עבור לתוכן

אני מקבל היום את המחשב החדש שלי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח LOL מה קרה

• תגובות 37
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בכל מקרה פותח התארד - למרות שהמחשב שלך כמובן מחשב מעולה ויספיק לעוד הרבה זמן - יכולת לקנות משהו יותר טוב בלפחות 40 או אפילו 50אחוז באותו הכסף ולהנות הרבה יותר. אתה עשית שטות - ואתה חייב להבין את זה.

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה פותח התארד - למרות שהמחשב שלך כמובן מחשב מעולה ויספיק לעוד הרבה זמן - יכולת לקנות משהו יותר טוב בלפחות 40 או אפילו 50אחוז באותו הכסף ולהנות הרבה יותר. אתה עשית שטות - ואתה חייב להבין את זה.

הקונרו הזה מביא חמישים אחוז הפרש אתה רוצה להגיד לי?

פורסם

חחח עכשיו אתה מתחיל להבין למה עשית קנייה גרועה...

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש מבין אני עדיין בגדר "שואל" לא חושב שיש הפרש של חמישים אחוז......................

פורסם

לא יודע אם 50% אבל חזק בהרבה.

פורסם

אני ינסה להסביר תקנו אותי אם אני טועה

גישה יותר מהירה לזיכרון

אי תליות בתזמונים של הזיכרון- זה לא קריטי במעבד של אינטל

חילוק חכם של הקאש בין שתי ליבות

יש עוד משהו?

פורסם

מארז + ספק אחר ? ::)

פורסם
  • מחבר

מה רע בספק ובמארז הזה?

פורסם

יש טובים יותר.

מתן אתה יודע מי אני? ::)

פורסם
  • מחבר

כן ;D

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לתת לי בבקשה לינק לתוכנה אוורסט?.....המחשב שלי אמור להגיע בשעה הקרובה על ידי שליח של UPS אז אני רוצה להיות מוכן שנבדוק שכל החלקים שהזמנו הם מה ששמו

פורסם

כנראה שמצאנו מישהו גם בתוך HWzone שלא יודע מהי צרכנות נבונה אלא יודע מהי פאנבויזם.

מתן מה זה משנה מה אתה רוצה?! אתה צריך להבין שטעית בקניה שלך, קונרו מעבד יותר טוב משלך וזו עובדה! למרות שבנו לך מפרטים מעולים בפורום מפרטי מחשב אתה הלכת עם הראש בקיר (:s07:) ועשית ת'שטות שעלתה לך כמעט 10,000.

תודה על החיזוק :xyxthumbs:

פורסם

מחשב חמוד, אבל באותו מחיר היית יכול להביא משהו טוב בהרבה אם היית מקשיב לחברה בפורום מפרטים.

א. אם אתה כבר מתנגד לקנות E6600, אז מינ' 5000X2 שיתן את אותם הביצועים של הקונרו.

ב. היית קונה ספק כח נורמלי ולא זבל של TT.

ג. כנ"ל, רק לגבי המארז.

ד. היית בודק טוב טוב איזה לוח אם אחר לקחת ב1100 ש"ח, ושואל לגביו בפורום מעבדים לוחות אם וזכרונות.

תהנה מהמחשב, באמת שהוא נחמד מאוד, אני רק אומר שהיית יכול לקבל משהו הרבה יותר חזק ובאותו מחיר אם רק היית מבקש אישור למפרט פה בפורום ו\או מוותר על הפאנבויזם המטופש הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים