עבור לתוכן

בעיה עם כל התוכנות להפעלת סרטים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בעיה שהתחילה פתאום באמצע צפייה בסרט. אני מנסה להפעיל קובץ וידאו, לא משנה איזה ולא משנה באיזו תוכנה, ולא רואים את הוידיאו, או שרואים אותו אבל הוא מראה עםפ המון קטיעות, פעם בכמה שניות מתחלפת התמונה. כשאני רואה סרטונים מהרשת אין בעיה בכלל.

חשוב לציין שהבעיה התחילה פתאום בלי שום דבר באמצע צפייה בסרט. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אין שום בעיה עם מקודדים. זה קורה עם כל מקודד שהוא, וזה קרה באמצע הסרט סתם ככה. אני עכשיו רואה שוב סרטים שעבדו לי בסדר גמור עד לפני שעה, ופתאום הם גם עושים את אותה הבעיה.

Anatoli.

פורסם

ניסית עם VLC player?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי גם איתו. ניסיתי גם להדליק מחדש את המחשב ולשחזר את הרגיסטרי ועוד כל מניי שטויות.

הדבר הכי מוזר הוא שלפני כמה דקות זה פתאום הסתדר, לבד. אין לי מושג מה היה הדבר ההזוי הזה, אני רק מקווה שלא יחזור שוב כי בא לי לראות את איש משפחה בלי הפרעות :)

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה נסגר עם המחשב שלי, אבל לפני רבע שעה שוב התחילה אותה הבעיה, ואין לי מושג איך לפתור אותה. למישהו יש רעיון?

Anatoli.

פורסם

אני יודע שזה לא ממש קשור אבל.. לפעמים זה עוזר אז לך תדע :)

תנסה לבטל את האנטי וירוס וכנס ל מנהל משימות ותסגור תהליכים שאתה יודע שלא תצטרך כרגע לצפיה בסרט ופעולה בסיסית של המערכת..

וגם לדעתי חוסר זיכרון יכול לגרום לדברים כאלה אם יש לך קצת זיכרון נסה לפנות אותו קצת עם תוכנה יעודית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים