עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

עקב שדרוג ,מחפש המלצה למפרט עד 10k ש"ח ללא מסך.

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לכולם.

המחשב יהיה מיועד הרבה למשחקים,אך לא העיקר. יהיה בו שימוש גם לעבודה עם פוטושופ ,עריכה והמרה של סרטים וכד'.

אני מבקש את עזרתכם למפרט מחשב המבוסס על קונרו e6700.

שיהיו בו לפחות 2 ג'יגה זכרון מהיר ddr2,אין לי מושג אם יש הבדל אפקטיבי בין 667 ל800 mhz ,חשוב לי מאד יעילות ומהירות. אשמח לקבל חוות דעת על מספר דגמים ספיציפיים לזכרונות

לוח אם שיתמוך בכל התקנים המתקדמים שיש כיום.[אם יש אפשרות לתמיכה בתקנים עתידיים אז אדרבא]

כרטיס מסך מבוסס על צ'יפ של nvidia בלבד לא ati [העדפה אישית שלי מבלי לפגוע באחרים] וכאן מגיעה שאלת השאלות:האם שווה לי להשקיע בכרטיס הכי חזק שיש כרגע, או שכדאי לרכוש כרגע כרטיס מסך ברמה בינונית ולחכות לdx10 ???

דיסק קשיח יחיד לא raid .הכי שקט שיש עד 250 ג'יגה.

יש ברשותי ספק כח אנטק פנטום 500w - האם יספיק לי?

מארז שיהיה יעיל ואיכותי[לא מעניין אותי צורתו החיצונית].

צורב dvd.

dvd rom.

ללא מקלדת,עכבר מצלמה,וללא מסך כמובן.

יש לציין שלא מתוכנן כלל בעתיד oc

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

E6700 הוא המעבד הכי פחות משלתם כיום בשוק. E6600 נותן כמעט אותו ביצועים (הבדל של אחוזים בודדים) וב1000 ש"ח פחות.

התעקשות על נוידיה היא שטות. צריך תמיד לקחת את הרכיב הכי חזק ומשתלם, ולשוק הגבוה זה ATI.

לגבי כרטיס המסך - זאת החלטה שלך. אני אישית הייתי מעדיף לקנות כיום כרטיס חזק ואולי לשדרג בעתיד, אבל יכול להיות שאתה מעדיף לקנות כיום כרטיס כמו X1800XT ולשדרג עוג חצי שנה.

Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2120 ₪ 1

ASUS P5W DH Deluxe 1690 ₪ 1

G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 1260 ₪ 1

WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 520 ₪ 1

CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER 2400 ₪ 1

LG GSA-H10 DVDRW WHITE 250 ₪ 2

COOLER MASTER Centurion 5 BLACK NO PSU 450 ₪ 1

ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 50 ₪ 2

Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler 250 ₪ 1

מחיר כל תשלום: ₪ 9290

מחיר סופי: ₪ 9290

יש לך פה קונרו E6600.

לוח אם מהטובים כיום של אסוס, שבחרתי אותו בגלל התמיכה העתידים שלו במרובעי ליבה, ובגלל הבאנדל העשיר שלו.

2G זיכרון 800MHZ של GSKILL.

דיסק קשיח 250G של WD.

כרטיס מסך מהחזקים כיום, בא עם קירור מעולה. אם אתה מחליט שאתה רוצה לשדרג עוד חצי שנה אתה יכול לרדת לX1800XT 256

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5732

שבא עם אותו קירור.

שני צורבי DVD מעולים של LG.

מארז מעולה של קולרמסטר (בהתחלה חשבתי להכניס את הGB 3D AURORA, אבל המחיר שלו מוגזם, 770 ש"ח. אם יש למישהו הצעה יותר טובה מהקולרמסטר אני אשמח לשמוע).

2 מאוררי 120MM. לא בטוח אם צריך אותם, חכה לעוד תגובות של אנשים שיודעים יותר על הקירור של המארז הזה.

קירור מעולה למעבד.

פורסם

אין טעם בלוח הזה,וגם הוא יצטרך מעבד אחר של אינטל (לא קונרו) בשביל לעדכן לו ביוס שהוא יוכל לתמוך בקונרו.

תיקח אסוס P5B.

למה 2 צורבי דיוידי? צורב דיוידי אחד+ כונן דיוידי יצא יותר זול.

