ובלי כלום

כבר החלטתי איזה כרטיס מסך אני לקוח אבל לוח אם מעבד וזכרון לא ממש כי אני לא מבין בעניין, אני יודע שהמעבדים של AMD הוזלו בהמון בגלל היציאה של המעבד החדש של INTEL אז אולי תוכלו להציע לי מעבד אחד משלהם? אני שוב בעיקרון מחשב מחשב כמה שיותר פשוט ומהיר שלא יעשה בעיות אז אם תוכלו להמליץ לי זה יהיה נדיב מאוד מצדכם

פורסם

מה התקציב שלך ?

פורסם
  • מחבר

אממ אני משער שאיזה 2000 שקל...

פורסם
  • מחבר

אף אחד פה לא יכול להמליץ לי? :(

פורסם

כתבת שידרוג,איזה חלקים יש לך עכשיו ?

פורסם

כתבת שידרוג' date='איזה חלקים יש לך עכשיו ?

[/quote']

הוא רוצה להחליף מעבד לוח וזכרונות, מה זה משנה?

וכרטיס מסך חדש = אז PCIE מן הסתם

פורסם
  • מחבר

כן PCI

פורסם

אף אחד פה לא יכול להמליץ לי? :(

הקפצה אסורה אצלנו

בפעם הבאה תקבל אזהרה

ב-2000 שקל אפשר להכניס X2 3800 עם לוח סביר ו-1GB זכרון

עם חריגה קלה אפשר להכניס כבר E6300 של אינטל עם לוח סביר ו-1GB זכרון, זה כבר שיפור רציני

פורסם

ב-2000 שקל אפשר להכניס X2 3800 עם לוח סביר ו-1GB זכרון

עם חריגה קלה אפשר להכניס כבר E6300 של אינטל עם לוח סביר ו-1GB זכרון, זה כבר שיפור רציני

המממ בוא נחשוב מה לבחור?!?

פורסם
  • מחבר

תראו לי אין שום התנגדות לקונרו אבל תמיד אומרים שכשיוצאת סדרה של מוצרים אז המוצר כאילו הכי חלש הוא בעצם די דומה למוצר אחר כאילו ישן, אז אני רוצה להזכיר תראו אנשים אני לא מחפש איזה מחשב על אפילו איזה מעבד של 1.6 GHZ יספיק לי באמת, אני את האמת מעדיף יותר אלו של AMD כי הם הוזלו, אז אם תוכלו להמליץ לי אחד משלהם אז אני איהיה אסיר תודה, חשוב לי העניין של זיכרון, כי הוא זה שבאמת משחק פה, אז אם תוכלו נגיד להראות לי זכרון אחד שכדי לקנות גם אני אשמח מאוד

פורסם

זה ש-AMD הוזלו זה לא אומר שהם עדיפים

כי הם לא

פורסם
  • מחבר

אבל לAMD יש לוחות אם טובים לא? הרי תזכרו אני לא מחפש איזה משו יוצא דופן אלא משו פשוט

פורסם

וגם לאינטל יש לוחות אם טובים

פורסם

אני לא מבין את הנקודה שלך רועי, באותו מחיר מוצע לך מחשב עדיף = קונרו.

פורסם

core 2 duo E6300 מחיר 1250

ASrock 775dual-vsta מחיר 360

twinmos 1024X2 533MHZ מחיר 860

סה"כ 2470 , אם אתה לא מעוניין בשני ג'יגה זיכרונות אז תקנה 512X2 וחסכת 260 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים