פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים הזמנתי את הצורב של LG, בגרסת H10Aכשקיבלתי אותו שמתי לב שעל המדבקה רשום H10Nמישהו יודע מה ההבדל בין הגרסאות? גרסת הN נחשבת חדשה יותר?
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים קראת את הסטיקי על הצורבים?בכל מקרה שיחק לך המזל הוא אכן חדש,טוב ויקר יותר!יש שם קישור לדיון בנושא אני מצטטGSA-H10A -> GSA-H10N These two drives appear to be identical internally. The firmware revision code for both drives shows the string GSA-H10NMAIN, indicating that the firmware used for both drives is meant for the same drive. This alludes to the fact that the drives use identical hardware. The H10N has more powerful features, which is the main reason behind cross flashing the H10A -> H10N : H10A : - 8x DVD+DL max writing speed - 5x DVD-RAM max writing speed H10N : - 10x DVD+DL max writing speed - 12x DVD-RAM max writing speed The cross flash is accomplished by simply flashing the H10A with TDB's version of JJ11 for the H10N. However, due to the fact that the firmware used for the cross flash is actually based on Hitachi's version of the H10N, there are additional benefits : - UDMA4 interface (H10A : UDMA2) - hardware based automatic bitsetting/book typing (H10A : manual bitsetting/book typing) - DVD+/-R discs read at 16x max (H10A : 10x max) - DVD+RW discs read at 12-14x max (H10A : 8x max) - DVD-VIDEO single layer discs rip at 10x max (H10A : 5x max) - DVD-VIDEO double layer discs rip at 8x max (H10A : 5x max
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מוזר...גם אני קניתי את ה A : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3088וקיבלתי את ה N.
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אתם בטוחים שהדגם שהבאתם אליו לינק ל-KSP הוא ה-H10A?זה עניין דיי קריטי (מתכנן לפקוד את החנות לקנות אותו מחר אם זה ה H10A, בלי קשר אם נותנים N או לא כי זה סה"כ עניין של פירמוויר)מה ההבדל בין הLG DVD±RW GSA-H10ABLG DVD±RW GSA-H10AKLG DVD±RW GSA-H10LKשיש שם? ???לא שמעתי על הדגמים האלו
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים לפי מיטב הבנתי ההבדל בין שני דגמי h10a שצינת זה הצבע(שחור או לבן)ו h10l תומך ב lightscribe
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים אחרי שעידכנתי את הפירמוויר הצורב התחיל לעשות בעיות. תשמח שקיבלת צורב יותר טוב. הלוואי עלי היו עובדים ככה.
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים כמו שאמרתי ונתתי לינק הצורב של KSP הוא לא ה A אלה ה N זה לפחות מה שנתנו לי בסניף של אשדוד. איך אני בודק את המהירויות שלו ? יש תוכנה או משהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.