פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 עכשיו אפילו יותר מפעם כדאי לקנות X1900XT עם הקירור שנועה נותנת לנו למרות שלמי שיש את הסבלנות כמוני יחכה עד ירידת המחירים
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים לא צריך לקרר גם את שבב ה-theatre rage?איך שאני יודע קירור הסטוק מקרר גם אותו...
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים כזאת כותרת מטעה ואכן, זאת העסקה הכי משתלמת עכשיו להיי-אנד אבל מדהים כל פעם מחדש לראות איך 320$ הופכים ל2400 ש"ח
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים למי שלא הבין הוא מדבר על הגוף קירור עד היום היה גופים של AC ולפני כמה זמן הם עברו ל VF900 שהוא הקירור אויר הכי טוב שיש היום לכרטיסי מסך לפי מה שידוע לי (יותר חזק מהאקסלרו והרבה יותר קטן).
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים אכן קירור קטן וכמעט בלי משקל לעומת הסטוק לא יצא לי עוד לבדוק אותו בגלל שחסר לי כרגע מעבד הינה תמונה: [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים מחבר שיניתי כותרת עכשיו יותר טוב?ולמי שאמר שיש תוספת מחיר זה אותו מחיר כמו שהם נתנו לכרטיס עם האקסלרו אבל הקירור שהם שמו כרגע יותר יקר ויותר טוב.
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים תאמינו לי...הקירור הכי טוב לכרטיסי מסל זה ביג טיפון..מאחריות ותאמינו לי שאני יודע שהוא לא לכרטיסי מסך.. אבל בלוח הקודם שלי הכרטיס מסך היה ממש גבוה והביד טיפון נכנס ממש טוב ואפילו נלחץ טיפה על הכרטיס הוא הביא את הכרטיס מסך הקודם ל-34 מעלות במאמץ...חחח 6600gt
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.