עבור לתוכן

מפרט למחשב קונרו E6600 לא ל OC - תקציב 4000 ללא המעבד

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה,

הקונרו E6600 כבר הוזמן. הוא יגיע לארץ בספטמבר בטח ואני כבר חושב על לוח אם, זיכרונות, כרטיס מסך, מארז וספק כח.

אז ככה. אני לא גיימר רציני ואני לא OC מטורף. אפשר להגיד כמעט בבירור שאני לא אעשה OC בכלל ואם כן אז משהו מאוד פשוט.

אבל בכל זאת שתהיה את האפשרות אז אני חשבתי על המפרט הבא (עם כמה חורים שאולי תעזרו לי למלא)

1. לוח אם GA-965P-DS3. אני לא צריך SLI או משהו כזה וגם ככה אני חושב שזה לוח קצת מעבר למה שאני צריך אבל שיהיה. אני מקווה שהמחיר ירד קצת עוד מעט.

2. זיכרונות אני רוצה 2GB. עכשיו מגיע העסק האמיתי. 677 או 800 זה מאוד תלוי במחיר אבל אני גם לא ממש יודע כלום לגבי תזמונים של זיכרונות ואני לא אעשה OC כלומר אעבוד על הסטוק שלהם. אז חשבתי על זיכרונות פשוטים משהו כמו Twinmos.

ראיתי את Mushkin 2GB 1GBx2 Enhanced EM2-5300 DDR2-667 במחיר די סביר כלומר 1300 שקל בטח זה ירד עוד חודש, האם הם טובים?

אני גם לא ראיתי עדיין זכרונות 800 בארץ אז אני לא יודע מה לעשות עם זה בכלל.

3. כרטיס מסך אני אלך על ה 7600GS. אני רק לא יודע איזו חברה. אם אין הבדל אז אני אקח את הכי זול (ואני מניח שאין הרבה הבדל מבחינתי)

4. מארז אני כנראה יקח את Matrix של Thermaltake. הוא גם נראה בסדר וגם יחסית זול.

5. ספק כח אני לא ממש יודע מה לקחת. לא יעזרו לי מונחים מקצועיים של אמפרים וולטים וכל מני דברים אחרים. אני צריך תאכלס. ספק כח לא יקר מדי (עד 350 שקל) שלא יבייש מדי את המערכת שלי. אני צריך לדעת גם האם Thermaltake 420W PFC 120mm 24/20 pin 2 rail זה מספיק טוב בשבילי?

4+5: איך המארז הזה? Compucase 6A19-2F Black Midi Tower True 300Watt PSU עם ספק כח. האם 300W מספיק לי? אני יודע שיש כרטיסי מסך בלי מאורר בדגם שרציתי אז הם לא צריכים חשמל בשביל המאורר אז אולי זה יספיק. גם המחיר שלו מאוד מפתה. ברור לי שזה לא אותה איכות של מארז בכלל אבל אולי זה מספיק לי.

פורסם

1. לוח אם מצויין

2. הלוח אם הזה לא תומך ב800MHZ ככה שתיקח 667MHZ לא משנה תיזמונים כי זה לא משנה בקונור התיזמונים ותיקחח חברה יחסית מוכרת

הטווינמוס שהצעת טובים :xyxthumbs:

3. חברה לא כזה משנה אבל עדיף חברה מוכרת כמו leadtek gigabyte שהם גם לא יקרות ומביאים ביצועים טובים

4+5. הספק והמארז 350# COMPUCASE CI-6A19 300W מצויינים בשבילך תיקח אותם בשחור כדי שלא יהיה מכוער..

בשחור זה דווקא נחמד המארז אוורירי והספק מחזיק את הסידרה 7600 ככה שזה יחזיק את ה7600GS שלך בדוק ;)

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה על התשובה המהירה. רק שתי הערות.

1. לפי אתר הלוח אם הוא אמור לתמוך בזכרונות 800. אז אם זה נכון, היתי רוצה עוד עזרה לגבי הזכרונות.

2. לפי המחיר של המארז + ספק זה נראה חשוד. אני אמנם לא צריך ספק מטורף ואני לא מפרק את המארז כל הזמן אבל היתי רוצה עוד חוות דעת על המארז של COMPUCASE.

