פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים המחשב הינו מתצוגה.ללא מערכת הפעלה(שזה לא קריטי)וללא כרטיס רשת אלחוטי(אפשר להוסיף אם רוצים)אחריות לשנה(הגדלה ל 3 שנים בתוספת 750 ש"ח).אני יכול לקנות אותו ב4300 ש"ח,שווה?סוג: Intel® centrino Pentium-Mמהירות המעבד: 1.86 GHzזכרון מטמון cache: 2 MBסדרה: 750BUS SPEED: 533 MHzמסךגודל המסך: 17 אינץ WXGA GLARE 1440 x 900כרטיס מסך: 6800 geforce goזכרוןנפח: 512 MBמהירות: 533 MHzסוג זכרון: DDR 2כונניםכונן: צורב DVDד.קשיח נפח איחסון: 80 GBד.קשיח מהירות: 5400 RPMחיבור ד.קשיח: S.ATAקורא כרטיסיםקורא כרטיסי SD: כלולקורא כרטיסי MS: כלולקורא כרטיסי MMC: כלולנתוני שמערמקולים: כלוליציאת אוזניות: כלולתקשורתכרטיס רשת 10/100/1000: כלולמודם תקשרות מהירה V. 92: כלולמודם 56K פנימי: כלולחיבוריםPCMCIA: כלולUSB 2.0: 4 כניסותFirewire IEEE-1394: כלולS-Video: כלולחיבור MONITOR: כלולמידותמשקל כולל סוללה: 4.1 ק"גאורך: 40.8 ס"מרוחב: 28.9 ס"מעובי: 3.81 ס"מ
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אם אתה מתכוון לשחק במחשב - המחיר שלו טוב מאוד.אם אתה לא משחק במחשב, לא כדאי.
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אתה יכול לשים אפילו 8 מעבדים עם GMA950, זה עדיין לא יריץ לך משחק בעשירית מהקצב שהמפרט שהוא פירט יספק.
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר אתה יכול לשים אפילו 8 מעבדים עם GMA950, זה עדיין לא יריץ לך משחק בעשירית מהקצב שהמפרט שהוא פירט יספק.אז מה שאתה אומר שהמפרט הזה טוב למשחקים?איך הכרטיס מסך הזה למשחקים כמו דום וכדומה?וכן אני מתכוון לשחק בו ובעיקר לצפות בסרטים,בגלל זה המסך 17 אינץ.
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אתה יכול לשים אפילו 8 מעבדים עם GMA950, זה עדיין לא יריץ לך משחק בעשירית מהקצב שהמפרט שהוא פירט יספק. הא?! אני לא אמרתי להחליף כרטיס מסך, הוא כרטיס מ-צ-ו-י-י-ן לניידים, המעבד אמנם חזק אבל יש היום(כידוע,אני מקווה) את אחיו הצעיר וה"רענן"... ואם אתה הולך לשחק על הבייבי הזה(איפה לכל הרוחות מצאת אותו ב-4300???) כדאי שתוסיף עוד סטיק לעלות לגיגה.
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר הא?! אני לא אמרתי להחליף כרטיס מסך, הוא כרטיס מ-צ-ו-י-י-ן לניידים, המעבד אמנם חזק אבל יש היום(כידוע,אני מקווה) את אחיו הצעיר וה"רענן"... ואם אתה הולך לשחק על הבייבי הזה(איפה לכל הרוחות מצאת אותו ב-4300???) כדאי שתוסיף עוד סטיק לעלות לגיגה. זה מחשב מתצוגה(רשמתי בהודעה הראשונה שלי) וזכיתי בו במכירה פומבית,הייתי בהלם שזכיתי... יש לי אפשרות לבטל עד יום א אם אני רוצה.
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים שמע לדעתי האישית מצאת לך וואחד מציאה, אז או שתנסה למצוא אחת נוספת(רק הפעם עם CORE DOU!) או שפשוט תלך עליה וזהו, כי זה לא שהנייד הזה לא חזק ויכול ליהיות שלא תתקל בהזדמנות כזאת שוב. לשיקולך.
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אם זאת לא טרחה גדולה מדי תוכל להעלות באנץ'[משלך]? ראיתי כבר כמה שרצות ברשת(ממזמן) אבל עם קונפיגרציות קצת יותר חזקות אז אני סקרן. אה כן -- תתחדש
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר אם זאת לא טרחה גדולה מדי תוכל להעלות באנץ'[משלך]? ראיתי כבר כמה שרצות ברשת(ממזמן) אבל עם קונפיגרציות קצת יותר חזקות אז אני סקרן. אה כן -- תתחדש אז זהו שאני לא כל כך יודע מה זה באנץ' ולאן מעלים אותו. אז אם תסביר לי אני אשמח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.