עבור לתוכן

נראה מדהים,פיפא 2007...

Featured Replies

פורסם

pes5 שולט!

פורסם

נמאס כבר מה FIFA הזה הוא לא נגמר :nixweiss: שיוציאו אחד לשנתיים שלוש

פורסם

אני שונא את השליטה בפיפא היא כל כך מסריחה!!!!

השליטה ב pes5 חלקה ונעימה למשחק

פורסם

...הגרפיקה הזאת נראית ממש לא יפה ....כרגיל

PES תמיד ישאר יותר טוב

פורסם

...הגרפיקה הזאת נראית ממש לא יפה ....כרגיל

PES תמיד ישאר יותר טוב

pes5 שולט!

:yelclap: :yelclap:

פורסם

נמאס כבר מה FIFA הזה הוא לא נגמר :nixweiss: שיוציאו אחד לשנתיים שלוש

הם מוציאם משחק כל שנה בגלל הביקוש הגבוהה למשחק המסריח הזה.

בגלל זה הגרפיקה נראית זוועה ...חח בעיקר הקהל, שלא נדבר על המשחקיות הדפוקה.

ב2001 הכנסתי את כל הגולים במספרת מהחצי :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

לא נכנסתי ללינק, למה? כי זה לא מעניין. למה זה לא מעניין? כי זה הפסיק לעניין בערך בשנת 2000, אי שם הם הפסיקו כבר לחדש ותהחילו להרוס, למחזר את עצמם ולהפוך למסחטת כספים אדירה ומשומנת היטב.

לא יעזור כל מי שעשה את המעבר מפיפא לPES לא יחזור בחיים, כי אם יש ז'אנר של משחקים שבהם הגרפיקה פחות חשובה מהריאליסטיות זה הז'אנר של משחקי הספורט.

יכול להיות שהפיפא הבא עלינו לרעה יהיה בעל מנוע גרפי שלא רואה את קרייסיס ויכול להיות שהוא יראה פחות טוב מדיגר, מה שבטוח שלא יעזור לו, לPES הוא לא יתקרב.(וכל מי שיש לו איכשהו מושג יודע את זה ממזמן)

פורסם
  • מחבר

גם אנע

י מאז 2002 לא נוגע בפיפא אבל הסרטון פשוט מדהים וממש נראה כמו כדורגל רגילל..אם זה יהיה ככה אז זה יהיה מדהים פשוט..

פורסם

גם אנע

י מאז 2002 לא נוגע בפיפא אבל הסרטון פשוט מדהים וממש נראה כמו כדורגל רגילל..אם זה יהיה ככה אז זה יהיה מדהים פשוט..

זה הכל אשליות!!! EA עושים כסף מילדים קטנים! אל תתן לוידיאו הערוך הזה לשלוט בך! אל תיכנע!!

פורסם

אני עדיין משחק 2002 לפעמים נגד אחי וזה כיף רצח

את PES5 לא אהבתי את השליטה על המקלדת ... יותר מידי כפתורים

ושכחתי שיש לי ג'ויסטיק (מאלה שיש 6 כפתורים למטה ו2 למעלה במקום 4 4 שיש לסוני ) אבל כבר מחקתי תמישחק

וכדי לשחק חלק שיחקתי על הגרפאפיקה הכי נמוכה ....

פורסם

PES5 עדיף על כל פיפא שאי פעם תיצא.

השנה התקנתי את FIFA WORLD CUP 2006,סתם בשביל לראות איך זה.הספיקה לי דקה של משחק בשביל למחוק את זה.

פורסם

PES5 משחק סבבה אבל קשה רמה 3 אתה משחק אתה צריך להוציא את הנשמה בשביל לשים גול זה באסה כל נגיעה קטנה בשחקן יריב זה פעול

איזה משחק מסטול זה .. פיפא זה המשחק ולא יעזור כלום .. ו07 הולך להשפיל PES

אבל נראה את התגובה של קונמי ... PES6 כביכול שהולך להיות Wining eleven אני יודע מזה ..

קיצר 07 הולך להיות תותח .... אין לכם מה להגיד בכלללללללל :screwy: :screwy: :screwy:

פורסם

PES5 עדיף על כל פיפא שאי פעם תיצא.

השנה התקנתי את FIFA WORLD CUP 2006,סתם בשביל לראות איך זה.הספיקה לי דקה של משחק בשביל למחוק את זה.

למה, משחק טוב דווקא.

דומה ממש ל-PES.

אני בהמלצת הפורום הלכתי על PES ולא על FIFA06, ואינ לא מתאכזב, וגם עכשיו אני חושב שאני אחכה ל-PES6.

מישהו יודע מתי זה יצא?

פורסם

מוזר,חבר שלי שאל את אותה השאלה היום :P

הרבעון הרביעי של 2006.

חודש~ מפיפא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים