עבור לתוכן

E6400 או E6300 עם קירור?

Featured Replies

פורסם

לי אין בעיה עם ה e6300,הגעתי איתו עד 3 גיגה ארץ,ובגלל הזיכרונות הגבילו אותי אני עכשיו מחליף אותם ל 800mhz!!!!

בגדול מעבד חזק,למי שיש 200+ ש"ח לזרוק אז למה לא :silly:

פורסם

הE6400 עדיף לאוברקלוק מהסיבה שהפשוטה שהרבה לוחות מתחילים לעשות בעיות כבר בבאס 400

הDS3 לעומת זאת לא אמור לעשות את הבעיות האלה - אבל זו בהחלט אפשרות ואם כבר הוא עושה אז מה לעשות - עם E6300 אתה "נדפקת" ככה שבבאס 350 ה6300 ייתן 2450MHZ וה6400 2800.. מבחינת תדר מעבד המעבדים לא מגרדים בכלל תיכולת שלהם עד לכיוון ה3500MHZ.. ככה שה6400 עדיף למקרה שהלוח אם בקושי יסחוב 400באס.

פורסם
  • מחבר

תודה.

אגב - יש דרך להבטיח שהלוח יצליח להגיע לבאס 420?... כאילו מה, כל לוח פועל אחרת אפילו אם הוא מאותו פס ייצור?

פורסם

לא חושב שקירור יגביל אותךהקירור לא יגביל אותך,הבאס כן, אז עדיף ללכת על ה-6400 כי יש לו מכפלה גבוהה יותר

פורסם
  • מחבר

רוב הסיכויים שהבאס לא יגביל אותי. כלומר הוא מוגבל, אבל סביר להניח שהוא יצליח להגיע ל-420. הלוח הזה מסוגל להרבה יותר. מסתבר.

פורסם

רוב הסיכויים שהבאס לא יגביל אותי. כלומר הוא מוגבל, אבל סביר להניח שהוא יצליח להגיע ל-420. הלוח הזה מסוגל להרבה יותר. מסתבר.

אם אני הייתי אתה, הייתי שומר את הלינק הזה במועדפים:

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=110460

פורסם

אילו זיכרונות יש לך? 800MHZ?

אז תוכל לעשות 400FSB לא יותר (כמו שאמרו לי)

פורסם

אז תוכל לעשות 400FSB לא יותר (כמו שאמרו לי)

לא מדויק, כל דבר מעל 400 זה פשוט אוברקלוק גם לזיכרונות.

פורסם
  • מחבר

נכון. ואם אני מתכנן 410 או 420 זה אוברקלוק די קטן אז כנראה שהם יהיו מסוגלים לזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים