פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים טוב המפרט הכולל שלהמחשב : Intel E6400 DFI 975x G.skill 1gb 800mhz Connect3d X1900Xt Tt Sviking Antec 500w ועכשיו לתמונות : !~! המעבד והזכרונות עדיין בדרך, כשהמוכר אמר לי שאין במלאי חשבתי שאני מתנקש בו .. ! הידיים הבתמונות שייכות ל Holy4Ever והתמונות צולמו אצלו בבית ... אגב החלקים שלו אני רק הייתי שם לצורכי הצילומים וההרכבה .. X1900XT של Connect3d הבאנדל של הכרטיס מסך : הכרטיס + ה VF900 CU של זלמן : הבאנדל של הזמלן : לאחר הורדת הקולר שבא בסטוק : לא יודע למה אבל פתאום בא לנו לעשות הסלבה לזלמן : הזלמן מוסלב , ההיטשריק היה גדול מדי מכדי להתכווץ אז אזקנו אותו .... התוצר הסופי הX1900XT עם ה VF900 מוסלב .. הTt Sviking באריזה : הDFI Infinity 975X לוח מעולה ... אבל למה הוא כזה מכוער הלוח מורכב ... הבאנדל של האנטק 500W הכול מורכב , מחכים למעבד ולזכונות ... כמובן גם לבאנצמרקים ...
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים עכשיו כל פעם שתקבלו את הקונרו יהיה פה תמונות:-)? בכל אופן תתחדש אחי יש לך מחשב מעוולה! רק דבר אחד מבאס....הקופסה של הכרטיס מסך, לא יכלו להשקיע בעיצוב??
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים אתם הורגים אותי! אני כל כך המקנא אני צריך לחכות עד תחילת חודש 12 בשביל מחשב כזה אוף בגלל הבר מצווה שלי
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מחבר מה הבעיה להרכיב את המעבד אחרי ? אם אתה שואל בגלל עניין של קירור .... זה משהו אחר .. אבל הקירור הוא סטוק ..
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מחבר הקירור הוא קירור סטוק ... אין בעיה להרכיב אותו אחרי שהלוח במקום .... זה על קליפסים כאלה ..
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים אאה =]פשוט גם לי יש מחשב חדש.. ואני מחכה עכשיו לקונרו שלי (E6400)יש לי מחשב פחות או יותר כמו שלו...אבל כל החלקים עומדים בצד..מחכים למעבד..חשבתי שאי אפשר להרכיב מאוורר כשהלוח אם כבר בפנים...(זו פעם ראשונה שלי שאני מרכיב מחשב לבד)
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים שלום לכולם...תודה שפתחתה את התרד הזה ! אכן היה סבבה להרכיב ביחד נקווה שהמעבד והזכרונות יגיעו עוד השבוע..אני חייב לבדוק את הביצועים תודה על כול התגובות!בלעדי הפורם הזה והתיעצות איתכם לא הייתי קונה מחשב טוב כמו זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.