עבור לתוכן

OC ל X1900XT 512 של SAPPHIRE

Featured Replies

פורסם

:hi: אז ככה היתחדשתי לי בכרטיס מסך הזה ורציתי לדעת שאם לאחר שעשיתי OC עם ® (6.7)CATALYST אמורה להיות בעיה כל שהיא,

אני שואל כי לאחר שהישתמשתי ב- "Run automated clock configuration utility" קיבלתי הודעת שגיאה בזמן שהבדיקה שנעשתה,

הגדרתי את OC כך שה- "Graphics Processor" נימצא על 648MHz וה- "Graphics Memorry"נ נימצא על 747MHz

מצב החום של הכרטיס במצב "מנוחה" הוא '57-'56 ובמצב עבודה עם משחקים כמו Call Of Duty 2 ,STAR WARS:EMPIRE AT WAR מגיע אפילו ל-'70 האם זה תקין?

מה גם בזמן שאני משחק את STAR WARS:EMPIRE AT WAR עם 1.2 (PACH) אני חווה איטיות עד למצב שהמשחק ניתקע אפילו כשהכל מוגדר על הרזולוצייה הכי נמוכה שיש בלי שום תוספת, ברגע שאני משנה את הכל לרזולוצייה הכי נמוכה שיש הכל מתעוות במסך המשחק (זה לא קורה מהרגע הראשון זה קורה לי בזמן שהשלמתי 90% מהמשחק, במסכים הראשונים יותר זה לא קורה, וזה חוזר על עצמו גם לאחר שהתקנתי מחדש את המשחק) רציתי לדעת אם מישהו חווה כזה דבר והאם זה קשור לכך שהיתעסקתי עם ה-OC? (אפילו כשהיה לי GeForce 5700 128MB יכולתי לשחק על הזולצייה הכי נמוכה לפחות בדמו של המשחק)

האם יכול להיות שכרטיס מסך שכזה שנחשב לטוב אמור לעשות בעיות שכאלה?

אודה גם על כל המלצה המתאימה ל-OC לכרטיס מסך זה

דבר ראשון אני מקווה שזה המקום להעלות את הדברים הנ"ל,

סליחה באם אני יורה לכל הכיוונים אבל זה ממש מפריע לי כי עדיין לא יצא לי להנות :pissed: מהכרטיס שיש לי אותו כבר שבוע...

• תגובות 36
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טמפ''- גם לי זה ככה

הודעת שגאיה....- גם לי זה ככה

איטיות /בעיות במשחקים - גם לי זה ככה

.......

אני עדין לא מבין למה אמרו שזה כרטיס אוברקלוקינג מעולה?

אבל לא נכנסתי לעניין הזה כי אחרי שביטלתי את הOC לא הייתה שום בעיה

,

סליחה באם אני יורה לכל הכיוונים אבל זה ממש מפריע לי כי עדיין לא יצא לי להנות :pissed: מהכרטיס שיש לי אותו כבר שבוע...

:s05: לא יצא לך להנות??!?! מה שחשוב לך בכריס זה לעשות לו OC??? :nixweiss:

פורסם

אני חושב שזה בגלל שהקירור המקורי לא מספיק טוב ואתם צריכים קירור כמו של זלמן

הרי בדרך כלל מניסיון שלרכיב יותר מדי חם הוא מתחיל לפעול לאט

פורסם
  • מחבר

לא יצא לך להנות??!?! מה שחשוב לך בכריס זה לעשות לו OC???

:nono:

אז לא הבנת אותי הכוונה שלי היא שאני לא יכול להנות ממנו במשחקים ה-OC הוא אופצייה שחשבתי שתעזור לי דבר שכניראה רק מפריע לי,

איך אפשר לבטל את ה-OC ב- CATALYST כי אני לא מצליח לבטל אותו, המנעול כל הזמן פתוח וגם כשאני בוחר ב-DEFAULT זה עדיין לא מבטל את ה-OC?

פורסם

מה הביצועים לא מסיקים לך?????

בכל מקרה פשוט תוריד את הקולוקים בחזרה למינימום

פורסם

עכשיו נראה לי שהוא רוצה להגיד שמהתחלה היתה לו בעיה והוא חשב שהאוברקלוק יעזור לו אבל זה לא עזר

אולי הוא נפל על כרטיס פגום?

פורסם
  • מחבר

עכשיו נראה לי שהוא רוצה להגיד שמהתחלה היתה לו בעיה והוא חשב שהאוברקלוק יעזור לו אבל זה לא עזר

אולי הוא נפל על כרטיס פגום?

את האמת ישר לאחר התקנת הכרטיס הישתמשתי ב-OC כך שאני לא יודע איך הוא בהגדרות ברירת המחדל שלו,

אני מאוד מקווה שלא נפלתי על פגום למרות שהזהירו אותי מ-KSP ראשל"צ,

איך אני מבטל את ה-OC?

פורסם

לOC לכרטיס שלך תוריד Winclck

יש שם אפשרות להעלאת מתחים וכל מה שצריך

http://www.techpowerup.com/downloads/339

פורסם
  • מחבר

לOC לכרטיס שלך תוריד Winclck

יש שם אפשרות להעלאת מתחים וכל מה שצריך

http://www.techpowerup.com/downloads/339

תודה על הלינק,

השאלה היא אם ה-OC המובנה של CATALYST לא עשה טוב אז ה-OC שבלינק הזה אמור לעשות יותר טוב?

פורסם

פשוט תכנס לאיפה שהכנסת מהירויות ותשנה ל 625 למעבד ו 725 לזכרונות (מהאתר של ספייר).

פורסם
  • מחבר

פשוט תכנס לאיפה שהכנסת מהירויות ותשנה ל 625 למעבד ו 725 לזכרונות (מהאתר של ספייר).

זה לא נותן לעשות את הנתונים שנתת,

איך שאני עושה APPLY זה מוריד 621 למעבד ו720 לזכרונות...

אם אפשר יש לך לינק?

פורסם

621/720 זה בסדר גמור ..

פורסם

חברה בכרטיס הזה אפשר להעלות מתח דרך atitool שימו קירור טוב תנו במתח ואז יהיה לכם אחלה OC

פורסם

הכרטיס הזה הוא גם ככה דוד חימום, הוספת מתח עם קירור סטוק תשרוף אותו כמעט ב-100%.

פורסם

הכרטיס הזה הוא גם ככה דוד חימום, הוספת מתח עם קירור סטוק תשרוף אותו כמעט ב-100%.

מה לעשות - אתה טועה. הכרטיס יספיק לכבות את עצמו או לתקוע את עצמו הרבה הרבה לפני שהוא ישרף.

ה9800PRO שלי שאין לו שום סנסור הוא כרטיס רותח(פשוטו כמשמעו) ומגיע גם ל100 ו120 מעלות וכלום לא קרה לו עד עכשיו(הוא רק נתקע) מריחת משחה וניקוי אבק מסדרים תבעיה.. אבל באמת באמת שלשרוף כרטיס מסך או מעבד מכל דבר שאתה גורם לו, כל עוד זה לא נזק פיזי אני לא מאמין שאפשר לשרוף מעבד או כרטיס מאוברקלוק. באמת שלא. אולי לאורך זמן הכרטיס יכול להידפק - אבל להישרף על המקום - בחיים לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים