עבור לתוכן

SHIIIIIT!!!!

Featured Replies

פורסם

אם מתקינים את הגירסה האנגלית של התוכנה על מערכת הפעלה בעברית, קורא משהו ?

או שהשפה קשורה אך ורק לממשק של התוכנה עצמה?

הא ?

• תגובות 31
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה לא ברור?

לאינטל יש תוכנה בשם Intel Application Accelerator שמאיצה את העבודה במחשב.

בתוכנה באה בגירסה אנגלית, וגירסה מולטי-לנגואג' שתומכת בהרבה שפות. למרבה הצער, לא בעברית.

השאלה שלי זה אם אני אתקין את הגירסה האנגלית של התוכנה על מערכת הפעלה בעברית, אם זה יעבוד?

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך הזה הוא של INNOVISION

ואני לא משמש את המחשב רק או ביקר למשחקים .... אני הרקבתי את המערכת הזאת (לא זולה אבל לא יקרה במיוחד)בשביל שיהיו תוצעות סבירות קודם כל המהרות העבודה עם האינטרנט והתוכנות ... כמובן אני גם משחק אבל לא בכמות כזאת שאני יקנה GF3

הלכתי על איכות של אינטל אף אל פי שהם חא ממש מהירים כמו AMD ... אבל עוד פעם אני אישית אוהב את אינטל ביקר בגלל האחריות של אסטרוניקס וביקר שאני לא ממש יצתרך את האחריות הזאת כפי שאני מכיר את אינטל..... תגידו מה שתגידו אבל בזה אין מה להשוות ....

דרך הגב תןדה אל הלינק ... המחשב שלי בסדר עכשיו ... הRIVATUNER בילגן לי את הSETTINGS של הדרייברים...

פורסם

הכרטיס מסך הזה הוא של INNOVISION

Same as PowerColour...

ואני לא משמש את המחשב רק או ביקר למשחקים .... אני הרקבתי את המערכת הזאת (לא זולה אבל לא יקרה במיוחד)בשביל שיהיו תוצעות סבירות קודם כל המהרות העבודה עם האינטרנט והתוכנות ... כמובן אני גם משחק אבל לא בכמות כזאת שאני יקנה GF3

הלכתי על איכות של אינטל אף אל פי שהם חא ממש מהירים כמו AMD ... אבל עוד פעם אני אישית אוהב את אינטל ביקר בגלל האחריות של אסטרוניקס וביקר שאני לא ממש יצתרך את האחריות הזאת כפי שאני מכיר את אינטל..... תגידו מה שתגידו אבל בזה אין מה להשוות ....

דרך הגב תןדה אל הלינק ... המחשב שלי בסדר עכשיו ... הRIVATUNER בילגן לי את הSETTINGS של הדרייברים...

תגיד לי יש לך סרטן בגזע המח, או שזה סתם משהו פה מהפורום מנסה לעבוד על האנשים פה?

הוא כותב עם שגיאות כתיב נוראיות("הרקבתי את המחשב.." הוא הפך אותו לרקוב? כי לא נראה שהמחשב רקוב מהיום הראשון שלו ואי-אפשר היה להפוך אותו ליותר רקוב).

פורסם
  • מחבר

סרטן אין לי אבל שגיות כתיב יש :)

פורסם

זה היה רציני..!!!

כי אם כן האתר מתדרדר ומטעה את האנשים בתשובות הלא מקצועיות.

מקצועי? לידיעתך רוחב הפס של זיכרונות SDRAM מגביל מאוד את המעבד מבחינת ביצועים!

פורסם

אני מכיר משהו עם פנטיום 4 1700 וRadeon 8500, שהוא קנה בחו"ל ויש לו בעיות להריץ MTM2, גם עם דרייברים עדכניים לRadeon, ומדובר בזה המקורי של ATI, עם דרייברים עדכנים. הגרפיקה של המשחק בסיידר גמור, אבל הכאב של המשחק זה לעבוד בצורה מהירה שאפשר יהיה לשחק איתה.

פורסם

אני מכיר משהו עם פנטיום 4 1700 וRadeon 8500, שהוא קנה בחו"ל ויש לו בעיות להריץ MTM2, גם עם דרייברים עדכניים לRadeon, ומדובר בזה המקורי של ATI, עם דרייברים עדכנים. הגרפיקה של המשחק בסיידר גמור, אבל הכאב של המשחק זה לעבוד בצורה מהירה שאפשר יהיה לשחק איתה.

???

טיפש מספיק לקנות פנטיום 4 אבל באותה עת גם חכם מספיק לקנות רדאון??

פורסם

אתה מספר לי? אני רואה את זה כל הזמן אצל חבר שלי... לפעמים אני חושב שהפנטיום 3 שלי מוציא ביצועים טובים יותר מהפנטיום 4 שלו...

פורסם

???

טיפש מספיק לקנות פנטיום 4 אבל באותה עת גם חכם מספיק לקנות רדאון??

כן, הוא די מבין במחשבים, אבל אהב את אינטל והוא מנמק את זה בגלל סיבות מעמיקות, לא בגלל פרסומות. זה אחד האנשים שיותר יהיה קשה לי להמיר, ולהעביר אותו על דתו.

פורסם
  • מחבר

אני קניתי את הקומפיין של אינטל ורק עכשיו אני מתחיל להבין איזה אידיוט הייתי!!

אני מיהרתי לקנות(היו לי כסף) ועכשיו אני ממש לא יודע לאיזה חור להכניס את הפנטיום 4 הזה ....

הביצועים שלו פשוט לא מספיקים!

יא אללה ... LIFE SUX!

פורסם

אני קניתי את הקומפיין של אינטל ורק עכשיו אני מתחיל להבין איזה אידיוט הייתי!!

אני מיהרתי לקנות(היו לי כסף) ועכשיו אני ממש לא יודע לאיזה חור להכניס את הפנטיום 4 הזה ....

הביצועים שלו פשוט לא מספיקים!

יא אללה ... LIFE SUX!

אתה היית מוכן להמיר את דתך(לעבור לAMD), במידה והיה לך כסף?

קנית כבר פנטיום 4 תנסה להפסיק ממנו את המיטב, תן ל256 מגה של זכרון SDRAM, תנסה לעשות לו קצת TWEAK וO/c ואחרי חצי שנה או שנה, תקבור(תמכור) אותו באיזה לוח מודעות...

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שאני יוכל לעשות TWEAKS עם המעבד.... יש לי לוח של אינטל .. שאין אפשרות שם לשחק עם הCLOCK בביוס או על הלוח עצמו

תאמת לקחתי את פנטיום בגלל דעות קדומות ועכשיו אני מצטער...

פורסם

אני לא חושב שאני יוכל לעשות TWEAKS עם המעבד.... יש לי לוח של אינטל .. שאין אפשרות שם לשחק עם הCLOCK בביוס או על הלוח עצמו

תאמת לקחתי את פנטיום בגלל דעות קדומות ועכשיו אני מצטער...

לא נורא, תמיד לומדים באחת הדרכים הקשה או הקלה...

אז תשיג לעצמך זכרון 256, SDRAM לא יקר בימינו, זה ייתן לך איזה שהוא שיפור בביצועים.

פורסם

תבדוק כמה זכרון מוקצה למסך בביוס ושאתה על AGP4

תקצה לפחות 64 אם לא 128

תנסה ותראה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים