פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים הסתקלתי בהרבה אתרים ואין במלאי אף מעבד , ו ב זיג-זאג כתוב ש [glow=red,2,300]פריט זה צפוי להכנס למלאי (לא סופי) ביום שישי 01 ספטמבר, 2006[/glow].
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים מגיעים לרוב החנויות סטוקים ממש קטנים, אשר מוזמנים כבר מראש...ולכן אתה לא רואה שהמוצר במלאי.
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים תתקשר לחנות שממנה אתה מעוניין לקנות, שאל מתי יגיע אליהם, ותירשם להזמנה מראש..ככה תוכל להבטיח שאתה תקבל מעבד כאשר יגיע אליהם.
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים הראשון לספטמבר זה תחילת הייבוא הרשמי של יבואן אינטלכל מה שיהיה בארץ עד אז זה מעבדים בייבוא עצמאי של החנויות השונות
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אני הזמנתי לפני שבוע וחצי... ועדין אין כלום...וניראה לי שאני עוד אחכה הרבה.. (E6400)
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים הראשון לספטמבר זה תחילת הייבוא הרשמי של יבואן אינטלכל מה שיהיה בארץ עד אז זה מעבדים בייבוא עצמאי של החנויות השונותלא פלא שהמחירים גבוהים....
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים כמו שאמרתי לפני מאות אלפי פוסטים,היה צפוי מאוד שהקונרו ישתקע בארץ רק בספטמבר, והמחירים שלו יגיעו לרמה שפויה באמצע ספטמבר.
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים דווכא אתמול קניתי E6300 מזיגיזגכולל דף אחריות מהיבואן הרשמי ומדבקה של היבואן על המעבדלא הזמנתי דרך האתר שבוע מראש, ראיתי באתר שרשום שיש בחנות בזמינות מיידית באתי שילמתי מזומן ויצאתי מהחנות, בערך כמו לקנות חלב במכולת בכל מקרה קיבלתי את הרגשה שדווכא יש זמינות מיידית של המעבדים האלה ומי שרוצה בהחלט יכול להשיג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.