תודה!!

פורסם

הלוח תומך בDDR2-800

אבל ההבדל בביצועים כמעט לא קיים (בין 533, 667 ו800)

פורסם

1. אמרת שאתה לא מתכנן OC לכן תוכל להסתפק בלוח אם 700# GA-945P-S3 אבל אז הוא תומך ב667MHZ לגבי הלוח אם שאתה הבאת הוא תומך ב

800MHZ ובדרך גלל בחנויות ההבדל במחיר בין 667MHZ בזיכרונות ל800MHZ זה אותו הדבר אז אם אתה לוקח את הלוח אם שלך עדיף לקחת את ה800MHZ אם יש בחנות שאתה קונה הבדל גדול במחירים של יותר מ150 שקל תיקח 667MHZ ואת הלוח שעולה 700 וככה תחסוך..

2. לגבי המארז והספק המארז אוורירי והוא סבבה הספק יחזיק את המערכת להוכחה תיקרא פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=195662.20 אם הוא מחזיק את ה7600GT הוא יחזיק גם את שלך אבל ל7600GT כבר עדיף את ה400W כי זה גבולי ל7600GS תיקח את ה300W

---אבל ההבדל בביצועים כמעט לא קיים (בין 533, 667 ו800)

אתה בטוח שאין הבדל ביצועים? להשקיע עוד 100 150 שקל זה שווה כדי לקבל 800 MHZ או רק אם זה הבדל של 50 או אותו מחיר לקחת את ה800MHZ??

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות.

יש לי עוד שאלה לגבי המפרט הזה.

אני מבין שמגיע מאוורר של אינטל בחבילה של הקונרו אבל נראה לי שעדיף מאוורר אחר.

איזה מאורר המעבד הזה צריך עם אני עובד איתו על סטוק כלומר בלי OC?

פורסם

מאוורר הסטוק אמור להספיק לך בהחלט, מעבדי אינטל וקונרו בפרט לא נוהגים להתחמם יותר מדי.

פורסם
  • מחבר

אני מבין.

השאלה האם המאוורר הזה מרעיש כמו משאית.

אם בכל זאת אני רוצה להחליף, אז איזה מאוורר סביר יש (לא יקר מדי) אשר מתחבר ללוח אם בלי שום פלטה מתחת ללוח אם.

פורסם

אני חושב שהוא היחידי ששווה יריקה ללא פלטה.

פורסם

בלי אובר קלוק -לך לזיכרון 533 יעבוד לך יותר טוב.... (מחלק 1 1 )

ולא הייתי מחליף את הקירור המקורי (הוא לא מרעיש יותר מאחרים שיש בהם מאוורר)

לך על ספק אנרמקס עדיף לך.. תישן יותר טוב בלילה וגם אם תיקח אחד חזק יעבוד לך גם במערכת הבאה שלך

פורסם
  • מחבר

בלי אובר קלוק -לך לזיכרון 533 יעבוד לך יותר טוב.... (מחלק 1 1 )

מה הכוונה ל (מחלק 1 1)?

פורסם

הכוונה היא ליחס מעבד/ זיכרון. המעבד פועל במהירות 266MHZ כך שזיכרונות ב DUAL CHANNEL במהירות 533MHZ יתנו לנו

מחלק 1:1

פורסם
  • מחבר

כלומר אם אני מבין נכון, אם אני לא מעלה את ה BUS ב OC למשהו יותר גבוה אז זכרונות מהירים מ 533 לא ממש ישנו?

האם יש שינוי כלשהו או שזה כל כך לא מורגש. אני לא מבין בזה הרבה אבל להרוס זה לא ממש יכול ( או שאני טועה)?

אין הרבה הבדל במחיר של 533 ל 677 אז אני לא רואה למה לרדת ל 533.

פורסם

הבנת נכון אם אתה לא מתכנן OC

צא מנקודת הנחה ש הכי יעיל לעבוד במחלק 1:1 ולפי זה תעשה את החישובים.(אולי תרצה לעשות OC קטן בעתיד ואז עדיף 667 כי

עם 533 לא תוכל להגיע רחוק אם בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים