פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים שלוםהתקנתי היום דיסק קשיח IDE חדש, אבל ווינדוס לא מזהה אותו.חיברתי אותו לספק כח, החיבור הזה עם ה4 פינים, אם אינני טועה צבעי הכבלים שלו הם שחור-צהוב-צהוב-אדום.אחרי זה חיברתי אותו לחיבור IDE שמשותף לו ולכונן DVD.אחרי זה הדלקתי את המחשב, וראיתי שהווינדוס לא מזהה אותו.מה יכולה להיות הבעיה? צריך להגדיר איזה משהו שלא הגדרתי?תודה,Zzzz
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים 1.קודם כול עדיף שלא לחבר את הדיסק קשיח ביחד עם CDROM/DVD תחבר אותו ביחד עם הדיסק קשיח הקודם שלך. 2.איזה דיסק קשיח הוספת(דגם) 3.תבדוק גאמפרים(בהנחה שקנית עוד דיסק קשיח של WD זה אמור להראות כך) ד"א על הדיסק קשיח עצמו אמור להיות הסבר איך לחבר את הגאמפרים בצורה נכונה כמו בתמונה
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים מחבר 1. אני לא יכול לחבר אותו עם הדיסק הקודם מאחר והקודם בחיבור SATA.2. אני לא יודע מה הדגם המדיוק, אבל זה דיסק מסידרת ibm deskstar "(סידרה ישנה)3. לא רואים את התמונה...
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים אתה צריך לחבר אותו כMASTER תבדוק בגוגל עפ"י הדגם הספיציפי שלך ותמצא שם תמונות איך להגדיר אותו למצב הזה.אם אתה מחבר אליו את הCDROM תעביר את הCDROM לSLAVE (על הCDROM יהיה כתוב לך על כל גמפר מה היעוד שלו)
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים Master ראשיSlave משניכלומר כאשר אתה מגדיר דיסק קשיח כ Master הוא יהיה הראשיוהשני יהיה כ Slave משני
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים מחבר תודה.למישהו יש מדריך מפורט עם תמונות שמפרט את כל התהליך? ניסיתי לקרוא כמה מדריכים ולא ממש הבנתי מה אמורים לעשות בלי תמונות :-\
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים יש לך תמונה על הדיסק הקשיח עצמו:MA = MASTERSL = SLAVECS = CABLE SELECTומראים לך איפה לשים את הצ'ופצ'יק הקטן.
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים המצב של הלוח שלך קשה יש לו רק Ultra DMA 66/100 אחד בהנחה שהלוח שלך זה מה שרשום במפרט אין לך ברירה אלא לחבר את CDROM ביחד עם הדיסק קשיח, את הדיסק קשיח תשים על MASTER ו CDROM על Slave אמור להיות רשום הכול על הכוננים עצמם
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים מחבר הלוח שלי הוא אכן מה שרשום במפרט.הכל יהיה רשום על הכוננים עצמם? העסק הזה הוא עניין של חומרה או של תוכנה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.