לא מתוכנן OC,למה הנינגה בדיוק?

המארז מגיע עם מקום ל80 מאחורה 120 מקדימה,והוא מגיע עם שניהם,למה הוספת שתי מאווררי 120?

פורסם

עדיף לקנות לדעתי עוד חצי שנה שנה כרטיס מסך חדש בגלל הDX10 אז לדעתי עכשיו תקנה את הX1800XT 256 ואז לא תרגיש כזה מופסד כשתחליף כרטיס מסך והוא יספק אותך מצויין למשך חצי שנה שנה.. אין טעם לקנות כזה לוח יקר ואין טעם כמ ושאמרו לקנות E6700 ואין טעם להתעקש לא לקחת ATI

לגבי המפרט אני יכול לבנות לך מפרט אבל ישאר מלא כסף פנוי.. אתה מעוניין ברמקולים פצצות?? במסך ממש טוב??

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובות וההתייסות שלכם.

אז ככה: לגבי הלוח-אם של אסוס אני מקבל. רק מה ההבדל בין הדגמים שהמליצו לי עליהם חוץ מהמחיר?

לגבי הקונרו 6600 במקום 6700 אני עדיין מתלבט :nixweiss: לגבי הזכרונות של G.skill כיצד הם? אמינים?

לגבי הצורב קיבלתי,ולגבי כונן dvd קיבלתי.

לגבי ד. קשיח קיבלתי.

ולגבי הכרטיס מסך אני עדיין בדילמה מה לקחת .יש למישהו מושג מתי יגיע dx10?

מסך יש לי lg l2000c +רמקולים של אלטק לנסינג

אני לא מתכוון לעשות בעתיד שום O.C

תודה מראש

פורסם

לוח אם- זה לוח הכי טוב שיש כיום, לוח אם פשוט מעולה, אבל עכשיו שאני חושב על זה עדיף לקח לוח אם יותר זול אם אתה לא מתכוון לעשות OC.

מעבד- 6700 פשוט ביזבוז כסף! 66 יהיה מצוין!

זיכרונות- מספיק טובים, ושאני אומר מספיק טובים אני אומר שהם מעולים בישבילך כי אתה לא תבצע OC(למרות שהם גם מעולים לOC)

DX10( יותר נכון D3D10) יצא עוד חצי שנה +-, אבל בסך הכל יקנו אותו בערך עוד שנה, אבל זה הכל עשרה אין לדעת....

פורסם

אין טעם בלוח הזה,וגם הוא יצטרך מעבד אחר של אינטל (לא קונרו) בשביל לעדכן לו ביוס שהוא יוכל לתמוך בקונרו.

תיקח אסוס P5B.

למה 2 צורבי דיוידי? צורב דיוידי אחד+ כונן דיוידי יצא יותר זול.

לא מתוכנן OC,למה הנינגה בדיוק?

המארז מגיע עם מקום ל80 מאחורה 120 מקדימה,והוא מגיע עם שניהם,למה הוספת שתי מאווררי 120?

לא צריך עידכון ביוס. באתר של אסוס מצוין כי הלוח מגיע עם תמיכה מובנית בCore 2 dou.

אני גם לא מתפשר על הP5B בגלל שאין לו תמיכה במרובעי ליבה.

בכזה תקציב לא צריך להתפשר על כזה דבר. שני צורבי DVD עדיפים על צורב DVD ונגן DVD רגיל, במיוחד שזאת השקעה של רק 100 ש"ח יותר.

יש נינג'ה בשביל השקט.

שים לב לזה :

2 מאוררי 120MM. לא בטוח אם צריך אותם, חכה לעוד תגובות של אנשים שיודעים יותר על הקירור של המארז הזה.

לפותח התראד : E6700 הוא בזבוז כסף. לשלם עוד 1000 ש"ח בשביל פחות מ5% שיפור זאת בדיחה.

פורסם

אז ככה: הלוח אם הראשון שהביאו לך הכי טוב שקיים כיום הלוח השני זה לוח רגיל..

ההבדל זה שהלוח הראשון יותר טוב לOC הלוח השני מצויין לכל דבר שקיים כיום תותומך גם ב800MHZ זיכרון..

וההבדל היחיד ששוה לקנות את הלוח הראשון שהציעו לך זה בגלל שהוא תומך במרובעי ליבה שלא ידעתי את זה..

