עבור לתוכן

אני מקבל היום את המחשב החדש שלי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה רע ב-TT?? ומה רע בלוח אם הזה??

• תגובות 37
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם היית מתייעץ לפני פה בפורום היו מציעים לך במקום מעבד קונרו שהוא הרבה יותר טוב לוח אם אחר שתואם לקונרו..

הדיסק קשיח שלך סבבה אבל בטח היו מציעים לך חברה אחרת מארז וספק.. היו מציעים לך או 500# COMPUCASE CI-6A19 400W

או מארז מיוחד כמו 600# GIGABYTE 3D AURORA וספק בסגנון ה500# ENERMAX LIBERTY 400W

תלוי כמה תקציה המחשב שלך היה..

צורב לקחת צורב מעולה..

כרטיס מסך פצצה אבל של SAPPHIRE בד"כ יקרים יותר

והזיכרון היה אמור לעלות לך פחות מ1300 אחרת הוא לא שווה.. הא וכמבון שיהיה בדואל צאנל..

בקיצור המחשב שלך סבבה אבל יכלת להוציא יותר בתקציב אם היית מתייעץ פה לפני..

פורסם
  • מחבר

אמממ שאלה מעניינת אם מתחשק לי להוסיף נגיד עוד שתי ג'יגה זכרון שיהיה ארבע ג'יגה ועוד דברים הספק והלוח אם מתאימים לזה?...........

פורסם

עוד זיכרון זה עוד בקושי W אז זה יחזיק אם זה מחזיק לך עכשיו את המערכת..

אני אישית לא מכיר את הספק שלך.. עדיף שתשאל בפורום של הספקים אבל אם זה 500W אמיתי ולא ג'נרי אז הוא יחזיק (מין הסתם זה לא ג'נרי אחרת לא היית קונה אותו כי תוך שעה כבר המחשב שלך היה נהרס עם כזה כרטיס מסך וספק ג'נרי)

אבל שידרוג של כרטיס מסך זה תלוי איזה כרטיס מסך תקנה..

לגבי המעבד שכולם אמרו לך שעדיף את הקונור.. סתכל פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=193920.0

תוכל להשוות את המעבד שלך לקונור ולראות מה ההבדל..

ואל תתבאס אחי.. בעיקרון יכלת להוציא יותר בכסף אבל המחשב שלך יהיה פצצתי.. פעם הבאה אבל תתיעץ פה לפני ;)

פורסם
  • מחבר

נ.ב ראיתי בהודעות שלך שאתה קונה מחשב מתי אתה קונה?...

פורסם

סתכל אצלי זה מסובך חח אני קונה ברגע שיהיה לי כסף( אני עובד ) את המינימום של המחשב שאני רוצה שזה אומר משהו ב5000 5500

בעיקרון אני קונה בסביבות סוכות חנוכה..

לי יש בעיה כי אני רוצה מחשב ב17300 שקל.. :silly: אבל לקנות קודם את המינימום וכל פעם שאני ירוויח עוד כסף לשדרג( אני עובד גם בלימודים )

עכשיו גילתי שעומד לצאת עוד חצי שנה מרובעי הליבה.. ככה שהלוח אם שאני יקנה אני רוצה שהוא יתמוך בזה..

או פשוט לקנות לוח אם פשוט עכשיו ולשדרג בעתיד לאחד יותר טוב שיתמוך.. ויש לי עוד כמה דברים שאני מתלבט ביניהם..

פורסם
  • מחבר

סתכל אצלי זה מסובך חח אני קונה ברגע שיהיה לי כסף( אני עובד ) את המינימום של המחשב שאני רוצה שזה אומר משהו ב5000 5500

בעיקרון אני קונה בסביבות סוכות חנוכה..

לי יש בעיה כי אני רוצה מחשב ב17300 שקל.. :silly: אבל לקנות קודם את המינימום וכל פעם שאני ירוויח עוד כסף לשדרג( אני עובד גם בלימודים )

עכשיו גילתי שעומד לצאת עוד חצי שנה מרובעי הליבה.. ככה שהלוח אם שאני יקנה אני רוצה שהוא יתמוך בזה..

או פשוט לקנות לוח אם פשוט עכשיו ולשדרג בעתיד לאחד יותר טוב שיתמוך.. ויש לי עוד כמה דברים שאני מתלבט ביניהם..

אההה אמממממממממ זה מוגזם נראה לי בשבע עשרה אלף שקל לקנות מחשב חחח כי כל הזמן יוצאים חלקים חדשים אם היה אפשר לקנות מחשב על עם חלקים שלא יצאו יותר ממה שאתה קונה זה שווה הייתי קונה מחשב אפילו בעשרים אלף לא אני אבא שלי חחח אבל תמיד יש תחרויות בין החברות ולא שווה לשלם סכום כזה על מחשב

פורסם

לאלאלא לא הבנת אותי אחי המחשב שלי יעלה 17000 לא בגלל הכרטיס מסך ודבר כאלה

בגלל המסך מארז רמקולים שהם נשארים איתך לתמיד ל20 שנה.. לכן עדיף לקנות משהו שיחזיק לך מלא שנים ורק כל שנה שנתיים להחליף כרטיס מסך וכשיוצא טכונולגיה חדשה למשל מרובעי ליבה או PCI EXPRESSX32 או משהו אחר לשדרג גם את הלוח אם ומעבד אחרי 4 5 שנים ככה שבמקום לקנות כל פעם מחשב

אני קונה עכשיו את הציוד ההיקפי הכי טוב ומעביר אותו לכל מחשב שיהיה

תסתכל למשל כרטיס קול: CREATIVE X-Fi XtremeMusic מארז: GIGABYTE 3D AURORA570 700#

ספק כח: ENERMAX LIBERTY 500W רמקולים: Logitech® Z-5500 Digital מסך: LCD DELL 2407WFP

דברים שיחזיקו להרבה זמן והרבה שנים.. אבל יש דברים שאני עדיין לא סגור עליהם כמו המסך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים