עבור לתוכן

BattleField

Featured Replies

פורסם

טוב, כעיקרון שבוע הבאה הולך לצאת הבטא של FilePlant Subscribe ז"א רק למי שיש משתמש שמשלם בFilePlanet יוכל לשחק. (אני מדבר על BF2142)

פורסם
BF2142 זה בעתיד ויש אנשים (הרבה אנשים)

שלא אוהבים את זה והם ישארו ב BF2

למה לשחק ב BF2142 מלא BUGS

מצד אחד אתה אומר ש2142 מלא בבאגים (למרות שאין שום אפשרות שאתה יודע את זה), ומצד שני אתה אומר ש"מלא אנשים" (עשית סקרים בנושא אני מבין) ישארו בBF2 שעל המנוע שלו בדיוק בנוי 2142. לא סתרת את עצמך בכלל. :screwy:

כשיש UT2007,QUACK WARS

מה זה "QUACK WARS"? מלחמות הברווזים?

פורסם

חחחח הוא התכוון ל Quake Wars

פורסם

אוף לעזאזאל אם EA האלה .. אני כל יום בודק מתי יוצא הפאץ החדש והם עוד פעם דחו את התאריך.. חבל הם הורסים רק לעצמם

אני רק מתפלל לאלוהים שלא יהיה את הבעיות האלה ב 2142

פורסם

אוף לעזאזאל אם EA האלה .. אני כל יום בודק מתי יוצא הפאץ החדש והם עוד פעם דחו את התאריך.. חבל הם הורסים רק לעצמם

אני רק מתפלל לאלוהים שלא יהיה את הבעיות האלה ב 2142

יש להם מספיק כסף ופנאטים שיילכו איתם באש ובמים, הם לא הורסים לעצמם כלום

פורסם

כמה שאלות שקשורות קצת לנושא ולא רציתי לפתוח דיון חדש אז אני מקווה שזה בסדר

אם שיחקתי בSP ועשיתי ניקוד עד שהגעתי שיש לי -15 נקודות כלומר הייתי אמור לעלות דרגה אבל לא עליתי אז אם אני ישחק משחק ברגיל ולא בSP אז אני עדין יקבל את האנלוק הנוסף של הSP?

ועוד משהו

אם יש לי את החבילה הרגילה יש משהו שאני יכול לעשות בשביל שאני לא יקנה את הSP במחיר המלא??(אני לא מתכוון WARZ..)

תודה

פורסם

איך יש ניקוד ב-SP???

סתם משחקים ומקבלים ניקוד? איפה רואים את הניקוד?

פורסם

איך יש ניקוד ב-SP???

סתם משחקים ומקבלים ניקוד? איפה רואים את הניקוד?

מצטער התבלבלתי :-[

התכוונתי לSF

פורסם

יש לך אפשרות להתקדם במשחק ולעלות דרגות, מה שנותן לך פתיחת נשקים במשחק, לא משנה באיזה הרחבה אתה משחק, אתה מקבל ניקוד על פעולות כמו הריגה החייאה השתלטות על בסיס וכו', בזמן משחק יש לך אפשרות לראות את מספר הנקודות הנוכחי שלך בכל פעם כאשר תקיש TAB , את התוצאה שתתווסף לך לניקוד הכללי אתה יכול לראות תחת הצלמית של ה'גביע' , זה הכל, לא מסובך.., עכשיו הבנתי שיש גם כאלה שמתלוננים שצריך לחכות כמה שניות אחרי שנהרגים כל פעם .... כל אלה צריכים להבין שזה המשחק!!!!!!! אם ישר אחרי שהורגים משהו ישר הוא יחזור, המשחק לא יתקדם לשום מקום!!! בנוסף אתה יכול להכנס ל BFHQ שנמצא בתפריט המשחק, שמה אתה יכול לצפות בכל הפרטים השונים שקשורים לצורת משחק שלך.. תהנה

פורסם

יש לך אפשרות להתקדם במשחק ולעלות דרגות, מה שנותן לך פתיחת נשקים במשחק, לא משנה באיזה הרחבה אתה משחק, אתה מקבל ניקוד על פעולות כמו הריגה החייאה השתלטות על בסיס וכו', בזמן משחק יש לך אפשרות לראות את מספר הנקודות הנוכחי שלך בכל פעם כאשר תקיש TAB , את התוצאה שתתווסף לך לניקוד הכללי אתה יכול לראות תחת הצלמית של ה'גביע' , זה הכל, לא מסובך.., עכשיו הבנתי שיש גם כאלה שמתלוננים שצריך לחכות כמה שניות אחרי שנהרגים כל פעם .... כל אלה צריכים להבין שזה המשחק!!!!!!! אם ישר אחרי שהורגים משהו ישר הוא יחזור, המשחק לא יתקדם לשום מקום!!! בנוסף אתה יכול להכנס ל BFHQ שנמצא בתפריט המשחק, שמה אתה יכול לצפות בכל הפרטים השונים שקשורים לצורת משחק שלך.. תהנה

תודה על ההסבר אבל לא התכוונתי לזה..(אני כבר יודע את כל זה)

אני ינסה להסביר יותר טוב

כאשר עולים דרגות בSF מקבלים 2 אנלוקים במקום 1 בגלל שבSF יש נשקים חדשים שאין ברגיל

מה שאני רוצה לדעת זה אם עשיתי את כל הנקודות שצריך בשביל לעלות דרגה אבל את הנקודות האחרונות עשיתי בSF ולא קיבלתי את הדרגה כלומר יש לי נגיד 10010 במקום 10000 אני יקבל 2 אנלוקים גם אם אני ישחק עכשיו ברגיל ואז יקבל שם את הדרגה????

פורסם

אני חושב שעצם זה שאתה משחק בSF אתה זכאי ל2פתיחות של נשקים אוטומטי...

זה אחד מהבונוסים של SF

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים