עבור לתוכן

שאלה לגבי לוח אם של Asus ושל MSI... ועל כרטיס זכרון OCZ..

Featured Replies

פורסם

1. לגבי הלוחות אם :

Asus P5WDH Deluxe

http://usa.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=248&model=1198&modelmenu=1

או

MSI 975X Platinum

http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=746

איזה לקחת ? כי מצד אחד ה-Asus טוב לפי מה שקראתי פה עליו... אבל מצד שני בחנות מחשבים אחת אמרו לי שהלוח אם של MSI יותר טוב.. מה עושים איזה לקחת ? אני מתלהב נגיד מהאסוס והשלט וכל התקשורת האלחוטית אבל אתם יותר מבינים.. וההפרש מחירים - 200 שקל.. ככה שזו לא הבעיה.

2. לגבי הכרטיס זכרון

הציעו לי לקחת 1GBx2 של OCZ אמרו לי שהם הכי חזקים וטובים יותר משל Kingston שזו רק חברה עם שם טוב. לקחת OCZ ?

תודה על התשובות

פורסם

לך על האסוס.

לגבי הזיכרונות, באיזה תדר הם, ומה המחיר שלהם?

OCZ חברה טובה מאוד, אבל יכול להיות שיש משהו יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

אם אפשר לדעת רק למה ללכת על האסוס כדי שככה אני אהיה בטוח עם עצמי לבחור באסוס..

וה-OCZ הוא אמר לי שזה עולה 1200 שקל... ואין לי מושג לגבי התדרים הוא רק אמר לי שהם הכי טובים כרגע ושהם ממש מצויינים והוא ממליץ לי עליהם במקום על הקינגסטון..

ואם כבר אתה פה אולי תעזור לי במשהו שלא קשור לפורום פה - כרטיס מסך.. כבר לא נעים לי לשאול בפורום תצוגה.. אני מתכוון לקנות X1900XT של Sapphire אבל בחנות שהייתי מוכרים של Gigabyte והוא אמר לי שזה יותר טוב.. ה-ספייר עולה 2170 והג'יגהבייט עולה 2400.. אבל הוא לא יודע אם זה עם קירור רגיל של החברה או עם קירור מיוחד.. מה דעתך ? ג'יגהבייט בכלל חברה בסדר ? כי אני לא רוצה לקחת כרטיס מסך ושהוא יישרף לי חס וחלילה...

תודה :hi:

פורסם

אם אפשר לדעת רק למה ללכת על האסוס כדי שככה אני אהיה בטוח עם עצמי לבחור באסוס..

אני לא יודע מה המחירים של שני הלוחות בשוק אבל אני אהמר ואומר שה-ASUS צריך להיות יקר יותר מה-MSI. אם אין לך בעיה של כסף לך על ה-ASUS בעיניים עצומות. זה לוח-אם עשיר בפיצ'רים והוא נחשב לאחד מהטובים ביותר שיש כיום בשוק עבור מעבדי Core 2 אם לא הטוב ביותר.

אם אתה ממש חייב לדעת למה הוא כל-כך טוב תצטרך לקרוא קצת ביקורות ברשת (או להמתין להפתעה אצלנו ;))

וה-OCZ הוא אמר לי שזה עולה 1200 שקל... ואין לי מושג לגבי התדרים הוא רק אמר לי שהם הכי טובים כרגע ושהם ממש מצויינים והוא ממליץ לי עליהם במקום על הקינגסטון..

ל-OCZ יש לא פחות מ-10 דגמים שונים של DDR2. איך אפשר להמליץ לך אם לקחת אותם או לא אם אתה לא יודע עליהם שום פרט? אפילו לא את התזמונים שלהם. תבקש מהמוכר את הדגם המדוייק ואפילו לינק לעמוד המוצר אם אפשר.

ואם כבר אתה פה אולי תעזור לי במשהו שלא קשור לפורום פה - כרטיס מסך.. כבר לא נעים לי לשאול בפורום תצוגה.. אני מתכוון לקנות X1900XT של Sapphire אבל בחנות שהייתי מוכרים של Gigabyte והוא אמר לי שזה יותר טוב.. ה-ספייר עולה 2170 והג'יגהבייט עולה 2400.. אבל הוא לא יודע אם זה עם קירור רגיל של החברה או עם קירור מיוחד.. מה דעתך ? ג'יגהבייט בכלל חברה בסדר ? כי אני לא רוצה לקחת כרטיס מסך ושהוא יישרף לי חס וחלילה...

לא נעים מת מזמן. תשאל בבקשה בפורום תצוגה וגרפיקה, לשם כך הוא מיועד...

פורסם
  • מחבר

ל-OCZ יש לא פחות מ-10 דגמים שונים של DDR2. איך אפשר להמליץ לך אם לקחת אותם או לא אם אתה לא יודע עליהם שום פרט? אפילו לא את התזמונים שלהם. תבקש מהמוכר את הדגם המדוייק ואפילו לינק לעמוד המוצר אם אפשר.

טוב מה שהוא רשם לי בכתב יד זה ככה :

OCZ 1GBx2 667MHZ - Gold + צלעות קירור על הזכרון...

זה עוזר במשהו לזהות ?

פורסם
פורסם

תבדוק תזמונים... אם התזמונים של הזיכרון 4-4-4-12 ומטה אז הם טובים ואפילו מאוד.

אם זה 5-5-5-15 אז אני לא מציע לך לקחת אותם בשום אופן...

פורסם
  • מחבר

אוקיי התקשרתי אליהם והם אמרו לי לשלוח להם מייל.. אז שלחתי והם אמרו שטכנאי יבדוק את התזמונים של הכרטיסים.

תבדוק תזמונים... אם התזמונים של הזיכרון 4-4-4-12 ומטה אז הם טובים ואפילו מאוד.

אם זה 5-5-5-15 אז אני לא מציע לך לקחת אותם בשום אופן...

תודה רבה על ההמלצה - פשוט אין לי מושג לגבי תזמונים אז אני מאוד מקווה שזה יהיה 4-4-4-12 ומטה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים