פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר הייתם אומרים לי לכוון עם נשק לא ידעתיאבל לא חשוב עכשיו!!mppaz אני עוד מעט מסיים את המשחק אני יודע את זה (ושהחץ שחור אז הם מתים)!אבל תודה בכל מקרה!!ותודה לכולם על העזרה!!
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אם זה הפעם הראשונה שמראים לך איך לערוך מלחמת כנופיות על שטחים, אז אתה לא כזה קרוב לסיום המשחק ויש לך עוד זמן
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים מחבר אני כן קרוב אחי בהתחלה לא הייתי צריך לכוון עליהם רובים כי הם אהבו אותי רק שעזבתי את העיר הראשונה הם שנאו אותי וירו עליי ועכשיו שחזרתי רק צריך לעשות את זה!!הכבוד שלי כבר עד הסוף!!
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אני כן קרוב אחי בהתחלה לא הייתי צריך לכוון עליהם רובים כי הם אהבו אותי רק שעזבתי את העיר הראשונה הם שנאו אותי וירו עליי ועכשיו שחזרתי רק צריך לעשות את זה!!הכבוד שלי כבר עד הסוף!!מזה קשור???אתה צריך לסיים את כל המשימות בשביל לגמור את המשחק, לא לשלוט על כל המפה או שכולם יאהבו אותך.תגיד, עוד לא הגעתה לקטע שהשוטר הזה לוקח אותך ומעיף אותך לאיזה כפר מרוחק???
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים מחבר אני לא זוכר אבל עכשיו סיימתי את המשחק אם אתה רוצה אני ישלח לך תשמירות שלי ותראה!!ואם אתה הייתה מסיים את המשחק אז הייתה יודע שגם בסוף אתה צריך לעשות מלחמת כנופיות עם הבוס הראשון ובעיר הראשונה אחרי שאתה חוזר אליה!!שמע אני התחלתי לשחק מתי שהמשחק יצא ונתקעתי ברישיון של המטוס ורק לפני שבועיים ככה המשכתי לשחק בגלל זה לא זכרתי שצריך לכוון עליהם את הרובה!המשימה האחרונה ממש ארוכה!!אבל שטויות עברתי אותה בפעם השניה!!תודה לכל מי שעזר לי באותה משימה וגם ל3DGod על ה AA!!
פורסם 2006 באוגוסט 1819 שנים אני מאמין לך, פשוט שלא ידעתה איך לקרוא לחברי כנופיות חשבתי שזאת הפעם הראשונה שלך שאתה עושה את זה ובגלל זה חשבתי שאתה בהתחלה, אבל עכשיו כשאתה אומר שכבר עשיתה את זה ושכחתה אז זה משהו אחר.ולמען האמת, לא, אני לא סיימתי את המשחק, השתעממתי ממנו, הוא לא היה כמו VICE CITY.
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים מחבר אההההההההה תשקיע קצת יש לו סוף יפה!!בסוף אתה חוזר לבית שיש לך בהתחלה שבעיר הראשונה ושוב יש בלאגן בעיר של כנופיות ואתה גם הורג בוס שהיה לך בהתחלה!!שהוא יצא התחלתי לשחק בו ורק עכשיו סיימתי אותו!!הייתי לי הפסקה גדולה במשחק הזה בגלל זה שחכתי איך עושים את זה!!אבל שטויות!
פורסם 2006 באוגוסט 1919 שנים מחבר נכון!!גם אותו סיימתי!את GTA 3 לא סיימתי כי הוא שיעמם אותי והיו בו מלא דברים שלא אהבתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.