עבור לתוכן

כל הכבוד לכם על הביקורת של ה X6800!

Featured Replies

פורסם

אחלה ביקורת, אבל מבאסת רצח, בעיקר משתמשים כמוני שעדיין תקועים עם מעבד AXP המתיישן כמו שלי :P

• תגובות 37
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתם חושבים להשים אותו על גז?

וביקורת טובה.

פורסם

מה לא ברור ב-

אף אחד לא מקבל אותו, הוא ממשיך לשמש בביקורות עתידיות

הוא לא בדיוק הולך לשבת במחסן... נכון? מי יזכה להנות ממנו בביתו עד הביקורת הבאה? :cool2:

פורסם

כפי שידידי דן אמר הגענו אכן ל-3850 על אוויר וכן זוהי תוצאה מאוד מכובדת בשביל אוויר

אל תשלו את עצמכם :smile1:

סופר פאי:

pi1rk6.png

לא רציתי להגיב, לפחות עד התגובה שלך.

מגוון אנשים "שברו" את ה4GHz על אויר בעזרת מעבד זהה לשלכם, בנוסף רובם גם הגיעו ל4.5GHz ~.

סך הכל ביקורת חמודה מאוד, וOverclock טיפה פחות.

פורסם

הוא לא בדיוק הולך לשבת במחסן... נכון? מי יזכה להנות ממנו בביתו עד הביקורת הבאה? :cool2:

מי יזכה שביתו ישדד -.-'

ביקורת מעולה אגב. ראיתי אותה 5 דקות אחרי שהיא פורסמה אני חושב. אתם מתכוונים לבדוק גם דגמים חלשים יותר, כמו ה-E63 לדוגמא? יהיה נחמד לראות איך הוא מתמודד עם ה-X2 של AMD.

פורסם

לא רציתי להגיב, לפחות עד התגובה שלך.

מגוון אנשים "שברו" את ה4GHz על אויר בעזרת מעבד זהה לשלכם, בנוסף רובם גם הגיעו ל4.5GHz ~.

סך הכל ביקורת חמודה מאוד, וOverclock טיפה פחות.

איזה סטפינג B2?

פורסם

אחלה ביקורת, אבל מבאסת רצח, בעיקר משתמשים כמוני שעדיין תקועים עם מעבד AXP המתיישן כמו שלי :P

רוצה להחליף איתי? יש לי p4 1700mhz willamette

פורסם

איזה סטפינג B2?

מעבדי WhiteBox, אשר הם המעבדים הכי נוחים להאצה (B1 Stepping 5).

פורסם

בכל מקרה דן עשה את האוברקלוק

כל השאלות אליו :smile1:

פורסם

בכל מקרה דן עשה את האוברקלוק

כל השאלות אליו :smile1:

מעכשיו, אני מחזיק ממך יותר. :lol:

פורסם

;D

פורסם

ביקורת מעולה אגב. ראיתי אותה 5 דקות אחרי שהיא פורסמה אני חושב. אתם מתכוונים לבדוק גם דגמים חלשים יותר, כמו ה-E63 לדוגמא? יהיה נחמד לראות איך הוא מתמודד עם ה-X2 של AMD.

כן מתוכננת עוד ביקורת על מעבדים חלשים יותר, אבל כרגע לא ידוע מתי.

פורסם

1. אני מקווה שהביקורות הבאות יהיו על מעבדים שלקוחות רגילים יוכלו להשיג, ולא דגימות מובחרות ש INTEL הפיצה (כלומר לא ES, אלא מעבדים "אמיתיים").

2. חשבתי שכל ה ES הם B0, וכאן בביקורת המעבד שלכם הוא B1. נראה לי קצת מוזר.

3. שאלה כללית בקשר לביקורות על מעבדים - חשבתם פעם על להגדיר ניקוד סופי לכל מעבד, כך שיהיה קל יותר לדרג אותו? אני מתכוון למשהו כמו הגדרת אחוזים לכל מבחן, כמו 20% לסנדרה, 10% לסופר פיי וכד'.

פורסם

ביקורת טובה (כרגיל) :D אחרי שאתר היה קצת מת בזמןה אחרון הבאת ביקורת ממש טובה :D

פורסם

1. אני מקווה שהביקורות הבאות יהיו על מעבדים שלקוחות רגילים יוכלו להשיג, ולא דגימות מובחרות ש INTEL הפיצה (כלומר לא ES, אלא מעבדים "אמיתיים").

2. חשבתי שכל ה ES הם B0, וכאן בביקורת המעבד שלכם הוא B1. נראה לי קצת מוזר.

3. שאלה כללית בקשר לביקורות על מעבדים - חשבתם פעם על להגדיר ניקוד סופי לכל מעבד, כך שיהיה קל יותר לדרג אותו? אני מתכוון למשהו כמו הגדרת אחוזים לכל מבחן, כמו 20% לסנדרה, 10% לסופר פיי וכד'.

1. גם אנחנו מקווים שנקבל מעבדים כאלו

2. תבדוק באתרים אחרים ותראה שזה סטפינג די נפוץ

3. רעיון מצויין, נחשוב איך ליישם אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים