עבור לתוכן

X1900XT של Sapphire או Gigabyte ?

Featured Replies

פורסם

כבר לא נעים לי לשאול בפורום .. אני מתכוון לקנות X1900XT של Sapphire אבל בחנות שהייתי מוכרים של Gigabyte והוא אמר לי שזה יותר טוב.. ה-ספייר עולה 2170 והג'יגהבייט עולה 2400.. אבל המוכר לא יודע אם זה עם קירור רגיל של החברה או עם קירור מיוחד.. מה דעתכם איך מוכרים עם קירור מיוחד ? ג'יגהבייט בכלל חברה בסדר ? כי אני לא רוצה לקחת כרטיס מסך ושהוא יישרף לי חס וחלילה...

ואל תגידו לי לשאול בחנות כי המוכר אמר לי שהוא לא יכול לדעת.. הוא ניסה לברר...

הוא אמר שג'יגה בייט חברה מעולה ושהם יודעים איזה קירור צריך כזה כרטיס אז שבטוח הם שמו קירור מעולה...

פורסם
  • מחבר

חחח זה רק סיבך אותי.. אני לא מבין מה הכוונה שלך עם הקישור..

1. אני לא קונה מהחנות הזו.

2. זה לא אחת החברות שאמרתי שאני מתלבט אם לקנות..

3. המחיר רק מטריף אותי אם אולי גם בג'יגהבייט זה 2400 עם קירור נוסף ומיוחד.

אולי יש לך אופציה לעזור לי ולהגיד לי של איזו חברה יותר טוב ?

תודה רבה.

פורסם

1. מאיזו חנות אתה קונה?

2. תשאל בחנות אם זה BOX (כלומר מגיע באריזה מקורית) אם כן זה אמור להגיע עם הקירור הרגיל (כמו של Sapphire)

בכל מקרה אם זה היה מגיע עם קירור מיוחד המוכר בטוח היה יודע כי זה משהו שבחנות עושים...

ובנוגע לחברות... הם אמורות להיות פחות או יותר אותו דבר... אם הוא רוצה שתשלם לו יותר בשביל הGigabyte אז זה לא שווה...

פורסם

הכרטיס שיוסף הביא בא כבר עם קירור מאוד יעיל ומאוד שקט.

מאוד מומלץ לקנות את הכרטיס הזה.

פורסם
  • מחבר

אני קונה באייבורי.

ואני לא יכול לקנות מהחנות שיוסף הזה הציע.

פורסם

אם זה אותו קירור לך על הזול........אם אין קירור דבר איתי (יש לי את הסטוק של הכרטיס שלי ואין לי מה לעשות איתו:-)

פורסם

לא כל כך הבנתי על מה ההתלבטות שלך.

הכרטיס מסך עם קירור מהחברה בשום פנים לא ישרוף את הכרטיס, מקסימום יכולות להיות בעיות כמו קריסה בעת מאמץ גדול או לא תוכל לעשות OC.

תוכל להביא קישור מהחנות שאתה קונה ממנה את שני הכרטיסים?

וחבל שאתה לא קונה מנועה, חנות מצויינת וגם הכרטיס מצויין.

פורסם
  • מחבר

לא כל כך הבנתי על מה ההתלבטות שלך.

הכרטיס מסך עם קירור מהחברה בשום פנים לא ישרוף את הכרטיס, מקסימום יכולות להיות בעיות כמו קריסה בעת מאמץ גדול או לא תוכל לעשות OC.

תוכל להביא קישור מהחנות שאתה קונה ממנה את שני הכרטיסים?

וחבל שאתה לא קונה מנועה, חנות מצויינת וגם הכרטיס מצויין.

תודה על ההודעה שלך.. זה עזר, אם זה לא ישרוף את הכרטיס - מצויין ! אני גם ככה לא עושה OC כי אני לא יודע איך ואני אפילו לא הבנתי יותר מדיי מה זה חוץ מזה שזה מזרז את המחשב.. חפיף את הנושאים האלה אני אשאיר לאנשים מומחים כמוכם.

בכל מקרה התקשרתי לאייבורי ואמרו לי שזה קירור של חברת ג'יגהבייט והוא המליץ לי על איזשהו מאוורר שעולה 45 שקל והוא אמר שהוא יעשה עבודה טובה למרות שלא ממש צריך אותו.. אז סבבה.. יהיה בסדר ב"ה.

קישור לאתר של החברה אין לי בעיה לתת לך זה של אייבורי אבל באתר אין שום מחירון ! כל קטגוריה צריך להתקשר אליהם אז פשוט תתקשר אליהם.

פורסם

אם לא תעשה אבר קלוק *בחיים לא ישרף לך הכרטיס...הקירור המקורי הוא לא כזה גרוע...ושום חברה לא תוציא כרטיס עם קירור שישרוף אותו..

פורסם
  • מחבר

אהה סבבה :yelclap:

כי ראיתי פה הרבה הודעות על הכרטיס שהוא מתחמם ממש.. כנראה כל ההודעות האלה נכתבו על ידי אנשים שעשו OC.

הבנתי שיש בכרטיס הזה VIVO.. אני אקבל עם הכרטיס מסך הזה איזושהי תוכנה כדי להקליט ? כאילו אני מחבר ממיר של "יס" למחשב אני אוכל להקליט למחשב ? ואם כן זה מקליט באיכות טובה או שבאיכות שעדיף להקליט בוידאו ? :lol:

ויש כזה שיוצא מהממיר של "יס" אל הטלוויזיה וגם אל המחשב ביחד ? כי אני לא רוצה כל פעם להוציא ממכשיר למכשיר..

ובכלל - זה קל לחבר את הכרטיס מסך הזה (X1900XT למי ששכח) לממיר ? או שזה סרט רציני ?

פורסם

בלי לקרוא את כל הדיון..

אם המחיר די דומה ואין הבדלים משמעותיים- לך על ספיר.

נסהלהתרחק מג'יגהבייט.

פורסם

אם הכרטיס בא עם הקירור המקורי של הכרטיס לא כדאי לשלם 2400 שקל.

תראה הקירור של ספיר ג'יגהבייט (ובקיצור כל החברות של הכרטיסי מסך..) הוא חלש מאוד לא חלש מספיק כדי לשרוף את הכרטיס אבל יתן טמפרטורה גבוהה יחסית.

לכן אם קונים כרטיס במחיר גבוהה מהמחיר המקורי שלו כדאי מאוד שהוא יהיה עם קירור אחר של חברה מוצלחת וגם דגם מוצלח שלה.

אייבורי לפי דעתי החנות הכי שוק שיש.. הם מנסים לקנות אותך בשטויות כדי לקבל עוד כסף.

נועה לא תעשה את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים