פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים אני עומד לעשות את הפורמט התקופתי שלי למחשב ואני רוצה לבדוק איזה תוכנות טובות יש לאנשים שאני יכול להפעיל אצליבנוסף פשוט להכין נבחרת תוכנות שכל החברה משתמשים בהאני מעדיף שאנשים יתעצמו קצת ויכינו רשימה כמו זו (הרשימה שלי)אנטי וירוס : NOD32 ניגון וידיאו: Zoom Player , VideoLAN , ניגון אודיו : Winampצריבה : NEROהורדה: BITCOMET, UTORRENTמסמכים: microsoft officeצפיה בתמונות: IrfanViewתוכנת מסרים: ICQדפדפן: FIREFOXניהול רקעים: Wallpaper Masterחבילת מקודדים: cccp-packקריאת טמפ': SpeedFanניקוי: CCLEANERשונות:jv16 PowerTools 2006 - Google SketchUp - Total Commander 32כיווץ : WinRARניהול סיסמאות: Password Safeהמרה: dBpowerAMP Music Converterמסנן IP: ה PeerGuardian * Blocklist Managerיש עוד כמה אבל הם לא עושות משהו רציני
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים אני לא אכין רשימה כ"כ ארוכה, רק נבחרת הגנה - AVG Free anti-virus, Zone alarm firewall, ad-aware SE
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים אנטי וירוס : קרספסקיניגון וידיאו: Bsplayer Windows media playerניגון אודיו : WMPצריבה : NEROהורדה: Bitlordמסמכים: microsoft officeצפיה בתמונות: הזה של הווינדסתוכנת מסרים:מסנג'רדפדפן: IEניהול רקעים: ווינדוסחבילת מקודדים: k-liteקריאת טמפ': everstניקוי: קרספסקי?שונות:IsoBuster ,SmartFTP Client , Adobe Photoshop CS2כיווץ : WinRARניהול סיסמאות: noneמסנן IP: ה אין
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אנטי וירוס : NOD32 ניגון וידיאו: Crystal Player (פשוטה והכי קלה לתפעול)ניגון אודיו : Media Player 10צריבה : Nero 6 Ultraהורדה: eMule 5.3 של ליונטוורקמסמכים: Office 2003צפיה בתמונות: שום תכנה מיוחדתתוכנת מסרים: ICQ, Skypeדפדפן: Internet Explorerניהול רקעים: איןחבילת מקודדים: DivX ו- Ace codec packקריאת טמפ': Everstניקוי: Spyware Doctor ו-Registry Mechanicשונות: IsoBuster, PhotoShop CS2, CDexכיווץ : WinRARניהול סיסמאות: איןהמרה: איןמסנן IP: איןתשמע העניין הוא שאני לא בטוח עד כמה יעזור לך ללמוד מהרשימות שלנו כי יש מגוון של תוכנות כזה גדול ככה שתקבל יותר מדי אופציות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.