פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים זה נראה כזה עלוב!!!למה להתעלל ככה בכרטיס מסך שלך???לדעתי זה דפוק וזה לא יקרר טוב יותר מאשר להפליץ על הכרטי מסך!!!ומזאת החברה המעפנה הזאת?
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים בטח שאפשר לשפוט תיראה איך זה ניראה פסי אלומיניום לפי מה שאני יודע מp1 לא מישתמשים בכזאת צורה אולי ביגלל הגודל הוא איך שהוא מחזיק אותו בטמפ נורמליות בד"כ גופי קירור פסיבים שנועדים לחיות בלי מאוורר יש להם קיפולים קטנים גדולים שתוככנו כדי החום יצא בצורה טובה מבלי לקבל את החום שלו וזה איפה רואים קיפול או משהו כזה קשה לי לאמין שזה בלי מאוורר
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים תשמע אם זה באמת ככה הגיע מהחברה וזה לא סתם עריכה או קירור שמישהו הרכיב בעצמו אז לפי דעתי זה אמור לעבוד אחרת החברה לא תעבוד
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אולי זה באמת יעבוד, אבל איך יעבוד זאת השאלה?נראה ממש גרוע, ולמה שמו אנימה על הקופסא, בד"כ מנסים להראות דמות ממוחשבת יפה כזאת, ולא ציור מעפאן.
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים דוקא לי זה נראה סבבה...זה נראה קירור שעם אתה שם עליו איזה מאורר 120 מגיע לביצועים הרבה מעבר לקירור המקורי של הכרטיס...
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים למה? בגלל שהוא גדול???לא יודע, לי זה עדין נראה דפוק ואני הייתי מתרחק מקירור כזה כמה שיותר מהר ( בלי שום קשר לזה שהוא פסיבי )
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים היטפייפס? נייט נחושת? נייט מאוורר? נייט חרא ג'נרי? דא, דא חרא ג'נרי מועיל לנושא ? נייט ספאם? דא דא ספאם עכשיו רציני...אז עם הקירור בא בלי מאורר והוא מאולומיניום?? זה לא אומר שהוא דפוק...צריך לחפש ביקורות ולראות מה הוא שווה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.