פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים אני שונא את השליטה בפיפא היא כל כך מסריחה!!!!השליטה ב pes5 חלקה ונעימה למשחק
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים ...הגרפיקה הזאת נראית ממש לא יפה ....כרגיל PES תמיד ישאר יותר טוב pes5 שולט! :yelclap:
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים נמאס כבר מה FIFA הזה הוא לא נגמר שיוציאו אחד לשנתיים שלוש הם מוציאם משחק כל שנה בגלל הביקוש הגבוהה למשחק המסריח הזה. בגלל זה הגרפיקה נראית זוועה ...חח בעיקר הקהל, שלא נדבר על המשחקיות הדפוקה. ב2001 הכנסתי את כל הגולים במספרת מהחצי :kopfpatsch:
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים לא נכנסתי ללינק, למה? כי זה לא מעניין. למה זה לא מעניין? כי זה הפסיק לעניין בערך בשנת 2000, אי שם הם הפסיקו כבר לחדש ותהחילו להרוס, למחזר את עצמם ולהפוך למסחטת כספים אדירה ומשומנת היטב.לא יעזור כל מי שעשה את המעבר מפיפא לPES לא יחזור בחיים, כי אם יש ז'אנר של משחקים שבהם הגרפיקה פחות חשובה מהריאליסטיות זה הז'אנר של משחקי הספורט.יכול להיות שהפיפא הבא עלינו לרעה יהיה בעל מנוע גרפי שלא רואה את קרייסיס ויכול להיות שהוא יראה פחות טוב מדיגר, מה שבטוח שלא יעזור לו, לPES הוא לא יתקרב.(וכל מי שיש לו איכשהו מושג יודע את זה ממזמן)
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים מחבר גם אנע י מאז 2002 לא נוגע בפיפא אבל הסרטון פשוט מדהים וממש נראה כמו כדורגל רגילל..אם זה יהיה ככה אז זה יהיה מדהים פשוט..
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים גם אנע י מאז 2002 לא נוגע בפיפא אבל הסרטון פשוט מדהים וממש נראה כמו כדורגל רגילל..אם זה יהיה ככה אז זה יהיה מדהים פשוט.. זה הכל אשליות!!! EA עושים כסף מילדים קטנים! אל תתן לוידיאו הערוך הזה לשלוט בך! אל תיכנע!!
פורסם 2006 באוגוסט 1519 שנים אני עדיין משחק 2002 לפעמים נגד אחי וזה כיף רצחאת PES5 לא אהבתי את השליטה על המקלדת ... יותר מידי כפתוריםושכחתי שיש לי ג'ויסטיק (מאלה שיש 6 כפתורים למטה ו2 למעלה במקום 4 4 שיש לסוני ) אבל כבר מחקתי תמישחקוכדי לשחק חלק שיחקתי על הגרפאפיקה הכי נמוכה ....
פורסם 2006 באוגוסט 1619 שנים PES5 עדיף על כל פיפא שאי פעם תיצא.השנה התקנתי את FIFA WORLD CUP 2006,סתם בשביל לראות איך זה.הספיקה לי דקה של משחק בשביל למחוק את זה.
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים PES5 משחק סבבה אבל קשה רמה 3 אתה משחק אתה צריך להוציא את הנשמה בשביל לשים גול זה באסה כל נגיעה קטנה בשחקן יריב זה פעול איזה משחק מסטול זה .. פיפא זה המשחק ולא יעזור כלום .. ו07 הולך להשפיל PES אבל נראה את התגובה של קונמי ... PES6 כביכול שהולך להיות Wining eleven אני יודע מזה .. קיצר 07 הולך להיות תותח .... אין לכם מה להגיד בכלללללללל :screwy:
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים PES5 עדיף על כל פיפא שאי פעם תיצא.השנה התקנתי את FIFA WORLD CUP 2006,סתם בשביל לראות איך זה.הספיקה לי דקה של משחק בשביל למחוק את זה.למה, משחק טוב דווקא.דומה ממש ל-PES.אני בהמלצת הפורום הלכתי על PES ולא על FIFA06, ואינ לא מתאכזב, וגם עכשיו אני חושב שאני אחכה ל-PES6.מישהו יודע מתי זה יצא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.