עבור לתוכן

צריך עזרה בGTA:SA מה עושים במשימה הזאת??

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הייתם אומרים לי לכוון עם נשק לא ידעתי

אבל לא חשוב עכשיו!!

mppaz

אני עוד מעט מסיים את המשחק אני יודע את זה (ושהחץ שחור אז הם מתים)!

אבל תודה בכל מקרה!!

ותודה לכולם על העזרה!!

פורסם

אם זה הפעם הראשונה שמראים לך איך לערוך מלחמת כנופיות על שטחים, אז אתה לא כזה קרוב לסיום המשחק ויש לך עוד זמן

פורסם
  • מחבר

אני כן קרוב אחי בהתחלה לא הייתי צריך לכוון עליהם רובים כי הם אהבו אותי רק שעזבתי את העיר הראשונה הם שנאו אותי וירו עליי ועכשיו שחזרתי רק צריך לעשות את זה!!

הכבוד שלי כבר עד הסוף!!

פורסם

אני כן קרוב אחי בהתחלה לא הייתי צריך לכוון עליהם רובים כי הם אהבו אותי רק שעזבתי את העיר הראשונה הם שנאו אותי וירו עליי ועכשיו שחזרתי רק צריך לעשות את זה!!

הכבוד שלי כבר עד הסוף!!

מזה קשור???

אתה צריך לסיים את כל המשימות בשביל לגמור את המשחק, לא לשלוט על כל המפה או שכולם יאהבו אותך.

תגיד, עוד לא הגעתה לקטע שהשוטר הזה לוקח אותך ומעיף אותך לאיזה כפר מרוחק???

פורסם
  • מחבר

אני לא זוכר אבל עכשיו סיימתי את המשחק אם אתה רוצה אני ישלח לך תשמירות שלי ותראה!!

ואם אתה הייתה מסיים את המשחק אז הייתה יודע שגם בסוף אתה צריך לעשות מלחמת כנופיות עם הבוס הראשון ובעיר הראשונה אחרי שאתה חוזר אליה!!

שמע אני התחלתי לשחק מתי שהמשחק יצא ונתקעתי ברישיון של המטוס ורק לפני שבועיים ככה המשכתי לשחק בגלל זה לא זכרתי שצריך לכוון עליהם את הרובה!

המשימה האחרונה ממש ארוכה!!

אבל שטויות עברתי אותה בפעם השניה!!

תודה לכל מי שעזר לי באותה משימה וגם ל3DGod על ה AA!!

פורסם

אני מאמין לך, פשוט שלא ידעתה איך לקרוא לחברי כנופיות חשבתי שזאת הפעם הראשונה שלך שאתה עושה את זה ובגלל זה חשבתי שאתה בהתחלה, אבל עכשיו כשאתה אומר שכבר עשיתה את זה ושכחתה אז זה משהו אחר.

ולמען האמת, לא, אני לא סיימתי את המשחק, השתעממתי ממנו, הוא לא היה כמו VICE CITY.

פורסם
  • מחבר

אההההההההה תשקיע קצת יש לו סוף יפה!!

בסוף אתה חוזר לבית שיש לך בהתחלה שבעיר הראשונה ושוב יש בלאגן בעיר של כנופיות ואתה גם הורג בוס שהיה לך בהתחלה!!

שהוא יצא התחלתי לשחק בו ורק עכשיו סיימתי אותו!!

הייתי לי הפסקה גדולה במשחק הזה בגלל זה שחכתי איך עושים את זה!!

אבל שטויות!

פורסם

זה הרגשה טובה לסיים משחק ארוך כזה ( אני מדבר מנסיון על VICE CITY ) :cool2:

פורסם
  • מחבר

נכון!!

גם אותו סיימתי!

את GTA 3 לא סיימתי כי הוא שיעמם אותי והיו בו מלא דברים שלא אהבתי

פורסם

כן, גם אני לא סיימתי אותו, היו חסרים בו מלא דברים, בל הוא היה חמוד

פורסם
  • מחבר

נכון!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים