פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים אז ככה, אני קונה את המסך הרחב של ASUS ויש בו 2 כניסות DVI וVGA , עכשיו אני מעוניין לחבר לו גם מחשב וגם ממיר אז מה עדיף לחבר לDVI ומה לVGA?ואתם יודעים איפה אפשר לקנות מתאם מS.VIDEO/scart לDVI או VGA?
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים ההקפצה אסורה.אתה חדש אז נבליג הפעם. תעשה זאת שוב ותקבל אזהרה.עדיף המחשב בDVI והממיר בVGA מהסיבה שהפלט שהממיר מוציא ממילא הרבה פחות איכותי מזה של המחשב.
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מחבר ההקפצה אסורה.אתה חדש אז נבליג הפעם. תעשה זאת שוב ותקבל אזהרה.עדיף המחשב בDVI והממיר בVGA מהסיבה שהפלט שהממיר מוציא ממילא הרבה פחות איכותי מזה של המחשב.מצטער :-X לא ייחזור על זה.אבל אם לא הייתי מקפיץ סביר להניח שלא היית שם לב ולא הייתי מקבל תשובה :-\בכל אופן, תודה על התשובה...אתה יודע מהיכן ניתן לרכוש מתאם מVGA לחיבורים של הממיר? או איזה חיבור יתאים?
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים יש מתאמים כאלו בכל חנויות מחשבים וגם בחנויות של כלי בית (טמבור וכאלו...).תבדוק איזה אתה צריך ותסביר למוכר או שתבחר בעצמך.
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים מחבר יש מתאמים כאלו בכל חנויות מחשבים וגם בחנויות של כלי בית (טמבור וכאלו...).תבדוק איזה אתה צריך ותסביר למוכר או שתבחר בעצמך.סבבה, תודה רבה....הבנתי מפה משירשור אחר שאני צריך מתאם מVGA לSCART אוS.VIDEO אני צודק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.