שאמורים לצאת עוד חצי שנה ככה.. תחשוב לרגע 2 ליבות של קונרו כל מעבד כפול ליבה.. חלומי :silly:

---לגבי הקונרו 6600 במקום 6700

אין לך מה להתלבט בשביל 5% 7% שיפור לא שווה להשקיע 1000 שקל ביחס ביצועים מחיר אין טעם לקנות אותו

הכי טוב בשבילך זה ה6600 וכולם פה פה אחד אומרים לך את זה..

---אני עדיין מתלבט לגבי הזכרונות של G.skill כיצד הם? אמינים?

כע נחשבים כחברה טובה בזיכורנות..

---ולגבי הכרטיס מסך אני עדיין בדילמה מה לקחת .יש למישהו מושג מתי יגיע dx10?

דעתי האישית וזאת דעתי האישית בלבד.. תקנה X1800XT 256MB או 7600GT

עוד 3 חודשים יוצאים הכטריסים שתומכים בD3D10 ועוד שנה המשחקים שיתמכו בזה..

אז אין טעם לקנות עוד 3 חודשים את הכרטיסים אם אפילו לא תוכל להשתמש בהם הרי לא יהיה שום משחק שיתמוך

לכן תקנה כרטיס רק עוד שנה ובמשך השנה הזאת כדי שתהנה ממשחקים על האיכות הכי טובה (למשך שנה אחת.. עד שתקנה כרטיס שתומך D3D10)

וגם כשתקנה את הD3D10 לא תרגיש מופסד שביזבזת לפני מלא כסף על כרטיס שאתה מחליף אותו..

פורסם
  • מחבר

לאור ההצעות שלכם התחלתי לגבש את העסקה :

מעבד-e6600

לוח-אסוס p5w dh דה לוקס

זכרונות- g. skill 2gb

כ. מסך-ASUS EN7900GTX/2DHT 512MB PCI-E- עם אפשרות trad in בעתיד לdx10 [הבטחה כתובה מהמוכר]

2 צורבי dvd

WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII

נשאר לי לחפש רק מארז יעיל -עד 1000 ש"ח

והספק שברשותי יתאים ויספיק[אנטק פנטום 550w]?

תודה מראש

פורסם

תדאג שהצורבים הם של חברה טובה - nec או lg ושהם צורבים דואל לייר.

תנסה לקחת X1900XT במקום הGTX, אבל אם לא אפשרי לא נורא (הם +- אותו כח, אבל הATI יתן לך תמונה יותר טובה).

אני כמעט בטוח שהפאנטום יחזיק, אבל כדי לך לחכות לעוד תגובות בנושא (ואולי לשלוח לLiorP23 הודעה שרטית עם השאלה).

פורסם

בשביל מה צריך שתי צורבי DVD?..לא ממש הבנתי

פורסם
  • מחבר

בשביל מה צריך שתי צורבי DVD?..לא ממש הבנתי

בשביל עוד 100 ש"ח זה לא עקרוני ,כי בכל מקרה אני צריך 2 כוננים/color]

תדאג שהצורבים הם של חברה טובה - nec או lg ושהם צורבים דואל לייר.זה מה שבקשתי

תנסה לקחת X1900XT במקום הGTX, אבל אם לא אפשרי לא נורא (הם +- אותו כח, אבל הATI יתן לך תמונה יותר טובה).[Extreme AX1900XT/2DHTV/color] עם שדרוג עתידי

אני כמעט בטוח שהפאנטום יחזיק, אבל כדי לך לחכות לעוד תגובות בנושא (ואולי לשלוח לLiorP23 הודעה שרטית עם השאלה).

ומה לגבי מארז????

תודה מראש

פורסם

מארז - gigabyte 3D aurora.

לא הבנתי מה אמרת בנוגע לX1900XT.

פורסם
  • מחבר

מארז - gigabyte 3D aurora.נראה טוב תודה

לא הבנתי מה אמרת בנוגע לX1900XT. התכוונתי שיש לי אפשרות לבחור בין 2 כרטיסי המסך ati או 7900gtx -מה עדיף? אין לי מושג

פורסם

ה7900GTX קצת יותר חזק (ממש קצת) אבל הX1900XT יתן איכות תמונה טובה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.